• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Evlenmeden hamile kalmak o....luktur"

işte bu yüzden bunda kadın düşmanlığı görüyorum. çifte standart görüyorum.
Kadın bunu tek başına yapıyormuş gibi demezler mi?
Erkek evlenmeden önce bir sürü halt işlesin..
evlenmeye gelirken namus namus demezler mi?
alacaksın eline tüfegi..
tövbe tövbe insanları zıvanadan cıkarıyorlar...

HANIM !HANIM!
ATATÜRK'E Mİ LAF SÖYLEDİN??
türkiyeyi kim kurtardı,sayın arkadas o kurtarmasaydı ..nerede olurduk,kim bilir .
onun vatanındaysan konustuklarınıza dikkat edin...
şimdi namaz kılıyorsan kimin sayesinde ..
bide kadınsınız laikligi verdi secme secilme hakkını şimdi eşinin önünden dimdik yürüyorsan kimin sayesinde ..

bir daha ATATÜRK'Ü kesinlikle ağzınıza almayın..
sen de müslümanlığı ağzına alma yazık olur.
ebemizde rozalinda olurdu değil mi?
sizin düşüncenizde göre size öğretilen 4lükte kalın siz bırakın
atatürkün açtığı yolun başında bekleyin ileri gitmeyin.
içinde atatürk geçen her lafı gözünle okumayıp "aaa atatürk e küfretti tez kellesi uçurula" diyin.
tüm cephelerde atatürk vardı tek başına dimi elinde yalnız bir tüfek
bir sürü isimsiz askerleri kahramanları şehitleri ezmekte güzel heralde
ben atatürkün arkasına saklanmış insan diyorum
sen neyin kafasını yaşıyorsun
içtiğinden az bi herkese dağıt
hayır yaptım dersin
klavyeden herkes atatürkçü.

içinde atatürk geçen her lafı gözünle okumayıp "aaa atatürk e küfretti tez kellesi uçurula" diyin.
hayır yaptım dersin
şehitleri ezen kim pardon. iftira etmeyin burada yazanlara

hayır yaptım dersin
Atatürk'e laf söyletmeyiz söyleyemezlerde kimse.
Söyleyeceklerde bizim vatanımızda olmayacaklar
arkadas!
Bu arada o indirilmeye calışan bayrakta şehitlerimizin kanı var icinde..
milli mucadele bir ekip işiydi kazma kurekle sunguyle savasan sırtında mermi kucagında cocuk buyuklermizin hakkını kimse yiyemez buyuk paşalar kazım karabekir ve daha niceleri ama strateji uzmanı bu işin finans uzmanı antlaşmalardaki zeka ve akıl oyunları bu organizasyonun yoneticisi ATATURKUN payını lutfen yabana atmayın birlikten kuvvetten dogar herkes uzerine duseni yapmıs buyuk bir oragnizasyon buyuk bir başarı lutfen bazı yanlı yanılar dısında sizler hepiniz okumus akıllı mantıklı insanlarsınız bu mucadeleye emek vermiş herkezten allah razı olsun ..

kimin emegi yabana atılmış..anlamadım.

hayır yaptım dersin
bir ögrenmişsiniz''ATATÜRK'' Tek başına mı kurtardı bıla bılaaaa
yahu başkomutandı.elbette askrelerine emirler-görevler veren,o asil,o eşsiz beyni olmasaydı askerler savaşmayı mı bilirdi?
işte sizin gibiler gibiler anca çamur atmayı bilir yazık gerçekten.az okuyun,az ögrenin hanımefendi

bunu yazan üye ben ne kastediyorum bi kellesi uçurulsun demediği eksik asıl bana iftira atmasınlar yazıyı baştan sona okursanız anlarsınız.düşman olanla,başkalarının arkasına saklananları.
şehitleri ezen kim pardon. iftira etmeyin burada yazanlara

bunu yazan üye ben ne kastediyorum bi kellesi uçurulsun demediği eksik asıl bana iftira atmasınlar yazıyı baştan sona okursanız anlarsınız.düşman olanla,başkalarının arkasına saklananları.
yoo ben kurtuluş savaşındaki canlarını veren şehitlerimize iddia ettiğiniz gibi,hakaret onları ezme mesajı görmedim. varsa gösterin o zaman bana

Beni kasdettiniz sanırım..
hic öyle birsey demedim,kelimeleri cevirmeyin lutfen..
dedigim şuki eger onun ülkesinde yaşıyorsanız kimse ona laf diyemez..
dememelide..

