• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek için ne yapabilirim

Beğenmedin mi yoksa,gayette anlayabileceğin tarzda söyledim.
Sen değil siz diyeceksin,senin karşında mahalle arkadaşın yok.
Karşınızdaki insanın size "siz" diye hitap etmesini istiyorsanız sizde aynı şekilde hitap ediceksiniz
Ha eğer çocuğum evladım diyorsanız o da size teyze der normal olarak
Sizinde karşınızda komşunuzun çocuğu yada mahalleden biri yok
Burası bir soru sorma sitesi burada evladım çocuğum diye hitap ederseniz o da size teyze diye hitap eder kısasa kısas
Kendiniz "sen" diyorsunuz ama karşınızdakinden "siz" demesini bekliyorsunuz 😂 komik cidden.

Karşınızdaki insanın size "siz" diye hitap etmesini istiyorsanız sizde aynı şekilde hitap ediceksiniz
Burası bir soru sorma sitesi burada evladım çocuğum diye hitap ederseniz o da size teyze diye hitap eder kısasa kısas
Kendiniz "sen" diyorsunuz ama karşınızdakinden "siz" demesini bekliyorsunuz 😂 komik cidden.
henüz 23 yaşındaki kız da 40 ını geçmiş gibi ben evlenemedim arkadaşlarım nişanlandı evlendi üüü derse HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir de çocuğum sen ne yapıyorsun bir dur der.

henüz 23 yaşındaki kız da 40 ını geçmiş gibi ben evlenemedim arkadaşlarım nişanlandı evlendi üüü derse HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir de çocuğum sen ne yapıyorsun bir dur der.
Hanımefendi karsınızdaki çocuk değil 23 yaşında bir kız ha ona doğru olanı gösterir şimdi evlenme biraz bekle dersiniz eyvallah amma dalga geçer gibi konuşamazsınız.
Karşınızdaki insanın hayatı sizinki gibi olmaya bilir size düşen eğer BÜYÜK seniz yol göstermek.Dalga geçmek değil.
Ha size göre 23 çocuktur bana göre aklı başında genç bir kadındır bu kişinin kendi görüşü.
Burası bir site kimse kimseyi tanımıyor o çocuğum derse diğeride teyze der o zaman kız teyze diyince alınmasın
Eğer alınacaksa kızla senli benli konuşmasın ki kızda senli benli konuşmasın.
İyi o zaman ben size "sen" diyeyim sonra da siz bana sen diyince "karşında mahalle arkadaşın yok senin bana "siz " diyeceksin"diyeyim😂cidden komik.

Hanımefendi karsınızdaki çocuk değil 23 yaşında bir kız ha ona doğru olanı gösterir şimdi evlenme biraz bekle dersiniz eyvallah amma dalga geçer gibi konuşamazsınız.
Karşınızdaki insanın hayatı sizinki gibi olmaya bilir size düşen eğer BÜYÜK seniz yol göstermek.Dalga geçmek değil.
Ha size göre 23 çocuktur bana göre aklı başında genç bir kadındır bu kişinin kendi görüşü.
Burası bir site kimse kimseyi tanımıyor o çocuğumuz derse diğeride teyze der o zaman kız teyze diyince alınmasın
Eğer alınacaksa kızla senli benli konuşmasın ki kızda senli benli konuşmasın.
İyi o zaman ben size "sen" diyeyim sonra da siz bana sen diyince "karşında mahalle arkadaşın yok senin bana "siz " diyeceksin"diyeyim😂cidden komik.
üyeyi tanıyorum kimseyle alay etmez küçük görmez.size iyi günler.fikrinize saygılıyım.siz de benimkine olun yeter

üyeyi tanıyorum kimseyle alay etmez küçük görmez.size iyi günler.fikrinize saygılıyım.siz de benimkine olun yeter
Ben herkesin fikrine saygı duyarım ancak karşısındaki insanla dalga geçer gibi konuşanlara asla saygı duymam.
İyi günler.

en başta yazdığına bakarsınız anlarsınız.genç vizyonlu eğitimli bir kadının yazdıklarına benziyor mu?bu benim görüşüm sizinki farklı olabilir gayet doğal.bir gün umarım 23 yaşındaki çocuğum asla böyle bir konu açmaz
Siteye girerken yaşa ve vizyona bakıldığını sanmıyorum. Herkese kendi çevresi ve yaşam tarzına göre yorum yapılmalı.

