- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.964
- 1.423
- 60
Ben de sana soracak değilim
Hadi yolunuz açık olsun size...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sana soracak değilim
munecim bir iki arkadaş yeni sanırım ve site kurallarını bilmiyorlar..herkez özür dilese tatlıya bağlansaAnlaşıldı, yazmaya devam edin...
Amin sizin deHadi yolunuz açık olsun size...
Senin verdiğin seviyesiz tepkiye ancak böyle cvp verilebilirdi önce kendine bak
İlerlemiş ama güzel şeyler olmadı ki boşver napacan okuyupda :=)Çok ilerlemiş sayfa nasıl anlıcam ben şimdi ne olmuş diyee
Başlık bana göre doğru ama...İlerlemiş ama güzel şeyler olmadı ki boşver napacan okuyupda :=)
Çok ilerlemiş sayfa nasıl anlıcam ben şimdi ne olmuş diyee
Bilmem artık...Başlık bana göre doğru ama...
Tamamdır ablasııBoşver olan oldu artık,farklı düşüğncelerin çatışması işte..
munecim bir iki arkadaş yeni sanırım ve site kurallarını bilmiyorlar..herkez özür dilese tatlıya bağlansa
Eee ne oldu abla tamamı :)Boşver olan oldu artık,farklı düşüğncelerin çatışması işte..
GirişmekkBen bilmem, sözüm direkt sana değil, üstüne alınma, günlerdir sitenin nerdeyse her bölümünde ikazlar yapıp her topiği tatlıya bağlamaya çalışıyorum ama ısrarla polemikler vb devam ettiriliyorsa hele ki polemiğin yasak olduğu bilindiği halde, acımam bilirsiniz.
Bu topikte ikaz olsun siyaset bölümünde herhangi bir topikte tek bir polemik göreyim girişeceğim haberi olsun herkesin.
anlaşıldı patronBen bilmem, sözüm direkt sana değil, üstüne alınma, günlerdir sitenin nerdeyse her bölümünde ikazlar yapıp her topiği tatlıya bağlamaya çalışıyorum ama ısrarla polemikler vb devam ettiriliyorsa hele ki polemiğin yasak olduğu bilindiği halde, acımam bilirsiniz.
Bu topikte ikaz olsun siyaset bölümünde herhangi bir topikte tek bir polemik göreyim girişeceğim haberi olsun herkesin.
:))))) hiç toplu katliamlarıma kurban gitmiş miydiniz? Burda yazanlardan gidenler var, anlatsınlarGirişmekk
Ben topluca gitmedim de,:))))) hiç toplu katliamlarıma kurban gitmiş miydiniz? Burda yazanlardan gidenler var, anlatsınlar
Tamamdır ablasıı
Ben bilmem, sözüm direkt sana değil, üstüne alınma, günlerdir sitenin nerdeyse her bölümünde ikazlar yapıp her topiği tatlıya bağlamaya çalışıyorum ama ısrarla polemikler vb devam ettiriliyorsa hele ki polemiğin yasak olduğu bilindiği halde, acımam bilirsiniz.
Eee ne oldu abla tamamı :)
:))))) hiç toplu katliamlarıma kurban gitmiş miydiniz? Burda yazanlardan gidenler var, anlatsınlar