Atatürk'e laf söyletmeyiz söyleyemezlerde kimse.
Söyleyeceklerde bizim vatanımızda olmayacaklar
arkadas!
Bu arada o indirilmeye calışan bayrakta şehitlerimizin kanı var icinde..
milli mucadele bir ekip işiydi kazma kurekle sunguyle savasan sırtında mermi kucagında cocuk buyuklermizin hakkını kimse yiyemez buyuk paşalar kazım karabekir ve daha niceleri ama strateji uzmanı bu işin finans uzmanı antlaşmalardaki zeka ve akıl oyunları bu organizasyonun yoneticisi ATATURKUN payını lutfen yabana atmayın birlikten kuvvetten dogar herkes uzerine duseni yapmıs buyuk bir oragnizasyon buyuk bir başarı lutfen bazı yanlı yanılar dısında sizler hepiniz okumus akıllı mantıklı insanlarsınız bu mucadeleye emek vermiş herkezten allah razı olsun ..

kimin emegi yabana atılmış..anlamadım.
1)
1) burdan değil de sen şu doğu anadoluda yaşa özellikle mardin kızıltepe şırnak ta filan de ve çık sokağa böyle bağır lütfen gitmeyenleri de kov ondan sonra gel bana söyle
2)hala demek istediğimi anlayıp atatürk üstünden bana iftira atıyorsun.
tabi kabahat sana çanak tutanda.

bir ögrenmişsiniz atatürk tek başına mı kurtardı bıla bılaaaa
yahu başkomutandı.elbette askrelerine emirler-görevler veren,o asil,o eşsiz beyni olmasaydı askerler savaşmayı mı bilirdi?
işte sizin gibiler gibiler anca çamur atmayı bilir yazık gerçekten.az okuyun,az ögrenin hanımefendi
tek komutan o değildi öne çıkan oydu özellikleriyLe ve savaşta tek hayatta kalan önemli komutanlardan dı cumhuriyet ilan edilene kadar vefat etseydi ne olacaktı bir de böyle düşünün
bırakın bu basma kalıp düşünceleri o zaman vefat edince hepimiz topluca ölecekmiydik.zaten bu basma kalıpları tekrarlaya tekrarlaya hala atatürün geliştirin diye açtığın yolun başında beklemezlerdi şu ateşli savunucular,BENİM NACİZ BEDENİM BİR GÜN TOPRAK OLACAK AMA TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET YAŞAYACAKTIR. diye motive de etmiş ama insanlar hala onla ilgili aynı noktada otobüs bekler gibi bekliyor, onu geçtim.nutuktada çok kısa zamanda büyük işler başardık mı diyor başardım mı diyor.
siz hala atatürk ü sirozdan öldü sanın (savaştaki yoklukta yada geçirdiği mikrobik hastalıklar sonucu nüks eden siroz görünümünde ama tanımlanamayan bir hastalıktan ölmüştü)araştırmayın öyle biri sadece atatürk deyip bayrak sallamaktan başka bir şey yapmayan göz boyayanları alkışlayın.!

