"Evlenmeden hamile kalmak o....luktur"

Ulkede gundemi degistirmek ne kadar kolay. Iki suni gundem pompaliyorlar, osmanlica diyorlar kadinlar soyledir diyorlar, insanlar bunlari konusurken bi bakiyorsun biseyler olup bitiyor. Simdi bu isin arkasindan ne cikacak ben onu merak ediyorum.

Oradaki en düzgün ve katıldığım ve onayladığım cümle erkekleri terbiye edememişimiz , doğru hep bütün günahı kadınlara yüklediniz , adamlarda zina yapıyor , dayak atıyor, kadını sokakta evlerde öldürüyor , evde hapis tutuyor , bu adamları terbiye edin siz kadınlara dil uzatmadan ,göreyim sizi ,hoca bozuntusu !

öfff bi bitmediniz
herkese dava açılıyorda bu tiplere niye kimse hakaretten dava açmıyor, çalışan kadınlar hamileler, nikahsız hamile kalanlar, neden hakaret davası açmıyor
Çalmak, çırpmak, hak yemek, iftira atmak, küçücük kızlara tecavüz etmek ..vs... vs ...
namussuzluk değil demek ki baksana bunca şeyin arasında adam neleri namussuzluk görmüş de takmış kafaya .

Her zaman olduğu gibi yine sadece kadınları hedef göstermiş,

o kadın o çocuğu tek başına yapmıyor değil mi diğeri de bu durumda ....... mı oluyor

yağlıkapı için zevki keyfi yapan ünlüler için evet öyle oluyorlar ama tecavüz edilen kadınlar değil

eskiden bi kadın vardı 'elinönü'gibi bi soyadı vardı şimdi tam hatırlayamadım. keske bu ikisini bi odaya kapatsak hiç çıkmasalar.

len amca sana ne, sana ne. karın, kızın, bacın mı onlar? sana ne laaaan? delirtmeyin adamı.
evlenirsin doğurmazsın, laf.
evlenmezsin doğurursun, laf.
hamile hamile gezersin, laf.
hamile hamile çalışırsın, laf.
asıl mahremiyete karışan, milletin rahminin bekçiliğini yapan sensin be adam.

Kimmiş bunu söyleyen adam diye baktım, geçen seneki hamile polemiğini başlatan kişi olduğunu görünce okumayı bıraktım. Belli ki ya bir çıkarı var, gündem değişsin diye uğraşıyor ya da artık yaş haddinden kafayı yemiş. Her iki durumda da ciddiye almaya değer bulmuyorum. Yazık oysa tasavvuf üzerine güzel çalışmaları olan biriymiş, kendi kendini bitirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…