- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.964
- 1.423
- 60
Sanki hamile kadınlar o... luk yapmıyor
Haddinizi bilin bence yeter artık...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki hamile kadınlar o... luk yapmıyor
biz zina sevapmı diyoruz..hocaların görevi toplumu bilinçlendirmektir..mahallede herhangi sıradan biride bu lafları söyleyebilir..böyle çocuklar öldürülmemeli,erkek evlatlarınızıda sorumluluk sahibi yetiştirin vs..düşene bir tekmede siz atmayın şeklinde öğütler vermesi gerekir..Önceki mesajlarımı okumuş olsaydın o... Lafına olan tepkimi görürdün
Ben zinanın günah OLDUĞUNU belirttim sadece
Ona sevdiğiyle beraber olan değil zina yapan, gayrimeşru hayat yaşayan denir. Bu işi sevdiğiyle yapması zina yaptığı gerKelimelerinize dikkat edin bence. Sevdiğiyle beraber olana o..diyenezsiniz.
sen bil önce katlanamıyorsan okumaHaddinizi bilin bence yeter artık...
aynen..o... para karşılığı cinsellik yaşayana denir..millet kendi günahlarını halletti başkalarının günahıyla ilgileniyor..ak pak milletiz:)Kelimelerinize dikkat edin bence. Sevdiğiyle beraber olana o..diyenezsiniz.
Ne oluyor burda?
Ona sevdiğiyle beraber olan değil zina yapan, gayrimeşru hayat yaşayan denir. Bu işi sevdiğiyle yapması zina yaptığı ger
sen bil önce katlanamıyorsan okuma
herkes kendinden mesuldür..Ona sevdiğiyle beraber olan değil zina yapan, gayrimeşru hayat yaşayan denir. Bu işi sevdiğiyle yapması zina yaptığı ger
sen bil önce katlanamıyorsan okuma
Ben de sana soracak değilimSen değil siz...
Size soracak değilim..
Çüsssss . Yavas gelSanki hamile kadınlar o... luk yapmıyor
Sana çüüüşşşşş işine mi gelmedi canımÇüsssss . Yavas gel
Sana çüüüşşşşş işine mi gelmedi canım
tövbe tövbe..itham ediyorsunuz farkındamısınız..Sana çüüüşşşşş işine mi gelmedi canım
Senin verdiğin seviyesiz tepkiye ancak böyle cvp verilebilirdi önce kendine bakTerbiyesiz. Allah seni islah etsin