Siteye girerken yaşa ve vizyona bakıldığını sanmıyorum. Herkese kendi çevresi ve yaşam tarzına göre yorum yapılmalı.
dalga geçmemiş yahu 3 kez daha okudum dönüp.öyle olsa başta ben karşı gelirdim.ama yapmamış.arkasındayım o yüzden sonuna dek hanımkeleşimigetir in.

dalga geçmemiş yahu 3 kez daha okudum dönüp.öyle olsa başta ben karşı gelirdim.ama yapmamış.arkasındayım o yüzden sonuna dek hanımkeleşimigetir in.
Konu sahibi de dalga geçmemiş ki aynı üslupla cevap vermiş işte. Yavrucuğum-teyze. Sen-sen

Evlenmek istiyorum ama hayatımda biri yok çevremdekilerin ya sevgilisi var yada evli
Evlenmek istemeniz çok doğal.Ancak benim size tavsiyem eğer imkanınız varsa meslek edinip daha sonra evlilik düşünmeniz inanın o arkadaşlarınız sandığınız kadar mutlu değil onlarda size özeniyorlar emin olun
Bekarlığınızın tadını çıkarın hem o zamana kadar daha mantıklı kararlar alırsınız inanın bir insan 25 önce bile o kadar değişiyor ki bunu sizde fark ediceksiniz
Evlenmek için bakmayın çevrenize o zaman kısmetini size ulaşacak.

"evlenme programları tamamen kaldırıldı mı ayol?konu sahibi de katılırdı tühh "

Sizmi karşı geliceksiniz şu yorumunuzdaki saygısızlıga bir bakın dalga geçer gibi
Kimsenin sorularıyla dalga geçemezsiniz siz.

Teyze kelimesi hakaret mi kötü bir şey demek mi
Çocuğum demişsiniz o da sizin gibi yakın davranıp teyze demiş.
Dalga geömekle ciddiyet arasındaki farkı bileblseydi keşke diyorum.
Sadece bu kardeşimize demiyorum ki bunu,kızayım yada kızmayım evlat yada çocuğum derim.
Siz anlamadınız herhalde,ben d,yorum ki33 yaşında kızım var benimde,normalde hep siz diye hitap ederim şayet yaşı ufaksa sen diye hitap etmemin ne sakıncası olabilir.
O yaşta ben olsam karşımdaki kişiye dalga geçer gibi konuşmam.
Komik olan bir şey yok hanımefendi,iyi forumlar size.

Dalga geömekle ciddiyet arasındaki farkı bileblseydi keşke diyorum.
Sadece bu kardeşimize demiyorum ki bunu,kızayım yada kızmayım evlat yada çocuğum derim.

Siz anlamadınız herhalde,ben d,yorum ki33 yaşında kızım var benimde,normalde hep siz diye hitap ederim şayet yaşı ufaksa sen diye hitap etmemin ne sakıncası olabilir.
O yaşta ben olsam karşımdaki kişiye dalga geçer gibi konuşmam.
Komik olan bir şey yok hanımefendi,iyi forumlar size.
O zaman o da size teyze diyince niye bu tepki
Ayrıca nasıl ki siz onun mahalle arkadaşı değilseniz o da sizin mahalle arkadaşınız değil onunla senli benli konuşamazsınız
Ha normal hayatta bir samimiyetiniz vardır istediğiniz gibi konuşursunuz ama bu formda kimseyle böyle senli benli konuşamazsınız ha siz konuşursanız onunda konuşmasından rahatsız olmayaccaksınız
Bende sizin yaşınızda olsam nasıl ki büyüğe saygı duyulursa küçüğümde de saygı gösteriridim ki saygı göreyim.
Sinin yaptığınızı karşınızdaki size yapınca kızmanız komik
İyi forumlar.

Evlenmek için çok erken bir yaş bana göre ama hayat sizin hayatınız... Ablanız olarak size tavsiyem evlenince nasıl bir hayatınız olacak ne gibi sorumluluklarınız olacak ve bekarken kişisel gelişiminiz için neler yapabilirsiniz iş kariyer için hayalleriniz neler bunları bir kağıda yazın ve ona göre karar verin çünkü evlilik sadece gelinlik giymek süslü bir dünya değil sorumluluğu çok fazla ve siz o olgunlukta mısınız. Sadece üremek için evlenenlerde var gerçekten anneliğin vasıflarını taşıyıp güzel insanlar yetiştirmek derdinde olanlarda var. Buna göre değerlendirin derim

O zaman o da size teyze diyince ne sakıncası var?
Ayrıca nasıl ki siz onun mahalle arkadaşı değilseniz o da sizin mahalle arkadaşınız değil onunla senli benli konuşamazsınız
Ha normal hayatta bir samimiyetiniz vardır istediğiniz gibi konuşursunuz ama bu formda kimseyle böyle senli benli konuşamazsınız ha siz konuşursanız onunda konuşmasından rahatsız olmayaccaksınız
Bende sizin yaşınızda olsam nasıl ki büyüğe saygı duyulursa küçüğümde de saygı gösteriridim ki saygı göreyim.
Sinin yaptığınızı karşınızdaki size yapınca kızmanı komik
İyi forumlar.
Sizede iyi forumlar ne desem size anlatamayacağım...