1)
1) burdan değil de sen şu doğu anadoluda yaşa özellikle mardin kızıltepe şırnak ta filan de ve çık sokağa böyle bağır lütfen gitmeyenleri de kov ondan sonra gel bana söyle

tek komutan o değildi öne çıkan oydu özellikleriyLe ve savaşta tek hayatta kalan önemli komutanlardan dı cumhuriyet ilan edilene kadar vefat etseydi ne olacaktı bir de böyle düşünün
bırakın bu basma kalıp düşünceleri o zaman vefat edince hepimiz topluca ölecekmiydik.zaten bu basma kalıpları tekrarlaya tekrarlaya hala atatürün geliştirin diye açtığın yolun başında beklemezlerdi şu ateşli savunucular,BENİM NACİZ BEDENİM BİR GÜN TOPRAK OLACAK AMA TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET YAŞAYACAKTIR. diye motive de etmiş ama insanlar hala onla ilgili aynı noktada otobüs bekler gibi bekliyor, onu geçtim.nutuktada çok kısa zamanda büyük işler başardık mı diyor başardım mı diyor.
siz hala atatürk ü sirozdan öldü sanın (savaştaki yoklukta yada geçirdiği mikrobik hastalıklar sonucu nüks eden siroz görünümünde ama tanımlanamayan bir hastalıktan ölmüştü)araştırmayın öyle biri sadece atatürk deyip bayrak sallamaktan başka bir şey yapmayan göz boyayanları alkışlayın.!

Saygı duruşu ne zamandır otobüs bekleme oldu!!

1)

Ahaha coook güldüm ilahi siz...
Bagırırım hanımefendi..
heryerde atatürkcüyüm bagırırım..
Ne olacak olecek miyim?
En azından sehit olarak ölürüm..
NE DEMİŞ! TÜRK ASKERİ..

VATAN SANA CANIM FEDA ..

Birde arkadasım beni alıntılama atatürkcü olmayan kişileri sevmiyorum ciddi söylüyorum..
Bide yukardaki söylediginiz sözler birilri bir....uydurmuşlar,..
inşallah o gözünüzdeki perde kalkarda birgün (hic sanmıyorum)gercekleri görmeniz temenniyle ..
selametle..

Saygı duruşu ne zamandır otobüs bekleme oldu!!
hee saygı duruşu diyorum Hey Allahım. siz törenlerden sonrada işe gitmeden üretmeden saygı duruşunuzu bozmayın özel sektördeki iş vereninizde saygı duruşunuza saygısızlık ederek saygı duruşunu fazla uzatmayan birini alır olur biter

Atatürkün neden öldüğü çokta önemli değil. önemli olan bu vatana katkıları. inkilapları,biz kadınlara verdiği haklar
bu haklar sadece dilde kalmasa daha iyi olacak.o kadar bu hakları şiir gibi ezberleyip katkısı olmayan insan o kadar çok ki.

Ahaha coook güldüm ilahi siz...
Bagırırım hanımefendi..
heryerde atatürkcüyüm bagırırım..
Ne olacak olecek miyim?
En azından sehit olarak ölürüm..
NE DEMİŞ! TÜRK ASKERİ..

VATAN SANA CANIM FEDA ..

Birde arkadasım beni alıntılama atatürkcü olmayan kişileri sevmiyorum ciddi söylüyorum..
Bide yukardaki söylediginiz sözler birilri bir....uydurmuşlar,..
inşallah o gözünüzdeki perde kalkarda birgün (hic sanmıyorum)gercekleri görmeniz temenniyle ..
selametle..
sizde dediğim yere gidin bağırın istemeyenleri kovun özellikle taş atan yüzü kapalı olanları,tabi onca insandan bir sizinki fedadır.sizinde savunduğu şeyle yaptığı şeyin farklı olan insanlara karşı olan gözünüzdeki perdeleri kaldırırsınız inşallah kim uydurma kim gerçek öğrenirsiniz.

hee saygı duruşu diyorum Hey Allahım. siz törenlerden sonrada işe gitmeden üretmeden saygı duruşunuzu bozmayın özel sektördeki iş vereninizde saygı duruşunuza saygısızlık ederek saygı duruşunu fazla uzatmayan birini alır olur biter

Bu kadar düşmanlıkta fazla .
Hadi selametle size..

Back