Evlenmek için Aşk gerekli mi? lütfen yorum bekliyorum :(

Buraya da yazayım,
DAyımın eşi 40 yaşında 17 yıllık evliler.Geçen arabada oldu bu muhabbet ve yengem şu anki aklım olsa mantık evliliği yapardım aşk çok yıpranıyor dedi.
Bende öyle düşünüyorum hayatımdaki insanı seviyorum elbet ama onun için ölüp bitmiyorum.Ölüp bitenlere de hayret ediyorum.Onunla birlikte olmamdaki asıl neden beni çok sevmesi,mutlu edebilmesi,üzmemesi ve çok saygı göstermesi.Sevip acı çekmektense sevilip mutlu olmayı seviyorum.
Ve Allah'a şükür ki hiç çok üzüldüğümü gözyaşları döktüğümü hatırlamıyorum.Önemli olan mutlu olmak sevilip sayılmak gerisi hikaye.Aşk bitiyor illaki geriye acısı kalıyor.
He her ikisini istiyorum diyorsan da çok zor,milyonda bir çıkar karşına o da çok şanslıysan:31:

eğer kısmetli biri değilseniz karşılıklı aşk ve sevgiyi hiç bu zamana kadar bulamadıysanız ve yaşınızda benim gibi 25 olmuşsa ama şuanki erkek arkadaşınız sizi çok seviyorsa ilgilenip değer veriyosa ama siz ona aşık değil dokunduğunda hiç bişey hissetmiyosanız onunla evlenirmiydiniz ?

kesinlikle hayır.

eğer kısmetli biri değilseniz karşılıklı aşk ve sevgiyi hiç bu zamana kadar bulamadıysanız ve yaşınızda benim gibi 25 olmuşsa ama şuanki erkek arkadaşınız sizi çok seviyorsa ilgilenip değer veriyosa ama siz ona aşık değil dokunduğunda hiç bişey hissetmiyosanız onunla evlenirmiydiniz ?

ben olsaydım evlenmezdim sırf beni seviyor diye hayatımı kör kuyulara atmazdım dur bakalım acelen ne elbette herkesin bir kısmeti vardır vakti sati gelince çıkar karşına unutma hiçkimseyi içine girene kadar tanıyamazsın

kzılar dün akşam anlattım herşeyi. şaşırdı üzüldü sitemli tepkiler verdi sonra ben çıkıyorum dedi sende sonradan pişman olacağın şeyler söyleme iyice düşün sonra söylersin dedi yani ayrılma kararımı söylememden korktuda gitti o an sanki bu akşam tekrar konuşucaz ben ne dicemi bilemiyorum ben ona karaşı sevgi ve saygı hissediyorum ama aşık değilim kararsız kaldım öyle bi kenara atıpta hayatıma devam etmekte istemiyorum ama ona bağlı yaşamakta istemiyorum :S

Ben suan ki erkek arkadasıma asık oldum yani 5 sene önce 7/ 24 onu düsünüyordum desem abartmıs olmam ama oda aynıydı cok göz göze gelirdik, konusmaya calısırdı benimle cok güzel seylerdi ve asla arada bir etkilesim olmazsa flört etmezdim bırakın evlenmeyi. Bugüne kadar erkek arkadasım sayılı oldu direkt bir iliskinin icinde kendimi bulmadım hic. Hic birsey hissetmedigim kisilere sans vermedim cünkü hissedecegimin de bir garantisi yoktu birseyler hissetmedigim icin elimi tutmasına bile tahammül edemezdim.

Son düzenleme:
ayrıldım ondan ama hala mutlu değilim çünkü o iyi bi insan ve beni hala seviyo ben bide evde kalma korkusu başadı çünkü güzel bi kız değilim :S

asla evlenme... ben yenı ewlıyım ılk gorste asık oldum ve mantıgımada yattı ama mantıksız olsada evlenırdım.ıykıde evlenmısım. annmde bunu soyler. 'yerı gelıyor asık oldugun sevdıgın ınsanın bıle batıyo bazı seylerı ' der sewmedgın bırıyle aynı evde oldugunu dusunsene sakın yapma.ona hızmet edıceksın, yatıcaksın sakın yapma ikenceye donusur

