Evlenmek beni benden aldı

kimse benim evimin icinde cocuklarimla nasil agladigimizi bilmezdi. Ha soylerim gocunmam ayip benim ayibim degil

3. çocuğu neden yaptınız, gece 2 çocuğun benimle ağlaması yetmez 3.sü de benimle birlikte aç bir şekilde ağlasın diye mi yaptınız?
Bu adama çocuk yapmak sizin ayıbınız.

Boşanma imkanınız yok mu?

Ko g.tüne tekmeyi git sığınma evine çekişmeli boşan. Tedbir kararı koydur. Nafaka vermek zorunda ayrıca ödemese de hacizle alırsın memurmuş saklama ihtimali de yok parayı.
Sığınma evinde düzen kur iş güç sonra hayatına başla.Çocuklar da orada destek alsın onlar da normali bilmiyor ki boşan desin küçücük çocuk. Sen de psikolojik destek almaya bsşla aile sağlığı merkezlerinde var

Okudunuz mu? Çalıştınız mı? İş imkanınız var mı? Türkçeniz de düzgün, okumuş gibisiniz. Maddi kaynak ve çözümler bulup kendi başınızın çaresine bakmalısınız. Umarım çözülür. Boşanamazsanız korunun artık lütfen, tek yol prezervatif de değil. Spiral olabilir. Ertesi gün hapı bile olur.

Merhaba, bu evde büyüyen çocuklarınızın yetişkinlik hayatında nasıl insanlar olabileceğini merak ediyor musunuz? Eğer ediyorsanız, başka bir konuya yazdığım cevabı okuyun.

Aile içinde kumarı hobi haline getirmiş birçok yakınım var.Ne eş, ne çocuklar kimseyi gözleri görmeden oynamaya devam ettiler,ediyorlar.
Bu örneği verme sebebim şimdi oynamıyor dediğiniz adamın cebi para görünce,canı isteyince başa alacaktır.
Borçları çok derseniz umarım o borçları ödüyordur.
Borcu yok derseniz elinde avucunda para bırakmayın paranın kontrolü sizde olsun.

14 sene tahammül etmeniz bile büyük başarı. Boşanma konusunda çocukların söz sahibi olduğunu düşünmüyorum. Bu eşinizle sizin aranızda. Böyle bir adamın kahrını daha fazla çekmeyin, kendinize yazık. Çocuklar bir şekilde alışır. Tek boşanan siz olmayacaksanız sonuçta. Ben bu saatten sonra biraz da kendim için yaşamaya çalışırdım.

En büyük kizim 11 yasinda tam ergenlik donemi ve bosanma konusuna büyük tepkiler veriyor. Kabul etmek istemiyor. O halini gorunce sabrettim hep. Ama bu gidişle de aklimi yitiricem
Kızm 11 yaşında. Her şeye büyük tepkiler veriyorlar bu yaşta.
Zamanında Çocuk aklımızla hayatımızı mahvetmişsiniz şimdi çocuklarınızın aklıyla devam ettirmeyin.
En kötü anne hareketleri bile bu adamın hakaretleri kadar aşağılayıcı olamaz.
Annenizin yanına dönün iş bulun çalışın

çocuklaırn evlenecek gidecek o evde o adamla yalnız kalan sen olacaksın,kendini düşün o yüzden çocukların şuankinden daha mutsuz olamaz emin olabilirsin

İki çocuk cahillikten peki 3.?????
Kusura bakmayın sizin nezdinizd burayı okuyan kızlara sesleniyorum
-Borcum var, sıkıntıdayım ,evlenince herşey güzel olacak cart curt bedavadan sıkan adamları görünce bir tarafiniz erimesin azıcık dik durun,sizin borcunuz harciniz olsa önce kv atlar sonra evlenin diye,azıcık değerli olun,evlenmek için ölüp bitmeyin,dışarda erkek çok.........

Çok gece aç yatan insanlar çocuk yapmaktan geri kalmıyor. Evlenmeyi bilen insanlar korunmayı bilmiyor. Kim ne ederse kendine ediyor

Konuyu okurken senin yerine eşini yirmi kez terkettim

Bunun adı evliik değil.Öyle berbat bir insandan kaza ile hamile kalınmaz kalsan da ben inanmıyorum.aCILARINA ORTAK YAPMIŞSSIN ÇOCUKLARI.Ben kendım dahil yetişkınlere acımıyorum..Boyle bir hayata çocuklarını nasıl mahkumedersın..Oturup şikayet etmeye hıç hakkın yok..Baba kötü ama sen anne olarak butun bunlara göz yumdugun iiçin daha kötüsün..Akrabalık bagı kımsenın kımse hakaretını mazur gosteremez..Bıraz toparlanın artık..

Aile hekımlıgı korunmak ıcın gereklı seylerı temın edıyor.Bır kadın dogumcuya gıdığp spral taktırabılırıdınız..Dagda mı yasıyosunuz anlamadım kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…