Bu korku sonrası En eli Maşalı'da oy vermeye giderseniz fena olurHadi bakalım iki ateş hattı arasında kaldınız
Her sene olduğu gibiBen sıyırdım nasılsa,verdim oyumu sana tamamdır
Bu senede eli maşalıda patron alacak belli oldu..
Her sene olduğu gibiNe yaparsam yapayım oylarına bile yetişemiyorum ki Ben o kadar cımbızlıyorum, topiklerde uyarı yapıyorum ama nafile, bir kere geliyor tek bir kelime yazsa herkes kaçıyor korkudan Sanırım yüzümü çok eskittim, Tarkan gibi sadece albüm çalışmaları esnasında çıkacağım ortaya, onun dışında medyaya asla beyanatta bulunmayacağım, insanlar beni biraz özlesin
Siz bizim anamizsinizHer sene olduğu gibiNe yaparsam yapayım oylarına bile yetişemiyorum ki Ben o kadar cımbızlıyorum, topiklerde uyarı yapıyorum ama nafile, bir kere geliyor tek bir kelime yazsa herkes kaçıyor korkudan Sanırım yüzümü çok eskittim, Tarkan gibi sadece albüm çalışmaları esnasında çıkacağım ortaya, onun dışında medyaya asla beyanatta bulunmayacağım, insanlar beni biraz özlesin
Tecavüze uğramış ya da zorla bişeyler yaşamış zulme uğramış kadınlara sözüm yok. Ama bile isteye zina yapan bir de üstüne gayri meşru çocuk peydahlayan kadın da erkek de o... dur benim gözümde.
Arkadasım sen bni tanımıyorsun müslümanınım evet annmde kapalı bir bayan sen bana git arastır diyemezsin..Ne kadar uzaksınız böyle konulara
Saçımızın bir telinin görünmesi bile günahken haram yoldan çocuk peydah etmenin günahını ille de ölmüş birinin söylemesine gerek yok İslam'ı Müslümanım demişsiniz Müslümanlığı araştırmanız yeterli gerçekleri görmek için
Yani şuraya sizin görüşünüzde birşey yazsam ya da hadi kızlar evlenmeden iffetinizi lekelemeye diye pankart açmış olsam alkış tutan ellerinizi şimdiden görür gibiyim
aslında islam tam olarak bu, çok önemli bi işi olmayan kadının dışarı çıkması bile iyi değil kurana göre. kocandan habersiz evden çık bakalım melekler sana lanet ediyo dönene kadar, hele bi canın istemesin kocanla ilişkiye girme bi dolu lanet yağıyo üzerine. fazla kadınla evli olmak da hayırlı. erkek dini islam.
İslam erkek dini değildir bir kere !
erkeğin eşine karşı görevlerini bilmiyormusunuz ?
mesala eşine her zaman yumuşak davranmalıdır , eşine karşı güzel huylu olmalıdır , eve gelince eşinin hal ve hatırını sormalıdır , çocuk bakma konusunda eşine yardımcı olmalıdır , yemeği yanlız yememelidir , ailesine iyi şeyler yedirmelidir , annesine eşine çocuklarına her ne olursa olsun saygı göstermelidir , hanımında bir değişiklik görürse bunun sebebini kendinde aramalıdır , eşi huysuz olsa bile sabretmeli ve yumuşak davranmalıdır , hanımı kızınca susmalıdır , evin idaresinde eşinin fikrini sormalıdır , hanımının kusurlarını görmezden gelmelidir , hanımının ayıplarını sırlarını herkesten gizlemelidir, hanımından habersiz Hacca bile gitmemelidir
erkek eşine darılamaz , onu evde yanlız bırakamaz
kadını eğlendirmek kocasının görevidir
karısını cinsel yönden doyurmalıdır
kadın akrabalarla yani kv kb ile yaşamak istemezse erkek ayrı bir ev tutmak zorundadır
duruma göre kadın hizmetçi isteyebilir , hizmetçi parasını ödemekde erkeğin görevidir
kadın meşru çerçevede çalışabilir
hanımına karşı süslenmek ve temiz olmak
Peygamber Efendimiz özellikle kız çocuklarının eğitimin tavsiye etmiş , haklarının korunmasını emretmiştir
kadının damat adaynın görmesi sünnettir , beğenmezse redder , zorla evlendirilemez
bütün zaruri harcamalar erkeğe aittir , erkek elbiseni ve süs eşyalarını kendi paranla al diyemez
daha bir sürü şey varda sayfA yetmeyecek ,
bizim erkeklerimiz dini kendine çevirdiği için İslam dini kadını korumuyor yada erkeğin hiç görevi yokmuş gibi algılanıyor ama öyle değil işte !!!
eşim bu maddelerin hepsini uyguluyor elinden geldiğince , iyi ki de görevlerini biliyor ..
nerde bunu erkeğe öğretecek erkek hocalar aksine onlar kadına düşman nesiller yetiştirdiler , kadın cinayetleri dayaklar
Bir kadın olarak kınıyorum sizi..
