- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- Konu Sahibi Winnethepooh
Evet aslında ben önümü görebilmek isterim. Birde ablam baya sorunlu bir evlilik yasadı ve annemi accayip üzerek hem evliliği boyunca hemde boşanma sürecinde kadına inanılmaz travmalar yaşattı. Ablam baya sıkıntılı birri belki eski konularımda görmüssünüzdür. Durum öyle olunca ben kendimi garantiye almak istiyorum. Ama bu garantiden kastım çok paralar değil. Yarın bir gün ailemin karşısına onu getirdiğimde olabilen en az elestiriye maruz kalmasını istiyorum..bu isin dogrusu yanlisi yok ki,
siz nasil hissediyorsunuz o onemli.
Sahsen kalbim adama istedigi kadar zaman vermekten yana,
ama ben sabirli bir insan degilim, cok fazla belirsizlikle de yasayamam,
yasayamam yani beceremem, kotu de olsa bir planim olmali.
Sizde de bunu goruyorum azicik.
O yuzden sanki birbirinize uygun degilmissiniz gibi geliyor.
Erkek arkadasiniz elbette kendince hakli ve kendini hazir hissedene kadar da bekleyebilir.
Ancak bence siz onu bekleyemezsiniz.
Vefasiz bir sevgili oldugunuzdan degil, bu sekilde yasami beceremeyeceginizden.
Bir yandan da arkadaş cevreme bakiyorum. Daha çok genciz! Hepsi haklı olarak eğleniyor, geziyor bir şeyler yapıyor. Ben evde bütün gün sınavlarla boguşuyorum, erkek arkadasımla bir şeyler planlamak istesem yapamıyoruz param yok diyor.. Bende olsa dahi kabul etmiyor. Acayip bunaltıyor beni bu durumlar. Çünkü kafa dağıtmaya acayip ihtiyacım var. Arkadaşlarımla bişeyler yapayım desem arkadaş grubumuz hep ciftlerden oluşuyor illa sevgilileri de olsun istiyorlar haklı olarak. O zamanda durup düşünüyorum biz niye böyleyiz diye. Off böyle dipsiz bi kuyu gibi çok çok karanlık