Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü sürekli kadın şöyle kadın böyle, kadın erkek eşit değildir, kadın kahkaha atamaz, kadın sokağa hamileyken çıkamaz, kadın 3 çocuk yapar, kadın kadın kadın... Hep kadın var dillerinde.kadın cinayetlerini de enteresan bi şekilde bağlamış, halbuki kadın cinayetleri son yıllarda patladı resmen, kadına saygı sevgi "sıfırlandı" neden acep recep
o kadar konuşamanın içinden bi atatürke takılıyosunuz ya artık....Yinemi Atatürk. ne alakası var atamızla bunun şimdi
hassas noktamız olunca tabikii takılırızo kadar konuşamanın içinden bi atatürke takılıyosunuz ya artık....
Hocamızın ağzına sağlık gerçekler ne kadar da ürkütüyor sizleri
ne oluyorum hadi sen söyle?Profilindeki resim seni yansıtıyor sen ne oluyorsun bu durumda? Kendini ne gibi göstermeye çalışıyorsun? Ya da erkek olabilir misin? Hayır hiç bir kadın hiçbir şartta böyle bir yakıştırmayı kendine yaptırmaz da.
ne oluyorum hadi sen söyle?
kimsenin bu hocanın deiklerine aldırdığını sanmam..ahlaklı bir hoca o...kelimesini kullanmazaynen katılıyorum.
profil resmim eğer sana o.... kelimesini anımsatıyorsa kk da buna benzer tüm üyelere bi hakarettir.Siz söyleyin asıl. Onlarca kadını o.. yerine koyan bir kafayı haklı bulan zihniyetiniz, kendini sizinki gibi bir profil resmiyle temsil ediyorsa ne olmuş oluyor cidden merak ettim.
Ona bakarsan kk'da evlenmeden ilişkiye giren veya hamile kalan da bir sürü kadın vardır,bu seni onlara hakaret etmekten geri koymuyor ama?profil resmim eğer sana o.... kelimesini anımsatıyorsa kk da buna benzer tüm üyelere bi hakarettir.
kadının evlenmeden önce ilişkiye girip çocuk yapması ve gurur verirci birşeymiş gibi gerile gerile gezmesi ahlaksızlıktır
ve topluma bizim gibi müslüman bir ülkede yaşayanlara fazladır,kötü bir örnektir
buna yanlış diyebiliriz mis..hırsızlıklar,yolsuzluklar,tecavüzler,töre cinayetleri,bile bile ölüme yollanan işçiler....denmiş ama bunların oluyor olması evlenmeden çocuk sahibi olmayı haklı mı çıkaracak yani.Bir şeyi savunurken niye kötü örnekler üzerinden savunuyorsunuz? Sizin yazdıklarınız da olmaması gerekenler,evlenmeden yapılanlar da olmaması gerekenler.
Evlenmeden yapılanlar kişinin kendi tercihidir,doğru-yanlış,haklı-haksız olması kendisini bağlar.Toplumun buna tepki gösterme hakkı yoktur.Diğer olaylardan örnek verişim de,toplum bu kadar çirkinliği sindirirken,bireyin sadece kendisini ilgilendiren bir konuya bu şekilde tepki göstermesinin lüzumsuzluğunu ve ikiyüzlülüğünü açıklamak içindi.hırsızlıklar,yolsuzluklar,tecavüzler,töre cinayetleri,bile bile ölüme yollanan işçiler....denmiş ama bunların oluyor olması evlenmeden çocuk sahibi olmayı haklı mı çıkaracak yani.Bir şeyi savunurken niye kötü örnekler üzerinden savunuyorsunuz? Sizin yazdıklarınız da olmaması gerekenler,evlenmeden yapılanlar da olmaması gerekenler.
Hocamızın ağzına sağlık gerçekler ne kadar da ürkütüyor sizleri
bence öyle konusmayın. yarın öbür gün allah çocugunuzun basına evlılık dısı hamılelık verırHocamızın ağzına sağlık gerçekler ne kadar da ürkütüyor sizleri
Müslümanların gayri müslimlerden daha ne farkı kaldı ehli sünnetlere uymayan iffetini korumayıp bu işleri yapanlara Allah hidayet versin derim ben .
Ha şöyle de bir şey var bu adamın üstüne Düşen uyarmak mesaj vermek Olmalı direk de bu cümleyi kullanmamalıydı !!!