- 29 Kasım 2011
- 418
- 245
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben iade edeyim o tükürükleri bir kadın olarak, bu kadın düşmanına..
Çalmak, çırpmak, hak yemek, iftira atmak, küçücük kızlara tecavüz etmek ..vs... vs ...öfff bi bitmediniz
herkese dava açılıyorda bu tiplere niye kimse hakaretten dava açmıyor, çalışan kadınlar hamileler, nikahsız hamile kalanlar, neden hakaret davası açmıyor
açmazhulya avsar gitsinde bu adama dava acsin.adam acikca o...pu demis.hulya avsar da evlenmeden hamile kalmisti ya.
eskiden bi kadın vardı 'elinönü'gibi bi soyadı vardı şimdi tam hatırlayamadım. keske bu ikisini bi odaya kapatsak hiç çıkmasalar.
çok şükür rastlamıyorum artık diyim ozamano kadın hala var canım program bile yapıyor
"Hem evlenmem hem hamile kalırım" diyenler var. Hürriyetmiş! Or...luğun adının hürriyet olduğu dünyaya tükürürüm. Bunun adı or....luktur. Amerika'da eşcinsellerin evlenmesi de serbest. İçine tüküreyim öyle ileriliğin ben! Bu ilerilikse ben gericiyim. Aileye saygı yok, mahremiyete saygı yok. Bunun adı da hürriyet, öyle mi? Hadi ya?