• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Evlenmeden hamile kalmak o....luktur"

Siz dusmaninizi sevmeye devam edin derken?
simdi bir de siz mi çıkaracaksınız bu cümleden atatürkü sevmedin diye yanlış atış ıska!eğer anlamda eksik kalmışsa açıklayayım cumhuriyeti basma kalıplara sokan zihniyet düşmancadır,özgürlük ve hoşgörü tanımaz(demek istediğimi anladığınızı umuyorum,bu cümleden tutupta her köşebucağa özerklik isteyenleri konu etmesiniz inşallah)
Bak tugsem bana klavyeden felsefe sallamayın ..
Sen bana ATATÜRK'Üsevmedigin 3 neden de! (ki bulursan)
Bende sana rte sevmedigim bir sürü seyi sıralarım (bulmamada gerek yok göz önünde)hersey..
estafurullah o sizin sallamanız.isteyen istediğini seçer sever.konu olan rte değil daha kaç defa tekrar etmem gerekecek kaldı ki hala aynı yerdesiniz ben başkalarının konu ile ilgili mesajlarından alıntı yapma derdindeyim artık.

ben çok laga luga yapan gördüm ama araştırmayı tenezül edip objektif bakan yok.o yüzden yobaz olanları kıyafetle tanımlamak saçma.biraz objektif belgelere dayanan yansız siyasi tarihi araştırın.Atatürk zamanı ile ismet inönünün ayrımını yapın önünüzde internet düzgün o kadar yazdığımda alenen hangi kelimesi küfür geçti atatürkün olduğu yazdığım yazıda siz bi on numara miyop gözlüğü alın.
şu yorumlarda sözü kıyafete getiren ,yobazlığa getiren var mı.
inanın yanlış konuya yazdığınızı düşündürüyorsunuz bana :)

O Müslüman'ların içinde bende Varım elhamdulillah kimseyi zan Altın'da Bıraktığım yok iffet bacak Arasında değil diyorsun bakalım Rabbim sorduğunda bu cevabın kabul olacak mı çok merak ediyorum ha gerçi iffetin bacak Arasında olduğuna inanmayan birisi öldükten sonra dirilmeye hesap vermeye inanır mı orasını hiç bilmiyorum işte !!
bu kişinin allahla kendi arasında 3. şahısları ilgilendirmezki..

simdi bir de siz mi çıkaracaksınız bu cümleden atatürkü sevmedin diye yanlış atış ıska!eğer anlamda eksik kalmışsa açıklayayım cumhuriyeti basma kalıplara sokan zihniyet düşmancadır,özgürlük ve hoşgörü tanımaz(demek istediğimi anladığınızı umuyorum,bu cümleden tutupta her köşebucağa özerklik isteyenleri konu etmesiniz inşallah)
estafurullah o sizin sallamanız.isteyen istediğini seçer sever.konu olan rte değil daha kaç defa tekrar etmem gerekecek kaldı ki hala aynı yerdesiniz ben başkalarının konu ile ilgili mesajlarından alıntı yapma derdindeyim artık.

Cumhuriyetten ne alıp vermediğin var arkadaş sen onu söyle ilk önce..

şu yorumlarda sözü kıyafete getiren ,yobazlığa getiren var mı.
inanın yanlış konuya yazdığınızı düşündüğrüyorsunuz bana :)
kısaca insanlar uzatıyor desem,burda kimsenin kimseyi tepeleyecek hali yok ben sadece "ARKASINA SAKLANAN" dedim ne sevdiğim kaldı ne sevmediğim.onun harici konu ile ilgili de yazıştım.hala mesajlarımdaki aynı noktalardan cevap vermeler.

Dinimizde zina gunahtir bu gunahi mesru hale getiren pek cok insan var. Habere konu olan kisinin üslubu yanlis tabiki ama sirf kendisi yanlis bir uslupla konustu diye evlilik disi bebek sahibi olanlari da hakli goremeyecegim hem erkek hem kadin icinde yanlis. Eger kizimizin yada oglumuzun evlilik disi bebek sahibi olmasini tasvip etmiyorsak haberin bir sekilde ana konusu olan evlilik disi bebek sahibi olanlara karsi olmaliyiz.

Duzgun cumleler kurabilirseniz sizi anlayacagiz zaten. Baska bir dil konusuyor da google translate den cevrilmis gibi yazdıklarınız.

eğer anlamda eksik kalmışsa açıklayayım cumhuriyeti basma kalıplara sokan zihniyet düşmancadır,özgürlük ve hoşgörü tanımaz(dogru)rte bu:KK9::KK9:(

Cumhuriyetten ne alıp vermediğin var arkadaş sen onu söyle ilk önce..
asıl sizin ne var merak ediyorum herkes bi ona cevap veriyor

kız konu Atatürk e nasıl geldi..:KK57:
teee başlarda Atatürk ün arkasına saklanan kötülerden bahsettim.hani kötülerden bahsettim.direk atatürkten değil.kötülere bile melek dicekler nerdeyse sanki tüm düşünce formlarının savunan insanların yüzde yüzü melek hep başkasını savunanlar kötü

bi o dillendirmişse napiyim yani,tutalım ki rte nin bu sözler ile aynı düşündüm bu beni neden rte yapsın ki. öyle olsa herkes atatürk olurdu.

asıl sizin ne var merak ediyorum herkes bi ona cevap veriyor

teee başlarda Atatürk ün arkasına saklanan kötülerden bahsettim.hani kötülerden bahsettim.direk atatürkten değil.kötülere bile melek dicekler nerdeyse sanki tüm düşünce formlarının savunan insanların yüzde yüzü melek hep başkasını savunanlar kötü

Cumhuriyetin anlamını öğren ilk önce sonra gel bana cevap ver olurmu?

Back