"Evlenmeden hamile kalmak o....luktur"

ne zaman tartışmalı konulara yorum yazıcak olsam ya mune bir saniye önce uyarıyor ya bir saniye sonra....

çok şey yazıcaktım ama sadece şunu yazayım...anlıyan anlar ...

büyük lokma ye ama büyük konuşma demişler...

ve kimse kınadığı şeyi yaşamadan bu dünyadan gitmezmiş...

bazı şeyleri düşünerek yazmak gerek konuşmak gerek...herkesin hayatı farklı hayata bakış açıları farklı

illa konu dine geliyorsa kimse kimse hakkında hüküm veremez...

o hükmü verecek olan yaradandır ... onun işine karışılmaz...

Evlilik dışı hamile kalan ya da sevdiğiyle beraber olan kadınlara o..pu demenin hükmü ne acaba kuranda?
Zina zina diye yırtınan zihniyet bundan haberdar değil sanırım.

Cidden tiksiniyorum bu zihniyetten. Hele ki bu çirkin ithamları hemcinsine yapan yine bir kadın..Yazık..

"evlilik" adı altında tecavüze uğrayan küçücük kızları bu kadar savunmadılar burada ya.

katıldığım tek cümlesi bu oldu İnançer'in .Keşke bunun üzerine daha çok konuşulsa.Kadınlarla bu kadar uğraşmak yerine

Cennet kadınların ayağı altındadır. Ben eşek gibi çalışıp onun nafakasını temin etmekle mükellefim, o bana bir lokma ekmek vermek zorunda değil. Evde oturup, ayak uzatıp "su" diye bağırıyorlar. Çüş! Buna kocalık denmez. Ben de evde yemek yaparken eşime yardım ederim. Bu yaşa geldim, kızımdan bir bardak su istemedim.

bu hocanın beyanatları belli ödül aldı bir de, bence beyanatlarının etkisi büyük bu ödülde
kadına hakaret edenin prestiji yükseliyor ülkede anlamak mümkün değil

Ne oldu? Konudan bir çil yavrusu gibi dağılma durumları yaşanıyor, size cımbız yetersiz geliyor demek ki, direkt patronun maşası lazımmış, eli maşalı da tarih yazdı yine

burda en ama en korkan ben oldum çünkü her ikinizin arasında kaldım...@Kazen MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ve ben...

bir kadının diğer kadına kötü sözler söylesine üzüldüm yargılamayalım diye yazıp çıkayım demiştim...

gideyim bari buralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…