ayrıldım ondan ama hala mutlu değilim çünkü o iyi bi insan ve beni hala seviyo ben bide evde kalma korkusu başadı çünkü güzel bi kız değilim :S

valla arkadaşım bu gibi şeylerin guzellikle çirkinlikle alakası yok tamamen kısmet. Mesela benim çok guzel olduğum söylenir ki bende aynağa baktığımda şükrederim kendimi beğenirim ama 27 yaşındayım ve daha yeni nişanlandım yıllarca aşkı unutmuştum nerdeyse. Hayatıma kimse girmemişti uzun zamandır.Tam tersi arkadaşlarımdan guzellik acısından en vasat olan arkadaşım oyle yakışıklı biriyle evlendi ki. Demem o ki kısmet boyle şeyler. Sevmediğiniz aşık olmadığınız biriyle evlenmeyin. Ama sizi sizin sevdiğinizden fazla seven biriyle evlenin

Aşık olmadığım adamla asla evlenmezdim ..ne olursa olsun birşey hissetmeden evlilik olmaz !:37: o adamla uyuyup ,o adamla uyanıyorsun,onunla yemek yiyor her yere neredeyse onunla gidiyorsun:12: v.s sevmediğin yada birşey hissetmediğin adamla bunlar bir ömür boyu yapılabilir mi? ben yapamam şahsen ...benim sevmediğim..beni sevse ne olur? sevmese ne olur ki zamanla onun sevgisi için yaptıkları bile batmaya başlar...
bana göre böyle birşey hayatta alınabilecek en büyük risktir ....Aşk olunca en büyük zorluklar bile göğüslenir ama yoksa herşey daha zor gelir ..herkesin kendi tercihi tabi :23:

hayırrrrr...evlılıkte aşk olmazsa hadı bırak askı optugunde bıle etkılenmıyorsun cınsellık araya gırınce hayatın zından olur bence hem 25 yasta ne var beee...ne acelen var sacmalama elbette cıkacaktır karsını asık olmadıgın bırıyle nıye cıkıyorsun bır de ona da yazık baglanmasın sana

Kesinlikle Aşk gerekli bir ömür insan sevmediği biriyle aynı yastığa baş koyabilir Mi? Bende nişanlıyım 23 yaşındayım ve nişanlıma aşığım...Evlilik ciddi bir mertebe aşk olmazsa ızdırap olur

canım şartların ne bilmiyorum üzerinde baskı mı var?
25yaş bence hiç de geç değil, ufacıkta olsa sevgi krıntısı yoksa evlenmek niyeti ile evlenme derim.
öpüşebiliyor musun arkadaşınla:17: hayır ise cevabın onu sevmiyorsun ve bile bile bunu yapma derim.:50:

kzılar dün akşam anlattım herşeyi. şaşırdı üzüldü sitemli tepkiler verdi sonra ben çıkıyorum dedi sende sonradan pişman olacağın şeyler söyleme iyice düşün sonra söylersin dedi yani ayrılma kararımı söylememden korktuda gitti o an sanki bu akşam tekrar konuşucaz ben ne dicemi bilemiyorum ben ona karaşı sevgi ve saygı hissediyorum ama aşık değilim kararsız kaldım öyle bi kenara atıpta hayatıma devam etmekte istemiyorum ama ona bağlı yaşamakta istemiyorum :S

canım alınma ama sen ille bir arkadaşım olsun diyorsun galiba, çocuğada yazık sevmiyorsun ne gerk var.

canım alınma ama sen ille bir arkadaşım olsun diyorsun galiba, çocuğada yazık sevmiyorsun ne gerk var.

Son düzenleme:
aşık değilsen hiç bir şeye katlanamazsın, mutluluğun bile tadını çıkaramazsın...
sana da zulüm olur, karşındakine de...
aşk kesinlikle gerekli ama yeterli değil...

Son düzenleme:
aşık insanlar bile zaman geliyo tahammül edemiyolar birbirlerine..
bide arada aşk olmazsa...
düşünemiyorum o evliliği ben :26:

ben de aşk olmadan evlenmem diyorum
evliliği geçtim aşık olmadığım kişiyle çıkmam bile
yani ille de ilk görüşte aşk:16:

Back
X