Evlenmek Istiyor Ama Icraat Yok?? Y

burada merhametsiz adamların ettiği eziyetleri okuyup duruyoruz. bu adamda böyle bir durum yoksa bırakma derim.

tembel olsa ilk tanıştığınızda da öyle olurdu. ama demişsin ki gıkını çıkarmadan severek işine gidiyordu diye. yani huyu değil bu. bence terapi için ikna etmeye çalış, sırf bu yüzden bırakma. ondan sonra bulacağın adamın merhametli ve bu derece hassas olma ihtimali milyonda bir.
Asla asla öyle bir adam değil. Gerçekten çok merhametli biri. Bana tartısırken sesini dahi yükseltmez. Ha sana vurmuşum ha bagırmışım aynı şey. Bagırmakta bi şiddet der hep. Oyle güzel kalpli ki kıyamıyorum.. Yaşananlar ortada üzmek istemiyorum. Ama bir şeyler yapmasını da bekliyorum ister istemez..

23 yaşında ne bu evlilik meraklılığı ya
Bi salın azıcık
Bırak adamı başka birini bul bence

Başınız sağolsun. Evlenme sözü aranızda geçince yol haritasını sorabilirsin, nasıl yapmayı düşünüyorsun kafanda ne var gibi. Ya da çözük meselesi açınca sorabilirsin, sonuçta çocuk olurken sen bir süre çalışamayacaksın ekstra masraflar da çıkacak. Yani plan yapılıyor ama neye göre yapılıyor bir öğren bakalım, belki vardır bir düşündüğü.
Onun dışında sırf bunun için evlenilmez dediğiniz şey evin geçimi ve ev geçimi olmazsa ev huZuru da olmaz diye düşünüyorum. Sen de bi yere kadar çabalar sonra bezersin. Sorumluluk sahibi olmakla depresyon arasındaki ince çizgiyi ben kestiremedim, sen daha iyi tanırsın
Soruyorum aslında, her şey düzelicek diyor hayatımız artık böyle üzüntüyle gecmeyecek diyor.. Evet duymak çok güzel ama icraat bekliyor insan

Bende yarın evleneyim diye uğraşmıyorum ki. Derdim ay evlenemedim niye olmadı da değil sadece erkek arkadasımın bu durumunu nasıl aşabilirim diye akıl isremeye geldim o kadar.
31 yaşında adam sandığınız gibi evlenicek yaşta olmayabilir
Gayet genç evlilik için bence
Babasını kaybetmiş
Evlilik diye diretmek saçma
İstemiyorsa sende bırak başkasını bul yani
O adam toparlanana kadar 4-5 sene geçer

Soruyorum aslında, her şey düzelicek diyor hayatımız artık böyle üzüntüyle gecmeyecek diyor.. Evet duymak çok güzel ama icraat bekliyor insan
Aklı başında bi kız olduğun belli oluyor, inşallah en kısa zamanda her şey yolunu bulur, senin doğru karar alacağını düşünüyorum, yani ifadelerin öyle düşündürdü. Hakkınızda hayırlısı olsun

Sevgilinizin babası hiç konuşmamış mı onunla? Oğlum ben bugün varım yarın yokum, hayatını idame ettirmelisin demediyse çok da iyi bir baba değilmiş...

kendi dusunmuyorsa ilerisini neden kendinj yoruyorsun kii ?
hepimiz ayni acilari yasadik ama buyuduk sorumluluklarimizi aldik..
sonucta hayat devam ediyor ve gecinmek ,duzenimizi kurmak zorundaydik zorundayizda..
erkek arkadasinjzin guvendigi bisey varsa bilemem ama
arkadasinjz keyfi olurda bi isin ucundan tutarsa ..sanirim sorumluluk almaktan kaciyor..tabii her baba yigidin harci degil calismak ..neysee
dedigim gibi isini duzenini kurarsa Belki biseyler olur ama
bazi seyler sogudumu anlami kalmiyor ..

31 yaşında adam sandığınız gibi evlenicek yaşta olmayabilir
Gayet genç evlilik için bence
Babasını kaybetmiş
Evlilik diye diretmek saçma
İstemiyorsa sende bırak başkasını bul yani
O adam toparlanana kadar 4-5 sene geçer
Bir yanlış anlasılma oldu sanırım. Evlilik diye diretmiyorum ben aksine kendisi evlenmek istediğinj dile getiriyor ama karsıligında bi tarz davranışları var anlatmaya çalıştığım sey bu aslında

Sevgilinizin babası hiç konuşmamış mı onunla? Oğlum ben bugün varım yarın yokum, hayatını idame ettirmelisin demediyse çok da iyi bir baba değilmiş...
Babası sağken konuştu hatta iş bulmak icin bir tanıdıgıyla gorüseceklerdi gün ayarlamişlardı 1 ay sonrasına adam yurtdışındaydı. Ama işte maalesef o gün gelemeden babası vefaat etti. Kendisi gidip konuşabilirdi aslında ama inanın bilemiyorum baskı da yapamıyorum..