Başkalarının hayatı bu zatı kişiyi ilgilendirmez..
Müslümanların derken,her kadını zan altında bırakıyorsunuz farkındamısınız..
İffet 2 bacak arasında değildir,beyinbe başlar ilk önce..
Hanim abla ben senin yorumlarina bazen denk geliyorum, begeniyorumda.Ancak su yorumlarina katilamiyorum.Bence seni, beni ve herkesi ilgilendiriyor cinsellik olayi.(Adamin uslubu benim de hosuma gitmedi).Neden biliyor musun?
Gunumuzde evlilik disi cinsellik erkek-kadin fark etmez cok normallestiriliyor ve ben buna karsiyim.Ha yapanda kendinden meshul bir yerde.Benimde evlatlarim var yapsalar onlari atamam yapabilecegim adina ne varsa yaparim.Ama bunu bir tanidigima da yapmaktan gocunmam.Olana care yok tabii bukonuda.Sonrasi icin elimden geleni yaparim.Tabii oncesinde evlatlarimizi bilinclendirmek zorundayiz.
Simdi kalkipta bilincli olan bir cocuk yapmaz demeyin yapanlar var.Bu konular cok derin mevzular.Ancak soyle bir durum var ki universiteyi gectim, liseyi gectim daha ortaokulda teneffus aralarinda sevgilisi ile opusup, koklasan, hatta daha ileriye gidenler var.Neden cunku seks fazlasi ile cahilce normallestiriliyor.
Ortaokul ya da lisedeki cahilkesim ne kadar bilincli yasiyor iliskilerini, daha korunmaktan bi haber kaptiriyorlar kendilerini.Simdi bu ne kadar dogru.Cinsellik bu anlamlarda normallestirilmemeli diyorum.Ama gunumuzde ozellikle ozentiden kaynakli bu carpik iliskiler mevcut.O yuzden hepimizi ilgilendiriyor be abla..
Iffet haklisin beyinde olduktan sonra zaten baska turlusune musade etmez.Ama bunu cahil cocuklarimiza nasil asilayacagiz.Sende biliyorsun aileden aldigi cok onemli ama cevrede bir o kadar onemli..Gencligi birak cocukluk nereye gidiyor abla..
Yazdıklarımdan hangisi yanlış peki açıklarsan sevinirim?Sevgili ulytau, Banu islamda kadının değerlerinin bir kısmından bahsetmiş. Benim inancima gore Islam dini sadece erkeklerin üzerine farz kilinmamistir. Dünya üzerinde tek din Hz.Muhammed(s.a.v.) Efendimize verildiğinden Kıyamete kadar var olacak Islam dinidir.Sadece erkek için gibi genellemen beni üzdü, çünkü öyle olmadığını biliyorum..
Ama neden biliyor musun? Islam dinini yaymaya çalışırken gerçekleri bildikleri halde öğretmemeleri ve bu şekilde insanları islamdan uzak tutmayı başarabilen insanların varlığı ve bunlarda sonuçları. O sonuçlardan bir kısmı da biz müslümaniz diyip islamda aslen yeri olmayan sşeylerin zamanla örf, adet, gelenek haline dönüştürmusler ki bunu baslatanlar erkeklerdir işlerine geldiği gibi uyarlayip kadınları buna inandirmislar ki maalesef kadınlarımız da buna inanmışlar.Neden hoca da dedi çünkü. Kendi evlatlarinin namus uğruna oldurulmesine razi olmuşlar. Ya da başka sebeplerden olanlarda var tabii..Yani aslında sahte hocalar varken evrip çevirip kafalarına göre uyarlayanlar varken islam dinini yayma adı altında islamda yeri olmayan şeyleri bile ya da yanlış şekilde anlatan varken aslında pek şaşırmamam gerek ama elimde değil üzülüyorum. .
Yüzyıllardır bu sahte hocalar var ve o kadar çok nedenleri var ki amaçlarının...
Yanlış hatırlamıyorsam sen islama inanmıyorsun, kabul etmiyorsun.Tabii ki bu senin tercihindir. Ama islami aslen bilmeden eleştiri de bulunmakta pek doğru değil galiba.Aslinda kızamıyorum da çünkü zamanında nasılki iİncil 1 iken 4 oldu sonra daha da çoğaldı işte aynısı Kur'an'ı Kerim'de yapılmaya çalışılıyor bence o yüzden insanların da kafa karışıyor tabii..
Ama aslında onlarda biliyor degistiremeyeceklerini o yüzden kelime oyunları ile kafa karıştırmaya çalışanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?