- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.300
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana saygısızlık yapılınca ona bişey demiyosunuz amasen bu kafayla gittiğin kapıda zor kalırsın saygısız
Ona!!Bana saygısızlık yapılınca ona bişey demiyosunuz ama
Bana saygısızlık yapılınca ona bişey demiyosunuz ama
Çocuğum ve siz diyeceksin dedim diye dellendi ablası..sana kimse saygısızlık yapmadı ,
evlenmem lazım diye saçma bir konu açarsan alacagın cvp o olur , hayatında erkek arkadaşın yok , sevgilin yok ,
eee ne yapalım sana , yaşadıgın şehre gelip kocamı bulalım ,
kendini anlat eğitiminden bahset , bizde sana kendini paranı kazanıyorrsan turlara git iş ortamında arkadaş çevresi yap
illa hayırlı biri çıkar karşına deriz , sen önce kişisel gelişim kitapları oku kendini geliştir sonra koca bulursun
Burda istediğimiz soruyu sorabiliriz böyle saçma demen falan bilemedim... İlla bişey yazacaksan da doğru üslupla söyleyebilirsin. Belki de okuma yada çalışma gibi bi imkanım yok keşke biraz düşünseydiniz.sana kimse saygısızlık yapmadı ,
evlenmem lazım diye saçma bir konu açarsan alacagın cvp o olur , hayatında erkek arkadaşın yok , sevgilin yok ,
eee ne yapalım sana , yaşadıgın şehre gelip kocamı bulalım ,
kendini anlat eğitiminden bahset , bizde sana kendini paranı kazanıyorrsan turlara git iş ortamında arkadaş çevresi yap
illa hayırlı biri çıkar karşına deriz , sen önce kişisel gelişim kitapları oku kendini geliştir sonra koca bulursun
Çocuğum ve siz diyeceksin dedim diye dellendi ablası..
Hahahaha +1Kız boşver evlenme bir sürü dert ya![]()
Eheheh bu sinir stres ne evlenememenin verdiği gerginlik sanırsamDaha düzgün şekilde söyleyebilirsin teyzecim sen kaç yaşındasın 50 falan mı
Birini bul evlen o zaman ama önce büyü. Mental olarak.Evlenmek istiyorum ama hayatımda biri yok çevremdekilerin ya sevgilisi var yada evli
Aman boşver bi ton derdin olur. Kayınvalide, kayınpeder, görümce, elti.... Evlenmek için evlenmeyin yani. Farklı ortamlara girin insanları tanıyın. en sonunda da gerçekten aşık olduğunuz biriyle evlenirsinizEvlenmek istiyorum ama hayatımda biri yok çevremdekilerin ya sevgilisi var yada evli
Ay gerçekten mi yaMüge Anlı evleneceğini açıklamış ondan mı dert ettin birden?![]()
Siz diye karşılık bekliyorsanız "siz" diye hitap edinBeğenmedin mi yoksa,gayette anlayabileceğin tarzda söyledim.
Sen değil siz diyeceksin,senin karşında mahalle arkadaşın yok.
Valla doğru asayiş şube müdürüymüş evleneceği kişiAy gerçekten mi ya