"Evlenmeden hamile kalmak o....luktur"

Rteyi tutuyorsunuzdur kesin bu konuşmlrdan bir o cıkar..
ben dinciyim ben böyleyim diyen adam "yolsuzlukta,hırsızlıkta " bir nomara bide müslumanımmm demez mi?

bi arakadaşımızın dediği gibi namus bi kadında yoktur sadece dinimizde zinayı erkeğe de kadınada haram kılınmıştır.
şöyleki çoğu cümleleri çok yanlış. 2.ci bi durum daha var sanane çocuğun vebalini senmi alacaksın yada onlar yaptı çocuğu
günahı sanamı . her koyun kendi bacağından asılır. dinimizde evlenmeden hamile kalmak ne demektir. o.... demek olmaz.
ama bi arkadaşın dediği gibi tecavüz edilenleri nasıl suçlayabilirsin . onların ne günahı varda sen böyle suçlamalarda bulunabiliyorsun. kadın çalışabilir ne demek çalışamaz. kadınları evde durduran kocalarına rahat batıyorki cinayet sebepleri ortaya çıkıyor. sırf kadın saf kalsın . özgür olmasın.yada feminen olmasın diye çalıştırmayanlar var.hep saf kalsın
ayrılmaya gücü yetmesin deniyor. rabbim her şeyi görüyor. daha ne diyeyim allah ıslah etsin.

bana dürüst olun. tek kelime istiyorum sizden. çevirmeden . net.
Atatürkü seviyormusunuz .
evet
hayır.
vaybe şimdi evet yazsam ordan çiçek mi atacaksınız hayır desem atom bombası mı:)

Rteyi tutuyorsunuzdur kesin bu konuşmlrdan bir o cıkar..
ben dinciyim ben böyleyim diyen adam "yolsuzlukta,hırsızlıkta " bir nomara bide müslumanımmm demez mi?
istersem başka bir düşünceyi tutarım kendi fikrimi beyan etmenin şartı mı rte tutmak.her kalıbınızdan çıkın diyen rte mi?

Bu ülkede kimin düşman olduğunu herkes biliyor..
siz düşmanınızı sevmeye devam edin.
arkadaşlar daha fazla bilgisiz-cahille diyolaga girmeyin...
o kadar araştırdıklarımı bir çırpıda görmezden geldiniz maşallah nerde öğretim gördünüz eğitiminiz yarım kaldı oxford da mı?yalan bir şey yazmayınca yalancı çıkarmakta burda var sanırım.

yoo. ttamam diyeceğim ve bu konuşmaya son vereceğim.

Arkadas ataturku kötülemeye calışıyorsun yukardaki yazdıkların ne diyarbakır dedin..
burdan ne anlm cıkartılır sizce..

Bide atatürk'ü seviyorum dememişsiniz bile amac belli ben artık yazmayacagım cunkü yazdıklarınızı kaile bile almıyor olacagım..

tecavüze uğrayanı kimse suçlamamalı,ünlü kadınlar çocuğunu garanti altına almak için yapıyor biliyor ki zengin adamın peşinde kadın çok onun kumalarından biri olmaya çalışıyorlar fakir yada fırsatçı bir erkeğe para yedirmektense ama bunun için bile değmez,tabi ama ünlü kadınlarda bu konuda hepsi muhalefet içindedir yapanlar ses çıkarmaz, öyleleri varki kendi yapmasa kınardı ama kendi yaptığı için ses etmiyor.

Sizce benim düşmanım kim olabilir?
Birde siz söyleyinde bileyim..

ünlülerin hepsi çokta umrunda ya namus hiç değmez konuşmaya para gözlerini döndürmüş onların

her lafa bir cevabınız var maşallah klavye savunucusu kim belli.oxford mezunu kim o da belli

ya cevabımı alsam hayırı duysam zaten tek kelime yazmam. çünkü Atatürkü sevmeyenlerle zerre muhatap olmam.
Aynen benim cileden cıkartan tekşey var..
Sevmiyorsun vatanınıda ihanet ediyorsun resmen..
sevmiyorsun ATATÜRK'Ü vatanında nie hala kalıyorsun anlamış degilim dogrusu..

Bide atatürk'ü seviyorum dememişsiniz bile amac belli ben artık yazmayacagım cunkü yazdıklarınızı kaile bile almıyor olacagım..
eğer öyle düşünseydiniz neden bu kadar mesaj alıntısı yapardınız ki

ya cevabımı alsam hayırı duysam zaten tek kelime yazmam. çünkü Atatürkü sevmeyenlerle zerre muhatap olmam.
cevabım ne evet ne hayır,ben sizin at gözlüğü bakışınızla ele almıyorum atatürk ü eksisiyle artısıyla seçilmiş bir insan türkiyeyi gelişime teşvik etmiş yol göstermiş,onu yüceltip sadece at gözlüğü takanlara kızıyorum. burdan sadece yaşa varol demekle içi boş bir atatürkçülüğe kızıyorum.çünkü belli iki kelimeye takılıp aynı kelimeleri tekrar ederek açıklıyor herkes atatürkçülüğü,iyi yaptığı zaman değil kötü yaptığı bir şeyde şimşekleri üstüne çekmemek için kullanıyorlar buna kızgınım çok ta örneğini gördüm.

emin olmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…