kendi dusunmuyorsa ilerisini neden kendinj yoruyorsun kii ?
hepimiz ayni acilari yasadik ama buyuduk sorumluluklarimizi aldik..
sonucta hayat devam ediyor ve gecinmek ,duzenimizi kurmak zorundaydik zorundayizda..
erkek arkadasinjzin guvendigi bisey varsa bilemem ama
arkadasinjz keyfi olurda bi isin ucundan tutarsa ..sanirim sorumluluk almaktan kaciyor..tabii her baba yigidin harci degil calismak ..neysee
dedigim gibi isini duzenini kurarsa Belki biseyler olur ama
bazi seyler sogudumu anlami kalmiyor ..
Çok doğru söyluyorsunuz. Bende o yüzden bir an once bir şeyler yapılacaksa yapılsın istiyorum yoksa dönüşü olmayan bir yola girecek bu iş

Bir yanlış anlasılma oldu sanırım. Evlilik diye diretmiyorum ben aksine kendisi evlenmek istediğinj dile getiriyor ama karsıligında bi tarz davranışları var anlatmaya çalıştığım sey bu aslında
Biraz sabır et bence oda toparlanır
Demek istiyorum

Erkeğin çabasız ve miskin olması büyük sorun ve sinir bozucu
Ama sen böyle yaparsan seninle geleceğimiz olmaz ne demek ya . Bu söz için sizi terk etse yeri. Bana bakamazsan senle evlenmem demissin resmen adama. Sen mantık evliliği arıyorsan orası ayrı. Bari evlenmemiş geç olur. Benim tek başıma herşeyle baş etmem zor olur. Bana destek olmak için birşeyler yapmalısın felan deseydin. Resmen ıssız kalıp para kazanmadigin zaman senle evlenmem demissin
Birde erkekler bizim kadar çabuk toparlanamiyor. Rest çekmek yerine sana destek olması gerektiğini vurgula sürekli.

Erkeğin çabasız ve miskin olması büyük sorun ve sinir bozucu
Ama sen böyle yaparsan seninle geleceğimiz olmaz ne demek ya . Bu söz için sizi terk etse yeri. Bana bakamazsan senle evlenmem demissin resmen adama. Sen mantık evliliği arıyorsan orası ayrı. Bari evlenmemiş geç olur. Benim tek başıma herşeyle baş etmem zor olur. Bana destek olmak için birşeyler yapmalısın felan deseydin. Resmen ıssız kalıp para kazanmadigin zaman senle evlenmem demissin
Birde erkekler bizim kadar çabuk toparlanamiyor. Rest çekmek yerine sana destek olması gerektiğini vurgula sürekli.
Orda demek istediğim bana bakamazsan değildi aslında. Yani ben ondan trilyonlar kazanmasını da beklemiyorum ama o da çok farkındaki çalışmazsa onunla evlenemem başta ailem buna hayır der. Kaçımızın ailesi çalışmayan -engel durumları hariç- onune fırsat cıksa dahi bakmayan ve sürekli oyun oynayan bir adamla evlenmesine müsaade eder? Tabi ki toparlanmasını bekliyorum ve olabildigince yapicı olmaya çalısıyorum ama işin birde asıl tarafı var.

Kpss hazirlandigim donem dershanede ne aşıklar vardı aman Allahım. Sanki eş seçme alani
Sonuç
Erkek atanmış kız atanmamissa ayrılma oranı %50
Kız atanmış erkek atanmamissa ayrılma oranı % 100

Orda demek istediğim bana bakamazsan değildi aslında. Yani ben ondan trilyonlar kazanmasını da beklemiyorum ama o da çok farkındaki çalışmazsa onunla evlenemem başta ailem buna hayır der. Kaçımızın ailesi çalışmayan -engel durumları hariç- onune fırsat cıksa dahi bakmayan ve sürekli oyun oynayan bir adamla evlenmesine müsaade eder? Tabi ki toparlanmasını bekliyorum ve olabildigince yapicı olmaya çalısıyorum ama işin birde asıl tarafı var.
Farkındaysa çaresine bakacak o zaman. Bir çalışmaya başla bakalım. Kendini kotu hissedip oda iş bakar belkk

bu isin dogrusu yanlisi yok ki,
siz nasil hissediyorsunuz o onemli.

Sahsen kalbim adama istedigi kadar zaman vermekten yana,

ama ben sabirli bir insan degilim, cok fazla belirsizlikle de yasayamam,
yasayamam yani beceremem, kotu de olsa bir planim olmali.

Sizde de bunu goruyorum azicik.
O yuzden sanki birbirinize uygun degilmissiniz gibi geliyor.

Erkek arkadasiniz elbette kendince hakli ve kendini hazir hissedene kadar da bekleyebilir.
Ancak bence siz onu bekleyemezsiniz.
Vefasiz bir sevgili oldugunuzdan degil, bu sekilde yasami beceremeyeceginizden.

Zaman vermeniz gerektiğini düşünüyorum. Seviyorsanız zaman verin, sınav çalışmak ile bir işe girip çalışmak aynı Değil. Örneğin siz ders çalışıyorsunuz kendiniz ama o insanlarla muhattap olmak ve belli ölçüde sosyalleşmek zorunda ve buna hazır olmayabilir. Başınız sağolsun vefatlar gerçekleşeli 4 ay olmuş araya pandemi falan girdi. Bence bir 6 ay gibi bekleyin üzerine gitmeyin. Hala böyleyse o zaman konuşun derim.

meraba tekrar damladım ama :110::KK45:

ya erkek arkadaşın grafikermiş. o kadar zor ki iş bulmaları cidden. piyasası en berbat işlerden.

ben normalde "boşan bence" tayfasındanım ama bu adama kıyamadım ya :/

X