"Evlenmeden hamile kalmak o....luktur"

Ben topluca gitmedim de,

Tek başıma çok gittimmm müdürümm
Tek başına buruk oluyor demek ki, anlatacak çok şey olmaz ama toplu katliam aynı askerlik anısı gibi oluyor, hafızaya kazınıyor, beraber gidenler arada toplaşıp nasıl gitmiştik yavvv diyor
Sizi de toplu götürelim anınız olsun

Toplu gidince tadından yenmiyor ki,tek başına vakit geçmiyor müdürüm

Siz söyleyin yeter ki, ben topluca imha ederim hepinizi Zaten patronumun birtanesi Amerika'da diğeri başka bir ülkede, hepiniz kaldınız elime
Girişirim sesinizi duyan olmaz

Karar werdimm benideee götürünn ozaman HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye.

Müdürüm ben hazırımm

Siz söyleyin yeter ki, ben topluca imha ederim hepinizi Zaten patronumun birtanesi Amerika'da diğeri başka bir ülkede, hepiniz kaldınız elime
Kazen mi Amerika'da, benide alaydıı

Kapıyı kapat olmadı patlat be müdürüm,patron geziyor ne güzel kaldık senin eline darbeci müdür

Karar werdimm benideee götürünn ozaman HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye.

Müdürüm ben hazırımm

Takıl hadi uçuşa geçiyoruz @LiLyaNa_

Müdürüm ben hazırımm
Valla sonra mızıkçılık yok, zalim müdür herkesi sorgusuz sualsiz infaz etti diye, işte buyrun delil, ben hazırım müdürüm dediniz, duydunuz zilin sesini arkadaşlar, polemiğe girerde giderseniz hepinizin arkasından sadece el sallarım

Oyalamayın beni daha bakmam gereken bir sürü konu var ama gözüm kulağım üzerinizde bugün pek bir gidici duruyorsunuz, bende pek tekin sayılmam, kimle konuşsam kahkaha atarken gidiveriyor, tecrübeli arkadaşlardan müdürle gülerken banlanmayı öğrenebilirsiniz

Adımı yalnış alıntılamışsınn
Ben o lilyana değilim ki..

LiLyaNa_ yım ben

Düzelttimm hemenn

Gülerken anında uçuşa geçmeyelişmde

Lafımın arkasındayım müdürümm

Bu herifin kesin 3-4 tane karisi vardir. Geceleri ne kadar renkli geciyordur kim bilir. Millete ahlak dersi verirler, kendileri harem kurarlar.
Evlenmeden sevisen kadin o... ise, 4 kadin alan adamlar ne?
Daha baska soylemek istediklerim var da, Turk milleti soylediklerimi anlayacak olgunlukta degil.
Birden aklima Aziz Nesin geldi. Topragi bol olsun.

Evli olunca suç olmuyor.Evli olup 4 kadınla evlenmekte sorun yok ama sevdiğin insanla evlilik olmadan birlikte olmak çok büyük bir ayıp.Nasıl bir ahlak anlayışı ise artık bu.

Evli olunca suç olmuyor.Evli olup 4 kadınla evlenmekte sorun yok ama sevdiğin insanla evlilik olmadan birlikte olmak çok büyük bir ayıp.Nasıl bir ahlak anlayışı ise artık bu.
Isin komik tarafi ne biliyor musun? Burada bazen yurtdisindan haberler paylasiliyor. Iste falanca memlekette grup seks partisi verilmis. Millet buradan saydiriyor:
-Pis ahlaksizlar.
-Bunlarda ahlak yok ki.
-Ooo bu ne mezhebi genislik!
Sonra da ayni insanlar 2-3 karisi olan hocalara ayilip bayiliyor, kendilerine idol kabul ediyorlar. Al sana Cubbeli Ahmet Hoca. Milyonlarca begeneni var. Adamin 2 karisi var. Aynisini bir Avrupali yapsaydi ne ahlaksizligi kalacakti ne de genisligi.
E bu ne perhiz bu ne lahana tursusu?
Cok eslilik midenizi bulandiriyorsa ve cirkin bir seyse, ''genislikse'' her kosulda sizi rahatsiz etmesi lazim.
Ama yok kimi sartlarda kabul edilebilirse o zaman niye en basta grup seks yapanlara yok efendim midesi genis, yok ahlaksiz diyorsun? diye sorarlar adama.
Bayiliyorum ya yurdum insanina. Cogu kendisi de neye inandigini bilmiyor.

Son düzenleme:
Dayanamadım ya bu lafı bir KADIN kullanıyor inanamıyorum .
Hamile kadına bu şekilde bir itham yaptınız ya bravo hayal gücünüzün genişliğine hayran kaldım.
Hamile olupta o işleri yapanlar da var demek istedim hamilelik onun yaptığını kutsamaz perdeleyemez herhalde değil mi evli olupta namusuyla anne olanlara değilki lafım. Gayrimeşru yoldan hamile kalanlara.

Bu adama katilanlari da gördük Zina yapmak gunah demekle birine o.pu demenin arasında cok buyuk fark var. Ama bunu herkesin anlamasini beklemek hata tabi. Bu memleketteki insan profili belli ne bekliyorsak
ama ben demiştim ilk sayfalarda bu tip hocaların hayranları çok oluyor hem de kadın hayranları diye

demissiniz

Burda elalemin günahıyla sevabıyla insanlar değil şeytan ilgilenir onu demek istiyorum

sonraki mesajinizda da bunu eklemissiniz.

Siz seytan misiniz ?

Siz nasil insanlarsiniz ki hem cinsinize boyle laflar ediyorsunuz. Bir de cikip bu ulkede erkek siddet kullaniyor deniyor. O erkek akli kit oldugu icin fiziksel siddet uyguluyor yaralar iyilesiyor ama bu yazilanlar asla iyilesmez.

Yazik ....

Kim bilir ne gunahlar isledik is zinaya gelene kadar.

yaziklar olsun....

Mune bu kadina(!) gerekeni yapalim gerekce de polemik, kotu kelimeler, siddet artik aklina ne gelirse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…