- 21 Şubat 2015
- 768
- 527
- 46
-
- Konu Sahibi benbenmiyim22
Bazı kararlar çocukların insafına bırakılmaz . Kızınız şu an çocuk ,böyle düşünmesi normal ama büyüyüp aklı ermeye başlayınca neden boşanmadın diyecek. Bence de iyi değilsiniz . Ama şu yazdıklarınızı 6-7 kere bir okuyun derimEn büyük kizim 11 yasinda tam ergenlik donemi ve bosanma konusuna büyük tepkiler veriyor. Kabul etmek istemiyor. O halini gorunce sabrettim hep. Ama bu gidişle de aklimi yitiricem
Gece aç yatan kişi sex yapabiliyor..Sen demezmisin aç halimle çocuklar aç senin keyfine başalarım..Öyle bir adama nasıl o tarz bişey hiisedip birlikte oluyorsun yada oluyorlar..Ve tekrar hamile kalıyor..Aradan 14 yıl geçiyor..Blam blam ..Annan haklı çocuk nasıl oluyor hepımız bılıyoruz..Sen keyfınden vazgecmıyosun aç kalacak çocuklar dogurmayı tercıh edıyorsun annen napsın ne beklıyorsunÇok gece aç yatan insanlar çocuk yapmaktan geri kalmıyor. Evlenmeyi bilen insanlar korunmayı bilmiyor. Kim ne ederse kendine ediyor
Haklı olabilirsiniz ama aslında buraya yazılanlar kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali okuyan herkesin kulağına küpe olsun diye söylenen şeyler. Ülkemizde sağlık ocağında korunma için gerekli önlemler ücretsiz olarak alınmıyor mu ? Eczaneden gizlice gitse hap alsa kullansa eşinin nereden haberi olacak. Bile bile suçsuz çocuklar böyle bir hayata ortak oluyorlar. Sonra o çocuklarının genelinin anne babasından pek de farklı hayatları olmuyor ne yazık ki.Nerdeyse bütün yorumlar niye çocuk? Artık çocukları bitti. Bu konuda siteme gerek yok. Belki kadın tecav.z uğradı, burda bunun söylenmesini mi istiyorsunuz? Ne istiyorsunuz. Kadına az destek olun ya köstek değil. Yargılamak hiçbirşeyi değiştirmiyor.
Onlar çok ve şuanda size tabiki boşanmanızı istemiyorum diyecek. Düzeni bozulsun istemez. Lütfen biraz kendinizi düşünün. Burda çok fazla çocuklarım için diyeni görüyorum. Çocuklarınızın sağlam ve psikolojisi iyi bir anneye ihtiyacı var. Kendinize bunu yapmayın artık.
Haklı olabilirsiniz ama aslında buraya yazılanlar kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali okuyan herkesin kulağına küpe olsun diye söylenen şeyler. Ülkemizde sağlık ocağında korunma için gerekli önlemler ücretsiz olarak alınmıyor mu ? Eczaneden gizlice gitse hap alsa kullansa eşinin nereden haberi olacak. Bile bile suçsuz çocuklar böyle bir hayata ortak oluyorlar. Sonra o çocuklarının genelinin anne babasından pek de farklı hayatları olmuyor ne yazık ki.
Hangisi?Köyde lojman hakkınız varsa aklıma tek memurluk turu geliyor. Umarım değildir.
Birleştirilmiş sınıf yok artık taşımayla daha merkezi okullara gidiyorlar.Esiniz imam mi ogretmen mi? Koyde ne lojmaniymis merak ettim?
İmam olduğunu düşündüm.Hangisi?
Değil gibi sanki. Pek dini bir tarafı varmış gibi durmuyor. Gerçi belli olmaz insan sonuçtaİmam olduğunu düşündüm.
En büyük kizim 11 yasinda tam ergenlik donemi ve bosanma konusuna büyük tepkiler veriyor. Kabul etmek istemiyor. O halini gorunce sabrettim hep. Ama bu gidişle de aklimi yitirice
O yuzden umarim değildir dedim. Kumarbaz imam çok garip olur. Ama belli olmaz tabiDeğil gibi sanki. Pek dini bir tarafı varmış gibi durmuyor. Gerçi belli olmaz insan sonuçta
Bakın burada da degerlendirilmemis gizli birikim yapma fırsatı.Onca borcunu kapattım. Araba hayaldi onun icin her güzel para kaliyordu eline birikimde yapilabiliyordu maas hesabini ben devraldigim icin oda yoksa cok tan kumara donerdi