• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Evlenmeden hamile kalmak o....luktur"

Hocamızın ağzına sağlık gerçekler ne kadar da ürkütüyor sizleri

kadın cinayetlerini de enteresan bi şekilde bağlamış, halbuki kadın cinayetleri son yıllarda patladı resmen, kadına saygı sevgi "sıfırlandı" neden acep recep:KK53::KK53:
Çünkü sürekli kadın şöyle kadın böyle, kadın erkek eşit değildir, kadın kahkaha atamaz, kadın sokağa hamileyken çıkamaz, kadın 3 çocuk yapar, kadın kadın kadın... Hep kadın var dillerinde.

Hocamızın ağzına sağlık gerçekler ne kadar da ürkütüyor sizleri

Profilindeki resim seni yansıtıyor sen ne oluyorsun bu durumda? Kendini ne gibi göstermeye çalışıyorsun? Ya da erkek olabilir misin? Hayır hiç bir kadın hiçbir şartta böyle bir yakıştırmayı kendine yaptırmaz da.

Profilindeki resim seni yansıtıyor sen ne oluyorsun bu durumda? Kendini ne gibi göstermeye çalışıyorsun? Ya da erkek olabilir misin? Hayır hiç bir kadın hiçbir şartta böyle bir yakıştırmayı kendine yaptırmaz da.
ne oluyorum hadi sen söyle?

valla o......luk mudur orası beni ilgilendirmez ama hoş ve olması gereken değil,bu kesin.

Siz söyleyin asıl. Onlarca kadını o.. yerine koyan bir kafayı haklı bulan zihniyetiniz, kendini sizinki gibi bir profil resmiyle temsil ediyorsa ne olmuş oluyor cidden merak ettim.
profil resmim eğer sana o.... kelimesini anımsatıyorsa kk da buna benzer tüm üyelere bi hakarettir.
kadının evlenmeden önce ilişkiye girip çocuk yapması ve gurur verirci birşeymiş gibi gerile gerile gezmesi ahlaksızlıktır
ve topluma bizim gibi müslüman bir ülkede yaşayanlara fazladır,kötü bir örnektir

Nazara gelme kismina katiliyorum ben sokakta hamile gorunce icim sizlio gozum gobegine takilio nazarim degermi bilmiorum hasetle bakmiyorum tabi ama kiskanmiyorum desem yalan olur
Ama kendimi zavallicik olarak gormuyorum aksine cok guclu oldugum icin rabbim beni herkesten daha zor bir sinava tabi tutuyor bu adamcagiz burayi atliyor uslubuna zaten diyecek laf yok rabbim hatiplik yetenegi vermemis ne yapsin ADAMCAGIZ

profil resmim eğer sana o.... kelimesini anımsatıyorsa kk da buna benzer tüm üyelere bi hakarettir.
kadının evlenmeden önce ilişkiye girip çocuk yapması ve gurur verirci birşeymiş gibi gerile gerile gezmesi ahlaksızlıktır
ve topluma bizim gibi müslüman bir ülkede yaşayanlara fazladır,kötü bir örnektir
Ona bakarsan kk'da evlenmeden ilişkiye giren veya hamile kalan da bir sürü kadın vardır,bu seni onlara hakaret etmekten geri koymuyor ama?
İkincisi "halkın büyük çoğunluğunun müslüman olduğu" bu ülkeye,hırsızlıklar,yolsuzluklar,tecavüzler,töre cinayetleri,bile bile ölüme yollanan işçiler,vs. fazla gelmedi de evlenmeden ilişkiye giren kadınlar mı rahatsız etti?
Ve son olarak insanların sadece kendilerini ilgilendiren,tek başına göğüsledikleri,özel yaşamlarıyla ilgili kararlar ahlaksızlık değildir ama onları bu şekilde etiketleyip hakaret etmek büyük ahlaksızlıktır.

hırsızlıklar,yolsuzluklar,tecavüzler,töre cinayetleri,bile bile ölüme yollanan işçiler....denmiş ama bunların oluyor olması evlenmeden çocuk sahibi olmayı haklı mı çıkaracak yani.Bir şeyi savunurken niye kötü örnekler üzerinden savunuyorsunuz? Sizin yazdıklarınız da olmaması gerekenler,evlenmeden yapılanlar da olmaması gerekenler.

hırsızlıklar,yolsuzluklar,tecavüzler,töre cinayetleri,bile bile ölüme yollanan işçiler....denmiş ama bunların oluyor olması evlenmeden çocuk sahibi olmayı haklı mı çıkaracak yani.Bir şeyi savunurken niye kötü örnekler üzerinden savunuyorsunuz? Sizin yazdıklarınız da olmaması gerekenler,evlenmeden yapılanlar da olmaması gerekenler.
buna yanlış diyebiliriz mis..
ama bunu yapana bu yaftayı vermek ,o..demek ,yüzüne tükürmek ne demek. esas tepki buna

Evlenmeden yapılanlar kişinin kendi tercihidir,doğru-yanlış,haklı-haksız olması kendisini bağlar.Toplumun buna tepki gösterme hakkı yoktur.Diğer olaylardan örnek verişim de,toplum bu kadar çirkinliği sindirirken,bireyin sadece kendisini ilgilendiren bir konuya bu şekilde tepki göstermesinin lüzumsuzluğunu ve ikiyüzlülüğünü açıklamak içindi.

Müslümanların gayri müslimlerden daha ne farkı kaldı ehli sünnetlere uymayan iffetini korumayıp bu işleri yapanlara Allah hidayet versin derim ben .
Ha şöyle de bir şey var bu adamın üstüne Düşen uyarmak mesaj vermek Olmalı direk de bu cümleyi kullanmamalıydı !!!

Müslümanların gayri müslimlerden daha ne farkı kaldı ehli sünnetlere uymayan iffetini korumayıp bu işleri yapanlara Allah hidayet versin derim ben .
Ha şöyle de bir şey var bu adamın üstüne Düşen uyarmak mesaj vermek Olmalı direk de bu cümleyi kullanmamalıydı !!!

Müslümanların derken,her kadını zan altında bırakıyorsunuz farkındamısınız..
İffet 2 bacak arasında değildir,beyinbe başlar ilk önce..

Back