Daha öncede diyen olduda aldı ağzının payını sustu,her yaşın güzelliği kendine ceyceyim sağol :KK200:
Siz ona çocuğum diyebiliyorsunuz da o size niye teyze diyemiyor? Ne o sizin çocuğunuz, ne de siz onun teyzesisiniz. Saygı karşılıklıdır. 23 yetişkin bir yaş. Ne kadar salakça düşünceleri de olsa böyle bir çifte standardı hak ettiğini düşünmüyorum.

Ben de bu durumdan çok çektim. Kendimden büyüklere hep siz diye hitap ederim, ama benden yaşça büyük hanımların bana zerre saygı duymayıp çocuk muamelesi yapması, sen diye hitap etmesi aşırı sinir bozucu. Ben sana saygı duyuyorsam sen de bana saygı duymalısın. Ben senin çocuğun değilim. Yetişkin bir bireyim.

Siz diye hitap eden yaşça büyük hanımlar (annem, anneannem yaşında) da oluyor, inanılmaz saygı duyuyorum öylelerine ve sarılıp öpesim geliyor.

Siz ona çocuğum diyebiliyorsunuz da o size niye teyze diyemiyor? Ne o sizin çocuğunuz, ne de siz onun teyzesisiniz. Saygı karşılıklıdır. 23 yetişkin bir yaş. Ne kadar salakça düşünceleri de olsa böyle bir çifte standardı hak ettiğini düşünmüyorum.

Ben de bu durumdan çok çektim. Kendimden büyüklere hep siz diye hitap ederim, ama benden yaşça büyük hanımların bana zerre saygı duymayıp çocuk muamelesi yapması, sen diye hitap etmesi aşırı sinir bozucu. Ben sana saygı duyuyorsam sen de bana saygı duymalısın. Ben senin çocuğun değilim. Yetişkin bir bireyim.

Siz diye hitap eden yaşça büyük hanımlar (annem, anneannem yaşında) da oluyor, inanılmaz saygı duyuyorum öylelerine ve sarılıp öpesim geliyor.
Saygı elbette karşılıktır bunda hem fikiriz,bakın burada yaşça küçük olanlara herzaman evlat yada çocuğum derim.
İster kızayım,ister seveyim bu bir hitap şeklidir,yoksa bel altı vurup hakaret etmesinide bilirim,böyle bir şey yaptım mı peki yapmadım demi.
Burada o kadar yaşça küçük kardeşlerimiz varki,hiç bir zaman böyle bir diyolağımız bile geçmedi.
Size şunuda söyleyim normalde hep siz diye hitap ederim ik gördüğümde,konu sahibi yaş olarak çok küçükse sen demek hiç sorun değil bana göre,buraya gelipte evlenmek için ne yapabilirim diyorsa ben ona kızartepkimi veririm.
İyi forumlar sizede hanımefendi...

Saygı elbette karşılıktır bunda hem fikiriz,bakın burada yaşça küçük olanlara herzaman evlat yada çocuğum derim.
İster kızayım,ister seveyim bu bir hitap şeklidir,yoksa bel altı vurup hakaret etmesinide bilirim,böyle bir şey yaptım mı peki yapmadım demi.
Burada o kadar yaşça küçük kardeşlerimiz varki,hiç bir zaman böyle bir diyolağımız bile geçmedi.
Size şunuda söyleyim normalde hep siz diye hitap ederim ik gördüğümde,konu sahibi yaş olarak çok küçükse sen demek hiç sorun değil bana göre,buraya gelipte evlenmek için ne yapabilirim diyorsa ben ona kızartepkimi veririm.
İyi forumlar sizede hanımefendi...
ben bazen kuzum diye hitap ediyorum yaşıma yakınlara ya da küçüklere.kimseden de bir tepki almadım.samimiyetimden sevdiğimden hitap ettiğimi anlıyorlar çünkü.her sen diyeni de siz de diye azarlamıyorum sosyal hayatımda.önemli olan tavrı diyorum.zaten yorgunluktan bayılmak üzere olan market çalışanı bana sen dese ne olacak?pazarcı da abla diyor 15 yaşlarımdan beri.onları da hiç bozmadım.ama imalı imalı teyze demekle çocuğum demenin arasındaki farkı bu konuda çok iyi anladım.biri iyi niyetli diğeri iğneleme amaçlı.bunları anlayabilecek zekalardayız çok şükür.

Back
X