"Evlenmeden hamile kalmak o....luktur"

Misafirperverde değiller bizkinler bir yabancı görse herşeyini verir eve davet eder epey yobazlar dedim ya kültür yok Türk'ün gözünü seveyim alın size arap kültürü
Can

Canım evlere kolay kolay almazlar...

Misafirperverde değiller bizkinler bir yabancı görse herşeyini verir eve davet eder epey yobazlar dedim ya kültür yok Türk'ün gözünü seveyim alın size arap kültürü
Yok canım davet etmezler ..türk gibisi varmı? gözünü seveyim güzel vatanım..

Bu arada bizim ülkede şeriat nedir bilmiyorlar..
mesela bir adamı gördüm şeriat gelsede bu mini etek giyenleri yasaklasa filan ..
arkadasım şariatın ne oldugunu bilmiyorsan sus yaa..

tek basımıza cogalıyoruz biz heralde amipmiyiz neyiz kadınlar bilmemne olur erkekler masum melek..hamile kadınları kıskanmıyordum bunu okuduktan sonra kıskanasım geldi cıkmayın dısarı kıskanırım

Bence de eminim ki siz o tepkiyi göstermezdiniz yani adamın doğruyu söylüyor olması sizin bu tepkiyi göstermenize neden olmuş . K bakmayın ama benim gerçeklerim daha doğrusu Müslümanlığın islamiyetin gerçekleri bunlar bu konu tüm diğer İslam ülkelerin de de aynı .
Allah Herşeyin helal yolunu sunmuşken ille de Haramı savunuyor olmanıza şaşıyorum allah hidayet versin .
Ve dilerim Çocuklarımızı bu tür yanlışlardan korusun

Mesela erkek ve kız ayrı okutulsun diyor dindanlar yani erkek kızı görünce aklına cinsellik gelsin ,yatak gelsin birbirlerine yabancı kalsınlar bu olacak şey değil bu kadın sonra iş hayatında zorluk çeker erkek kadındam emir alır mı almaz ama aynı sıralarda olursalar birbirleriyle nasıl konuşacaklarını bilirler tanırlar ,utanmazlar yabancılaşmazlar

Ne kadar uzaksınız böyle konulara
Saçımızın bir telinin görünmesi bile günahken haram yoldan çocuk peydah etmenin günahını ille de ölmüş birinin söylemesine gerek yok İslam'ı Müslümanım demişsiniz Müslümanlığı araştırmanız yeterli gerçekleri görmek için
Yani şuraya sizin görüşünüzde birşey yazsam ya da hadi kızlar evlenmeden iffetinizi lekelemeye diye pankart açmış olsam alkış tutan ellerinizi şimdiden görür gibiyim

Tecavüze uğramış ya da zorla bişeyler yaşamış zulme uğramış kadınlara sözüm yok. Ama bile isteye zina yapan bir de üstüne gayri meşru çocuk peydahlayan kadın da erkek de o... dur benim gözümde.

or.... demek doğru demkkihamile kalan kadına vay anasını ne iuyi hocalar varmış meğer..hep bizim iyiliğimiz içino..demk kula düşmez diyoruz burada

Bu adam erkeklere niye tek laf etmiyor ? Korkuyor mu yolda bir erkek rastlarsa sağlı sollu yapıştırır diye ?

Bunların dertleri imanları kadınlar,nerden vursak diye sapkınca konuşuyorlar işte..

Ben üzerime düşeni yaptım burdan bir ders çıkarıp çıkarmamak size kalmış daha fazla size laf anlatamayacağım anlayana Sivrisinek saz anlamayan da anlamıyor işte

Beni sakın germe olurmu,sözlerine de dikkat et!!!!

Kelimelerinize dikkat edin bence. Sevdiğiyle beraber olana o..diyenezsiniz.

or.... demek doğru demkkihamile kalan kadına vay anasını ne iuyi hocalar varmış meğer..hep bizim iyiliğimiz içino..demk kula düşmez diyoruz burada
Önceki mesajlarımı okumuş olsaydın o... Lafına olan tepkimi görürdün
Ben zinanın günah OLDUĞUNU belirttim sadece

Lütfen kelimelerinize dikkat edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…