"Evlenmeden hamile kalmak o....luktur"

her lafa bir cevabınız var maşallah klavye savunucusu kim belli.oxford mezunu kim o da belli
ö ğretmenlerime teşekkür ediyorum beni oxford ta okur gibi yetiştirmişler ki her lafa verecek mantıklı cevabım var çok şükür.

ünlülerin hepsi çokta umrunda ya namus hiç değmez konuşmaya para gözlerini döndürmüş onların
işte çocuk yapmak onlar için hobi sonra o çocuklar ilerde o ünlü kadınların ünlerini karalayacak çok şey yapıyorlar.sevgiyle yapılmayan çok şeyin içi boş.

Bak tugsem bana klavyeden felsefe sallamayın ..
Sen bana ATATÜRK'Üsevmedigin 3 neden de! (ki bulursan)
Bende sana rte sevmedigim bir sürü seyi sıralarım (bulmamada gerek yok göz önünde)hersey..

bizler dedelerimizden,babalarımızdan ninni gibi hikaye gibi dinleye dinleye büyüdük ATAMIZI.ÖNCE saygı duymayı sonra sevmeyi ögrettiler bize.çok şükür ki böle bir aileden geliyorum.Atam ugruna-millet ugruna-VATAN AŞKINA şehit düşen bir ceddin evladıyım.NOKTA

Bak tugsem bana klavyeden felsefe sallamayın ..
Sen bana ATATÜRK'Üsevmedigin 3 neden de! (ki bulursan)
Bende sana rte sevmedigim bir sürü seyi sıralarım (bulmamada gerek yok göz önünde)hersey..
ARKADAşım sevmeyebilir herkes aynı düşüncek diye bir kural yok.ama biz nasıl saygı duyuyorsak oda saygı duyacak...laga luga yapması boşa.tek başına şu an farkında değil

ARKADAşım sevmeyebilir herkes aynı düşüncek diye bir kural yok.ama biz nasıl saygı duyuyorsak oda saygı duyacak...laga luga yapması boşa.tek başına şu an farkında değil
Sevmesin ama ATATÜRK'Ü agzının bir tarafında gevelemesin..

Siz dusmaninizi sevmeye devam edin derken?

ben çok laga luga yapan gördüm ama araştırmayı tenezül edip objektif bakan yok.o yüzden yobaz olanları kıyafetle tanımlamak saçma.biraz objektif belgelere dayanan yansız siyasi tarihi araştırın.Atatürk zamanı ile ismet inönünün ayrımını yapın önünüzde internet düzgün o kadar yazdığımda alenen hangi kelimesi küfür geçti atatürkün olduğu yazdığım yazıda siz bi on numara miyop gözlüğü alın.

benim gözlerim gerçekleri görüyor,sizin gibi perdenin kapalı kısmını-puslu kısmını diil.
şimdi burda kimse yobaz demedi kıyafet yargılaması yapmadı.yazmak için yazıyorsunuz sadece.bilgi sıfır araştırma sıfır.okudugunuzu anlamıyorsunuz bile.komik düşüyorsunuz gerçekten yazmayın artık

Yok canım allaha şükürler olsun ki..
Gözlerim sapa saglam en iyisi sen kendine al onu okey canım..

Tuğsem imam hatip mezunudur bunlar zaten Atatürk düşmanı oluyor normal , sohbete girmeyeceksin onlar iran gibi bir devlet istiyorlar bunların vatansevgisi yok ama bir hıristiyanın vatansevgisi vardır ,

Yok canım allaha şükürler olsun ki..
Gözlerim sapa saglam en iyisi sen kendine al onu okey canım..
siz birbirinizle tartışıyormusun yoksa biz adamamı tartışıyoruz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…