Siz aynı acıyı yaşamamışsınız bir kere baştan bunu kabul edin. Hayattan kopmamışsınız, okulunuza gitmiş gelmiş, sınavınıza hazırlanmaya bir şekilde devam edebilmişsiniz. Öncekine kıyasla daha sık ailenizin yanına gidip gelmişsiniz ama şehrinize dönünce nefes alma imkanı olmuş. Hiçbir şey yapmadan evinizde de otursanız hasta evinde olmanın 24 saat o insanla yaşamanın psikolojisi başka oluyor. Burada sorun yaşayan kadınlar hep merhametsiz erkeklerle oldukları için yaşıyorlar. Konuları şöyle bir okuyun. Merhametsizlik erkekte olunca kesinlikle o insandan uzak durulması gerektiğini düşünürüm. Sizin sevgiliniz hasta babasıyla çok derin ilişki içinde çok yakın zaman geçirmiş. Kız kardeşlerinin üstüne yıkıp -ki toplumumuzda bu böyle olur genelde- arada bir ziyaretle bu süreci geçirirdi. Adam elini taşın altına koymuş. Sürecin yorucu maddi manevi yükünü ailesiyle omuzlamış. Ben merhametli vicdanlı bir adam gördüm yazdıklarınızda.
Bu kadar yaşatmaya hayatta tutmaya çalıştığınız insanın kaybı 4 ayda atlatılmaz. Üstelik bir de pandemi dönemindeyiz. Zaten bu dönemde nasıl iş bulsun. İnsanlar işten çıkarılıyor. Arkadaşının dediği işe bakacak hali yok adamın en iyi de sizin anlamanızı bekler bence. Nasıl bu kadar rasyonalistsiniz. Hayata bakış açılarınız uymuyorsa ayrılmaya bir sebep arıyor arkadaşlarınızın aldığı arabalara heves ediyorsanız ayrı. 31 yaş geç ve geçen bir yaş değil. Adamın mesleği var normal zamanda işine de dört elle sarıldığını biliyorsunuz. Şu an çok mu zor içinde bulunduğu durumu anlamanız.
Sizin babanız hasta olduğunda o da dışarı çıkamıyoruz eğlenemiyoruz hiç halin yok ben fıkır fıkır neşeli birini istiyorum deseydi hiç düşündünüz mü?
Zaten pandemi döneminde bırakın yasını atlatsın 4 ayda ben daha babamı kaybettiğimi dile getiremiyordum kendime bile. Hayatın her anını paylaşmayı düşündüğünüz insanın elinden tutun hadi beraber aşalım bu durumu bizim mutlu ailemizi kuralım deyin. Beraber çok acı gördük artık mutlu olma sırası bizde diyip yol gösterin umut verin acısını sarıp sarmalayacak sebep verin. Annesi olmayın diyen arkdaşlara da hayret ettim. Annelik ne durum var burada? Hayat arkadaşlığı 101 arkadaşlar iyi günde kötü günde hani