simdi bir de siz mi çıkaracaksınız bu cümleden atatürkü sevmedin diye yanlış atış ıska!eğer anlamda eksik kalmışsa açıklayayım cumhuriyeti basma kalıplara sokan zihniyet düşmancadır,özgürlük ve hoşgörü tanımaz(demek istediğimi anladığınızı umuyorum,bu cümleden tutupta her köşebucağa özerklik isteyenleri konu etmesiniz inşallah)Siz dusmaninizi sevmeye devam edin derken?
estafurullah o sizin sallamanız.isteyen istediğini seçer sever.konu olan rte değil daha kaç defa tekrar etmem gerekecek kaldı ki hala aynı yerdesiniz ben başkalarının konu ile ilgili mesajlarından alıntı yapma derdindeyim artık.Bak tugsem bana klavyeden felsefe sallamayın ..
Sen bana ATATÜRK'Üsevmedigin 3 neden de! (ki bulursan)
Bende sana rte sevmedigim bir sürü seyi sıralarım (bulmamada gerek yok göz önünde)hersey..
şu yorumlarda sözü kıyafete getiren ,yobazlığa getiren var mı.ben çok laga luga yapan gördüm ama araştırmayı tenezül edip objektif bakan yok.o yüzden yobaz olanları kıyafetle tanımlamak saçma.biraz objektif belgelere dayanan yansız siyasi tarihi araştırın.Atatürk zamanı ile ismet inönünün ayrımını yapın önünüzde internet düzgün o kadar yazdığımda alenen hangi kelimesi küfür geçti atatürkün olduğu yazdığım yazıda siz bi on numara miyop gözlüğü alın.
cahillik sizin adabınızsa sözüm yok.''cahille girme münakaşaya,ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına'' der çekilirim....
Adamamı ne ki ben kimseyle tartısmıyorum ...siz birbirinizle tartışıyormusun yoksa biz adamamı tartışıyoruz ya
bu kişinin allahla kendi arasında 3. şahısları ilgilendirmezki..O Müslüman'ların içinde bende Varım elhamdulillah kimseyi zan Altın'da Bıraktığım yok iffet bacak Arasında değil diyorsun bakalım Rabbim sorduğunda bu cevabın kabul olacak mı çok merak ediyorum ha gerçi iffetin bacak Arasında olduğuna inanmayan birisi öldükten sonra dirilmeye hesap vermeye inanır mı orasını hiç bilmiyorum işte !!
simdi bir de siz mi çıkaracaksınız bu cümleden atatürkü sevmedin diye yanlış atış ıska!eğer anlamda eksik kalmışsa açıklayayım cumhuriyeti basma kalıplara sokan zihniyet düşmancadır,özgürlük ve hoşgörü tanımaz(demek istediğimi anladığınızı umuyorum,bu cümleden tutupta her köşebucağa özerklik isteyenleri konu etmesiniz inşallah)
estafurullah o sizin sallamanız.isteyen istediğini seçer sever.konu olan rte değil daha kaç defa tekrar etmem gerekecek kaldı ki hala aynı yerdesiniz ben başkalarının konu ile ilgili mesajlarından alıntı yapma derdindeyim artık.
kısaca insanlar uzatıyor desem,burda kimsenin kimseyi tepeleyecek hali yok ben sadece "ARKASINA SAKLANAN" dedim ne sevdiğim kaldı ne sevmediğim.onun harici konu ile ilgili de yazıştım.hala mesajlarımdaki aynı noktalardan cevap vermeler.şu yorumlarda sözü kıyafete getiren ,yobazlığa getiren var mı.
inanın yanlış konuya yazdığınızı düşündüğrüyorsunuz bana :)
neden sadece karşı görüştekilerden alıntısiz birbirinizle tartışıyormusun yoksa biz adamamı tartışıyoruz ya
kız konu Atatürk e nasıl geldi..Adamamı ne ki ben kimseyle tartısmıyorum ...Kendi düşündüklerinin aslında gercek olmadıgını söylemeye calışıuorum amma anlamıyor
tam anlayamadımneden sadece karşı görüştekilerden alıntı
Duzgun cumleler kurabilirseniz sizi anlayacagiz zaten. Baska bir dil konusuyor da google translate den cevrilmis gibi yazdıklarınız.simdi bir de siz mi çıkaracaksınız bu cümleden atatürkü sevmedin diye yanlış atış ıska!eğer anlamda eksik kalmışsa açıklayayım cumhuriyeti basma kalıplara sokan zihniyet düşmancadır,özgürlük ve hoşgörü tanımaz(demek istediğimi anladığınızı umuyorum,bu cümleden tutupta her köşebucağa özerklik isteyenleri konu etmesiniz inşallah)
estafurullah o sizin sallamanız.isteyen istediğini seçer sever.konu olan rte değil daha kaç defa tekrar etmem gerekecek kaldı ki hala aynı yerdesiniz ben başkalarının konu ile ilgili mesajlarından alıntı yapma derdindeyim artık.
simdi bir de siz mi çıkaracaksınız bu cümleden atatürkü sevmedin diye yanlış atış ıska!eğer anlamda eksik kalmışsa açıklayayım cumhuriyeti basma kalıplara sokan zihniyet düşmancadır,özgürlük ve hoşgörü tanımaz(demek istediğimi anladığınızı umuyorum,bu cümleden tutupta her köşebucağa özerklik isteyenleri konu etmesiniz inşallah)
no problemotam anlayamadım
asıl sizin ne var merak ediyorum herkes bi ona cevap veriyorCumhuriyetten ne alıp vermediğin var arkadaş sen onu söyle ilk önce..
teee başlarda Atatürk ün arkasına saklanan kötülerden bahsettim.hani kötülerden bahsettim.direk atatürkten değil.kötülere bile melek dicekler nerdeyse sanki tüm düşünce formlarının savunan insanların yüzde yüzü melek hep başkasını savunanlar kötükız konu Atatürk e nasıl geldi..
ben acıktım. yemek ısıtıyorum :)Çay isteyen varmı içiyorumda
Kız yukarda alıntılamışımkız konu Atatürk e nasıl geldi..
asıl sizin ne var merak ediyorum herkes bi ona cevap veriyor
teee başlarda Atatürk ün arkasına saklanan kötülerden bahsettim.hani kötülerden bahsettim.direk atatürkten değil.kötülere bile melek dicekler nerdeyse sanki tüm düşünce formlarının savunan insanların yüzde yüzü melek hep başkasını savunanlar kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?