Evlenmek için Aşk gerekli mi? lütfen yorum bekliyorum :(

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
eğer kısmetli biri değilseniz karşılıklı aşk ve sevgiyi hiç bu zamana kadar bulamadıysanız ve yaşınızda benim gibi 25 olmuşsa ama şuanki erkek arkadaşınız sizi çok seviyorsa ilgilenip değer veriyosa ama siz ona aşık değil dokunduğunda hiç bişey hissetmiyosanız onunla evlenirmiydiniz ?

bende 25 yaşındayım..nişanlandım yeni ve beni çok seven biriyle..daha önceki ilişkileride gözden geçirince seni seveni seveceksin karşılklı olsa daha güzl ama olmayınca olmuyorda ama onun sevgisi benmde onu sevmeme yetiyo yani..bu bi gerçek seni sevenle evlenecksn ki mutlu olasın..

peki sende onun giib seviyomusun göze alabiliyomuusn bişeyleri ?

bence gerekli...

dokundugunda bişey hissetmedigin bir adamla aynı yataga nasıl gireceksin

onun her halini goreceksin evlendikten sonra...

ne bilim yeri gelecek ter kokacak falan belki.... bazı seyler asık olunca sevince gozune gorunmez ama diger turlu batar

mutlu olmazdım ben olsam bi yanım hep eksik olurdu

25 yas gec bir yas degil...

evlenmek icin evlilik yapılmaz ki :26:

Kesinlikle gerekli.
Sevmediği, aşık olmadığı bir adamla aynı evi aynı yatağı nasıl paylaşır insan?
Size dokunduğunda bir şey hissetmediğiniz bir insanla ömrünüzü geçireceksiniz, sizce buna dayanabilir misiniz?
Aşk gelip geçici bir duygu ama sevgi işte o olmazsa olmaz.
Üstelik 25 hiç geç bir yaş değil.
Evlilik için mantık ne kadar gerekliyse sevgi de o kadar gerekli.

Kendinizden emin değilseniz evlenmeyin derim, seni sevenle evlenıceksin doğru ama karsılığında mutlaka biseyler hissetmen gerek...
Yani seni çekmeli, konustuğunda onu şevkle dinlemelisin, sana dokunduğunda ona doğru akıp gitmelisin..Onunla yaptığın herseyden kısacası onunla hayatı paylaşmaktan zevk almalısın..
Baska türlü evlenseniz bile sonu hüsranla sonuclanır..
Evli deilim ama canımdan cok sevdiğim biri var hayatımda bunları hissetmediğim biriyle de evlenmezdim asla...

kesinlikle gerekli!!!
aşık olmadan değil bir ömür bir an bile dayanılmaz gelir bence..

haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum aslında ama bi yandanda ya pişman olursam diyede düşündüm kafam karıştı.
ben şimdiye kadar 2 kişiyle çıktım sadece bu yaşa kadar aldığım çıkma teklifi sayısı bi elin parmağını geçmedi kısmetsiz olarak görüyorum kendimi ben sevipte karşılığını almadım şimdiye kadar o beni sevenleride ben sevemedim korktum acaba hiçmi olmucak diye birde şuan birlikte olduğum insanıda incitmek istemiyorum evet ayrılmam gerekiyo ama birden pat diye söylemek üzücek ama söylemek zorundayım biliyorum

Ben de kesinlikle arkadaslara katiliyorum! Insan sevmedigi bir adamla evlenirse hayati hem ona hemde kendisine zindan etmis olur! Hic mutlu olamazsin ki, o da bir süre sonra sevilmedigini farkedince cok aci ceker, bunalima girer. Yasarken ölmek gibi bisey olur heralde... Ben kesinlikle yapamazdim!!! Hem karsimdakini de mutsuzluga sürükleyemem. En büyük haksizlik olur! Bak ask baska sevgi baska! Sen sevmiyorum, hic bisey hissedemiyorum diyorsun. Daha da kötü. Hem ben inaniyorum ki herkes hayatinda aski bulur! Belki senin nasibin, kismetin daha karsina cikmadi! Hic belli olmaz, hic ummadigin anda ummadigin bisekilde karsina cikiverir. ASK budur, biranda yakalar adami... 25 gec degil arkadasim. Bende 24üm ona bakarsan :))

Hayır ! Kesinlikle evlenmezdim.Sevmediğim birinin bana dokunmasınada izin vermezdim daha önemlisi birini sevmiyorsam o ilişkiye devam etmezdim.

Cnm yasin henuz 25 oyle bir anlatmissin ki sanki 45 yasindaki evde kalmis biri gibi.

Cok gencsin ask onemli tabi en azindan icinde azicik kipirti olmali cunku sonucta ayni yastiga bas koyucaksin. Haa belki evlenince duygularin degisir asik olursun vs onu bilemem.

Buyuklerimiz gorucu usuluyle evlendi ve hepsinin 30-40 yillik evlilikleri var. O zaman saflikla, temizlikle, masumiyetle bir kadin herseyiyle bir adama teslim olunca ilk goz agrisi ilk dokundugu, ilk sevildigi olunca ister istemez seviyordu.

Sonuc olarak gereklimi degil mi? bilmiyorumm cok zor bir soru! icinden ne geliyorsa onu yap.

Ne karar verirsen ver sadece pisman olma asla.

kesinlikle aşk gerekli. mesela aşık olduğunuz insana ne kadar kızarsanız kızın 2 dk sonra ona dayanamazsınız ama aşk yoksa bir daha yüzünü bile görmek istemezsiniz. 25 de hiç geç değil yani

teşekkür ederim yorumlar için kızlar haklısınız.

yanlız benim bi sorunum daha var,

ayrılmak istediğimi söyleüyemiyorum üzülür diye

bu konuda da yardımcı olurmusunuz konuya nasıl giricem ben yüzüne söylüyemem teldede konuşamıyoruz evdekiler tüzünden msnden söylücem mecburen ama nasıl konuya giricem ne dicem

evlenilmez evlenilmemeli de. dokunduğunda şevkat sevgi akmalı içinden.20 yıl sonra bile baktığında gözlerine aynı sevgiyi hissedebilmelisin. yoksa evlilik değil mecburiyet olur adı.

içinden geleni söyleyeceksin başta kabullenmeyecek; bu durumda ayrılık zorlaşacak, aynı şeyleri söylemekte ısrarcı olduğunu görünce o da durumu kabullenecek . tecrübeyle sabittir.

cnm siz ne kadardir berabersiniz?

ASLA Evlenmezdim !!
Gözünde Büyütme 25 Dediğin Ne ki?
Ablam 30'unda Evlendi..

Bence gerekli ya düşünüyorum da şu an 3,5 yıllık bir ilişkim var sevmesem dokunamazdım bile. Ter kokusu bile çekici geliyor sevdiğin insan olunca devamlı dokunmak, öpmek, kokusunu içine çekmek istiyor insan. Bunları hissetmediğim biriyle beraberliğin kankalıktan ne farkı var ki. Sonuçta evlenince o insanla aynı yatağı paylaşacaksın o seni ne kadar severse sevsin sen onu aynı hislerle beklemiyorsan çok hoş bir durum değil gibi. Bir insanla sırf çok iyi biri diye, sırf çok seviyor diye de evlenilmez ev arkadaşı olmayacağız sonuçta üniversite dönemlerindeki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…