• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Evlenmeden hamile kalmak o....luktur"

Bu yaşa boş boş gelmedim, saçlarımı da değirmende ağartmadım, bende Mune'ysem Allah'ın varlığına ve adaletine inancım varsa işte tam buraya yazıyorum, bu koca koca lafları edenler alemin karısına kızına o..... yakıştırması yapan, gebelere, çalışana laf edenler söyledikleri o ağız dolusu büyük lafların aynısını yaşarlar. Kimse erkek evladım var diye sevinmesin, boyundan büyük laf etmesin, kimse de kız evladını yermesin, o gebe haliyle sokakta gezdiği için laf söylenen kız evlatlar tutar birgün elinizden.

Yaşayan görür, duyar, Allah elbet bir şekilde çıkarır karşımıza:KK14:

aslında islam tam olarak bu, çok önemli bi işi olmayan kadının dışarı çıkması bile iyi değil kurana göre. kocandan habersiz evden çık bakalım melekler sana lanet ediyo dönene kadar, hele bi canın istemesin kocanla ilişkiye girme bi dolu lanet yağıyo üzerine. fazla kadınla evli olmak da hayırlı. erkek dini islam.

Bu tipler iran'da eğitim görüyor gelip burada fikirlerini kusuyorlar
git be adam orada yaşa oranın kültürünü al Türklüğünüde sildir senin gibileri bu toplumu ancak geriyor fitne çıkartıyor , senin gibi din adamı olmaz olsun ,

İslam erkek dini değildir bir kere !
erkeğin eşine karşı görevlerini bilmiyormusunuz ?
mesala eşine her zaman yumuşak davranmalıdır , eşine karşı güzel huylu olmalıdır , eve gelince eşinin hal ve hatırını sormalıdır , çocuk bakma konusunda eşine yardımcı olmalıdır , yemeği yanlız yememelidir , ailesine iyi şeyler yedirmelidir , annesine eşine çocuklarına her ne olursa olsun saygı göstermelidir , hanımında bir değişiklik görürse bunun sebebini kendinde aramalıdır , eşi huysuz olsa bile sabretmeli ve yumuşak davranmalıdır , hanımı kızınca susmalıdır , evin idaresinde eşinin fikrini sormalıdır , hanımının kusurlarını görmezden gelmelidir , hanımının ayıplarını sırlarını herkesten gizlemelidir, hanımından habersiz Hacca bile gitmemelidir
erkek eşine darılamaz , onu evde yanlız bırakamaz
kadını eğlendirmek kocasının görevidir
karısını cinsel yönden doyurmalıdır
kadın akrabalarla yani kv kb ile yaşamak istemezse erkek ayrı bir ev tutmak zorundadır
duruma göre kadın hizmetçi isteyebilir , hizmetçi parasını ödemekde erkeğin görevidir
kadın meşru çerçevede çalışabilir
hanımına karşı süslenmek ve temiz olmak
Peygamber Efendimiz özellikle kız çocuklarının eğitimin tavsiye etmiş , haklarının korunmasını emretmiştir
kadının damat adaynın görmesi sünnettir , beğenmezse redder , zorla evlendirilemez
bütün zaruri harcamalar erkeğe aittir , erkek elbiseni ve süs eşyalarını kendi paranla al diyemez
daha bir sürü şey varda sayfA yetmeyecek ,
bizim erkeklerimiz dini kendine çevirdiği için İslam dini kadını korumuyor yada erkeğin hiç görevi yokmuş gibi algılanıyor ama öyle değil işte !!!
eşim bu maddelerin hepsini uyguluyor elinden geldiğince , iyi ki de görevlerini biliyor ..

mesala eşine her zaman yumuşak davranmalıdır , eşine karşı güzel huylu olmalıdır , eve gelince eşinin hal ve hatırını sormalıdır , çocuk bakma konusunda eşine yardımcı olmalıdır , yemeği yanlız yememelidir , ailesine iyi şeyler yedirmelidir , annesine eşine çocuklarına her ne olursa olsun saygı göstermelidir , hanımında bir değişiklik görürse bunun sebebini kendinde aramalıdır , eşi huysuz olsa bile sabretmeli ve yumuşak davranmalıdır , hanımı kızınca susmalıdır , evin idaresinde eşinin fikrini sormalıdır , hanımının kusurlarını görmezden gelmelidir , hanımının ayıplarını sırlarını herkesten gizlemelidir, hanımından habersiz Hacca bile gitmemelidir
kadın akrabalarla yani kv kb ile yaşamak istemezse erkek ayrı bir ev tutmak zorundadır
duruma göre kadın hizmetçi isteyebilir , hizmetçi parasını ödemekde erkeğin görevidir
Peygamber Efendimiz özellikle kız çocuklarının eğitimin tavsiye etmiş , haklarının korunmasını emretmiştir
kadının damat adaynın görmesi sünnettir , beğenmezse redder , zorla evlendirilemez
bütün zaruri harcamalar erkeğe aittir , erkek elbiseni ve süs eşyalarını kendi paranla al diyemez
bizim erkeklerimiz dini kendine çevirdiği için İslam dini kadını korumuyor yada erkeğin hiç görevi yokmuş gibi algılanıyor ama öyle değil işte !!!
eşim bu maddelerin hepsini uyguluyor elinden geldiğince , iyi ki de görevlerini biliyor ..
nerde bunu erkeğe öğretecek erkek hocalar aksine onlar kadına düşman nesiller yetiştirdiler , kadın cinayetleri dayaklar

