Evlenmek için ne yapabilirim

Yaş 23 mu cidden😀 evlenmek için değil okumak,meslek sahibi olmak için ne yapabilirim diye düşün derim Evlenmek için evlenilmez,gez eğlen kendini geliştir,sonra çok pisman olursun

Evlenmek için acele etme.. Hayatının tadını çıkartmaya çalış. Sosyalleşmeye çalış, kurslara katıl. Kendine bir yön çiz. Çalışıyorsan, okuyorsan arkadaşlarınla vakit geçir. Zaten bu tür aktiviteler içinde karşına birileri çıkacaktır. Tanımak için zaman verirsin karşındakini, evlilik aceleyle olmaz.

Pazartesi sabahı bunu dert edecek kadar ne yaşadınız Denizsu23?

Dün gece bir arkadaşınızın düğünü falan mı vardı? Ben bu sabah en fazla yulaf mı yesem tost mu, onu düşünmeye vakit bulabildim.

Bir de biraz sakin olun daha yeni ayak bastınız tartışmalar, laf sokmalar, teyzecimler havada uçuşuyor...

Sabah işe gelirken radyo programı dinliyordum. soru en büyük pişmanlığınız gibi birşeydi.
cevaplar çok enteresan :D evlilik haha :D
23 yaşımda körkütük bana aşık olan biriyle evlendim. sonra ben de aşırı bağlandım. sonuç boşandım.
yani hayırlısını dile. ve yaşın küçükse hayatını yaşa hemen evlenme derim.

Bana saygısızlık yapılınca ona bişey demiyosunuz ama

sana kimse saygısızlık yapmadı ,

evlenmem lazım diye saçma bir konu açarsan alacagın cvp o olur , hayatında erkek arkadaşın yok , sevgilin yok ,

eee ne yapalım sana , yaşadıgın şehre gelip kocamı bulalım ,

kendini anlat eğitiminden bahset , bizde sana kendini paranı kazanıyorrsan turlara git iş ortamında arkadaş çevresi yap

illa hayırlı biri çıkar karşına deriz , sen önce kişisel gelişim kitapları oku kendini geliştir sonra koca bulursun

evlenmem lazım diye saçma bir konu açarsan alacagın cvp o olur , hayatında erkek arkadaşın yok , sevgilin yok ,

kendini anlat eğitiminden bahset , bizde sana kendini paranı kazanıyorrsan turlara git iş ortamında arkadaş çevresi yap

illa hayırlı biri çıkar karşına deriz , sen önce kişisel gelişim kitapları oku kendini geliştir sonra koca bulursun
Çocuğum ve siz diyeceksin dedim diye dellendi ablası..

Burda istediğimiz soruyu sorabiliriz böyle saçma demen falan bilemedim... İlla bişey yazacaksan da doğru üslupla söyleyebilirsin. Belki de okuma yada çalışma gibi bi imkanım yok keşke biraz düşünseydiniz.

Daha düzgün şekilde söyleyebilirsin teyzecim sen kaç yaşındasın 50 falan mı
Eheheh bu sinir stres ne evlenememenin verdiği gerginlik sanırsam 😅 noluyor teyze olunca bu evlenemeyenlerin fix başka kadınları aşağılamaya çalışma kelimesi teyze ve sen yaşlısın niyeyse . Aynı vizyon

Evlenmek istiyorum ama hayatımda biri yok çevremdekilerin ya sevgilisi var yada evli
Aman boşver bi ton derdin olur. Kayınvalide, kayınpeder, görümce, elti.... Evlenmek için evlenmeyin yani. Farklı ortamlara girin insanları tanıyın. en sonunda da gerçekten aşık olduğunuz biriyle evlenirsiniz

Back
X