"Evlenmeden hamile kalmak o....luktur"

'Hamile kalırsan anne olmayan kızların sana kıskançlıkla bakacağını düşünmüyor musun? Bebek yapmak için tüpçülere giden, gayret eden zavallıcıkların sana gıpta etmeleri, seni kıskanmaları mümkün değil mi? '

Ahahaha,biz buna 'çevir kazı yanmasın.' diyoruz.

Bu cümle düpedüz edepsizlik.

Şu an evli olmadan hamile olup bu adama dava açmayı isterdim. Lütfen birileri yapsın bunu

Bu zihniyetin elinde şimdi hukuk falan. Dava açsan ne olurdu? Ülkenin Başbakanı, şimdi Cumhurbaşkanı, demedi mi: Kadın mı kız mı belli değil, diye bir zamanlar?

Yani bu adamın aklına geldi de konuşmaya başlamadı. Cumhurbaşkanı konuşuyor, bunlar da o doğrultuda nasıl para kazanabileceklerini hesaplayarak gündeme geliyorlar.

Allah korusun Evlenmeden Hamile Kalmak zaten toplum tarafından etik kabul edilmez. Ama bunu boyle cirkin bir sekilde ifade etmeyide hicbir kadın kabul etmez !

Konunun içeriğine girmeme gerek yok, gerçekten komik çünkü.

Ama çok şaşırdığım bir durum var.

Kendine tasavvuf ehli diyen bir insan ağzından kolaylıkla böyle bir kelimeyi nasıl çıkarabilir?

Tasavvuf ehli ''Şunlar şunlar o...dur'' dedi?

Hayatımda hiç bu kelimeyi kullanmadım ki nazara bile inanmıyorum.

İkimizden birinin inançlarını gözden geçirmesi gerek.

Hakikaten bu terbiyesize niye kimse dava açmıyor?
Kuranda bir insana "o....pu" demenin hükmü nedir?
Akılları belden yukarı gitmiyor, hep belden aşağı.

İnsanlık ahlakına ve onuruna aykırı bu hastalıklı zihniyetler geberene kadar acı çeksin, geberdikten sonra zaten çekecekleri var.

İnsan düşmanları.

Bırak arkadaşım ne tasavvufu ya.
Tüm yaptıkları, tüm söyledikleri dine de tasavvufa da ters..

Böylelerine küfür etmeden yorum yapmakta zorlanıyorum.

Bırak arkadaşım ne tasavvufu ya.
Tüm yaptıkları, tüm söyledikleri dine de tasavvufa da ters..

Böylelerine küfür etmeden yorum yapmakta zorlanıyorum.

Evet.

Nasıl bir tasavvuf ehliyse küfür de ediyor küfür de yiyor.

''Celaliler''in önde gelen isimlerinden hem de.

Ben de tarikat kurmayı düşünüyorum yakında.

Bu adam kadinlarla bozmus kafayi.. Biraz da erkeklerin yaptigi namussuzluklardan bahsetse ya... Halbuki gunumuzde en cok konusulan da bu... Yolsuzluklar, hirsizliklar, havalarda ucusan rusvetler, sifirlanan milyar eurocuklar, ayakkabi kutulari.. Bu kadar malzeme varken kadinlar ne alaka? Ucu kendine dokunur diye mi korkuyor ne?

Bir söz vardır bunu cok begendim...

"Birtek oruspuları cok seviyorum,çünkü onlar namuslu ayagına yatmıyorlar"...

Bizim ülkemizde herkes namuslu maşallahları var..

bu adamında ahı gitmiş vahı kalmıs..
o basındaki takkeyle dolassın daha o bu z.....te sı*ayım..

Saraylım,
Bide gecen diyorki;ben demedim hamile halinizle dolaşmayın ...
benim demek istedigim nazara gelirler...
ne kadarda yanarlı,dönerli bu her*f..

Şu zihniyetteki adamları konuşturup bir de gazetede, internette yayınlıyorsunuz ya sizde o zihniyette oluyorsunuz gözümde.
Adama resmen prim veriliyor sonra gündem hoppa değişiyor. Taktik hiç değişmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…