nerde bunu erkeğe öğretecek erkek hocalar aksine onlar kadına düşman nesiller yetiştirdiler , kadın cinayetleri dayaklar
aynen işlerine gelmiyor öğretmek tam tersini öğretiyorlar
eşime dedesi öğretmiş erkeğin görevlerini odA yaşam biçimi haline getirmiş , selam vermeden eve girmez halimi hatırımı her akşam sorar , hemen hemen tüm maddeleri uygular , dedesini hiç görmedim ama her aklıma geldiğinde taktir ederim

bende öyle düşünüyorum asıl yobaz hocaların ve dinden soğutmaya çalışan atatürkün arkasına saklanmış sözde modernlerin tabiri erkek dini diye, islamiyetin olduğu topraklarda müslüman gibi yaşamıyoruz.islamiyet akla gelince hemen yobazlıkta ardından geliyorsa dinimizi böyle gösterip öğretenlere kızılmalı.

bu lafı eden kişiye de o.. diyen kişiyide bi kaç lafım var
namus kavramı sadece kadına özgü kavram değildir !
erkeğinde namusu vardır , erkekde evlilik öncesi evlenmeden ilişki yaşayamaz !
evlilik öncesi hamile kalan bayan kendi kendine mi hamile kaldı ! ilaç mı içti hamile kalmak için tövbe tövbe
onu hamile bırakan erkek ! neden hamile kalana pis yakıştırmalar yapıyorda hamile bırakan erkeğe pis bir sıfat yakıştırmıyor ? hatta bu durumda suçun hepsi erkekte bana göre , çünkü erkeğin görevleri arasında kadını harama ,günaha yöneltmemek var , dolayısıyla bu hamile bırakan adamların hepsi kadını günaha yönelttiğine göre bütün suç erkektedir hocaaa !!!

bu lafı eden kişiye de o.. diyen kişiyide bi kaç lafım var
namus kavramı sadece kadına özgü kavram değildir !
erkeğinde namusu vardır , erkekde evlilik öncesi evlenmeden ilişki yaşayamaz !
evlilik öncesi hamile kalan bayan kendi kendine mi hamile kaldı ! ilaç mı içti hamile kalmak için tövbe tövbe
onu hamile bırakan erkek ! neden hamile kalana pis yakıştırmalar yapıyorda hamile bırakan erkeğe pis bir sıfat yakıştırmıyor ? hatta bu durumda suçun hepsi erkekte bana göre , çünkü erkeğin görevleri arasında kadını harama ,günaha yöneltmemek var , dolayısıyla bu hamile bırakan adamların hepsi kadını günaha yönelttiğine göre bütün suç erkektedir hocaaa !!!
Erkeklere laf yok olurmu kadın aldatırsa namussuz ama erkek yaparsa sus g..ün üsütne otur dizini kırda o senin kocan kocan ne yazıkki bu zihniyetler hala var hala anlamakta çok güçlük çekiyorum
Bana görede hep erkekde aynı fikir aynı düşünce vede aynı görüşteyim kadınlar yalnız değil :KK62::KK62:

Ne güzel bir kafa bu ya keşke herkes bu kafada olsa :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Dünya ne güzel olurdu değil mi? Evet biz evlenmeyen bayanlar evli bayanları da kıskanırız hamile bayanları da. Dünyadaki var olma nedenimiz birisinin EŞİ olmak ve hamile olmak.

bende öyle düşünüyorum asıl yobaz hocaların ve dinden soğutmaya çalışan atatürkün arkasına saklanmış sözde modernlerin tabiri erkek dini diye, islamiyetin olduğu topraklarda müslüman gibi yaşamıyoruz.islamiyet akla gelince hemen yobazlıkta ardından geliyorsa dinimizi böyle gösterip öğretenlere kızılmalı.
Yinemi Atatürk. ne alakası var atamızla bunun şimdi

kocamla da gezmeyeyim evlenmeyen kızlar kıskanır :confused:güzel giyinmeyeyim giyemeyen kıskanır:confused:yemek yemeyim yiyemeyen kıskanır:confused:sokakta dolaşmayım dolaşamayan kıskanır:confused:öleyim ya ben hatta hep beraber ölelim
Oda çözüm değil intihar edip ölemeyen kıskanır bak sonra :rolleyes:

Back