Evlenmek beni benden aldı

fish fingers

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2024212
Valla dayanamadım üye oldum. Akıllı insan tecrübesinden yararlanır daha akıllısı ise başkasını tecrübesinden yararlanır. Malesef ben de bir kumarbazın karısıy-dım. Geçen ay boşandık, 4 yaşında çocuğum var üstelik. Çok uzatmak istemiyorum, çok yıpratıcı yorucu yıllar geçirdim ama evet vaktiyle buradaki kadınları dinlemedim. 99 tane bırakmaz yorumu varsa 1 tane bırakır yorumuna tutundum. Sonuçta yanıldım.

Kendimce çıkardığım dersler
1- kumarbazın sadece "Allah bir" dediğine inanmalı
2- kumarbazın asla asla borcu kapatılmamalı
3- bulunduğu evde altın para vs biriktirilmemeli
4- ağlayıp sızlanmalarına karşı merhamet edilmemeli
5- tüm hesaplarını ben kontrol ediyorum diye fazla kendine güvenmemeli

Çözüm soruyorsanız ben her yolu deneyen biri olarak boşanmaktan başka bir çözüm bulamadım.

fish fingers

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2024212
Valla dayanamadım üye oldum. Akıllı insan tecrübesinden yararlanır daha akıllısı ise başkasını tecrübesinden yararlanır. Malesef ben de bir kumarbazın karısıy-dım. Geçen ay boşandık, 4 yaşında çocuğum var üstelik. Çok uzatmak istemiyorum, çok yıpratıcı yorucu yıllar geçirdim ama evet vaktiyle buradaki kadınları dinlemedim. 99 tane bırakmaz yorumu varsa 1 tane bırakır yorumuna tutundum. Sonuçta yanıldım.

Kendimce çıkardığım dersler
1- kumarbazın sadece "Allah bir" dediğine inanmalı
2- kumarbazın asla asla borcu kapatılmamalı
3- bulunduğu evde altın para vs biriktirilmemeli
4- ağlayıp sızlanmalarına karşı merhamet edilmemeli
5- tüm hesaplarını ben kontrol ediyorum diye fazla kendine güvenmemeli

Çözüm soruyorsanız ben her yolu deneyen biri olarak boşanmaktan başka bir çözüm bulamadım.

En büyük kizim 11 yasinda tam ergenlik donemi ve bosanma konusuna büyük tepkiler veriyor. Kabul etmek istemiyor. O halini gorunce sabrettim hep. Ama bu gidişle de aklimi yitiricem
Yazdıklarınızı okudum çok üzüldüm ne diceğimi bilemedim çok zor şeyler yaşamışsınız okurken yoruldum bunaldım umarım eşiniz kendi kabuğuna çekilir varla yok arası bişey olur şuan naslsnz acaba

Durumunuza çok üzüldüm inşallah bir an önce hakettiğiniz hayatınızı yaşarsınız. Bosanma planlari yapin mutlaka para biriktirin.

İlk çocuğu anladım da 2 ve 3 ü anlayamadım.Böyle bir evliliğe bir gün bile katlanmamak gerekirken siz 3 çocuk yapmışsınız.Evet sizde sorun var.

Lutfen rica edecegim cocuklari bahane etmeyin o cocuklarin omzuna boyle bir yuk yuklemeyin o cocuklar boyle bir babalari olmasini istermiydi dunyaya getirirken sordunuz mu ac yatirirken ac yatmak ister misiniz diye sordunuz mu simdide bosanmamizi istemiyorlar diyorsunuz siz yetiskin olarak kararinizi verip cocuklariniza en uygun sekilde aciklamasini yapacaksiniz zaten buyudukleri zamanda size soyleyecekleri en hafif sey bosansaydin olacak

Çocuklara acıdım sadece , sen iflah olmazsın bacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…