- 2 Haziran 2011
- 195
- 1
- 31
3 ay dır birlikteyi<
çok teşekkür ederim :) en kısa zamanda konuşucam3 ay cok uzun bi zaman dilimi degil. Aciklarken ilk cümlen ben ayrilmak istiyorum olmasin. Evlenilebilecek iyi bir adam oldugunu ama Evlenmek icin ona karsi yeterince duygularinin yogun olmadigini söyle sonrasini tahmin eder ve son cümleyi kurmak biraz daha kolaylasir. Karsindakini incitmeden güzel bir uslüpla söylemelisin daha fazla zaman gecmeden. cünkü zamanla seninle biseyleri paylastikca daha da baglanir ümitlenir ve aciklamasi daha da zorlasir. En kisa zamanda durum böyle böyle demelisin ayni buraya yazdigin gibi. Allah yardimcin olsun... ve unutma ASK muhakkak karsina hic ummadigin anda cikacaktir!
sizin kocanız evlendikten sonra değiştimi peki yoksa bekarken ki gibi hala iyi mi size karşı ?bende su an evliyim esim beni cok seviyordu bana cok deger veriyordu onun icin onunla evlendim zamanla severim dedim bu zamanda boyle koca bulunmaz dedim....ailemi karsima alip evlendim....ama oyle degilmis kesinlikle alisamadim ve sevemedim ama ona cok bagliyim o da 7 senedir birlikteyiz diye:-(((
meg süpersin aynisini bende düsünüyorum, ask olacak ama mantiklida olmasi lazim...
eğer kısmetli biri değilseniz karşılıklı aşk ve sevgiyi hiç bu zamana kadar bulamadıysanız ve yaşınızda benim gibi 25 olmuşsa ama şuanki erkek arkadaşınız sizi çok seviyorsa ilgilenip değer veriyosa ama siz ona aşık değil dokunduğunda hiç bişey hissetmiyosanız onunla evlenirmiydiniz ?
eğer kısmetli biri değilseniz karşılıklı aşk ve sevgiyi hiç bu zamana kadar bulamadıysanız ve yaşınızda benim gibi 25 olmuşsa ama şuanki erkek arkadaşınız sizi çok seviyorsa ilgilenip değer veriyosa ama siz ona aşık değil dokunduğunda hiç bişey hissetmiyosanız onunla evlenirmiydiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?