Can
Canım evlere kolay kolay almazlar...
Yok canım davet etmezler ..türk gibisi varmı? gözünü seveyim güzel vatanım..Misafirperverde değiller bizkinler bir yabancı görse herşeyini verir eve davet eder epey yobazlar dedim ya kültür yok Türk'ün gözünü seveyim alın size arap kültürü
Bence de eminim ki siz o tepkiyi göstermezdiniz yani adamın doğruyu söylüyor olması sizin bu tepkiyi göstermenize neden olmuş . K bakmayın ama benim gerçeklerim daha doğrusu Müslümanlığın islamiyetin gerçekleri bunlar bu konu tüm diğer İslam ülkelerin de de aynı .zan altında bırakmakla kalmayıp, zan altında bırakılan sayısını bayağı genişletmişsin hatta, müslüman olmayan insanlara kadar... İslamiyette geleceği, kimin ne olacağını sadece Allah bilir, kullar değil
ayrıca neden ülkemizde en önemli şey bacak arası, eminim şurda bi katile hırsıza tecavüzcüye aynı tepki gösterilmez
Ne kadar uzaksınız böyle konularaAllah allah öldükten sonra baska bir zaatla (merhumla)oralı görüpte geldiniz mi? merak icerisindeyim dogrusu ..
elhamdulilah bizde müslümanız kardes..
Allah kimseyi 4.4lük yaratmamıştır,bir gün kınadıgın sey basına gelebilir..
neymiş! Namus bacak arasındaymış..
hala böyle zihniyet varmı yahu?..
o zaman bana da sizin iyiliğinizi düşünmek düşmez Allah göz açıklığı kalp açıklığı versin !Hanımefendi,
Bizde müslümanız çok şükür,eğer verilecek bir hesabım olursa bunuda rabbime veririm.
Öldükten sonra ne olacağım kimseyi ilgilendirmez..
Illa ki bu böyle Her koyun kendi bacağından ama bir kişinin bile gerçekleri bilmesini Sağlamak da her bireyin görevibu kişinin allahla kendi arasında 3. şahısları ilgilendirmezki..
o zaman bana da sizin iyiliğinizi düşünmek düşmez Allah göz açıklığı kalp açıklığı versin !
Ben üzerime düşeni yaptım burdan bir ders çıkarıp çıkarmamak size kalmış daha fazla size laf anlatamayacağım anlayana Sivrisinek saz anlamayan da anlamıyor işteDüşünmeyin bir zahmet,gözümde açık kalbimde açık buda bana yeter..
kime neki elalemin günahından sevabından?Peygamberimiz mütevazılığından söylemiş onu. Yani ben de sizin gibi insanım bir kulum demek istemiş. Zaten şeytanın en sevdiği sözlerden biridir allahla benim aramda kime ne sözü.
Burda elalemin günahıyla sevabıyla insanlar değil şeytan ilgilenir onu demek istiyorumkime neki elalemin günahından sevabından?
or.... demek doğru demkkihamile kalan kadına vay anasını ne iuyi hocalar varmış meğer..hep bizim iyiliğimiz içinBence de eminim ki siz o tepkiyi göstermezdiniz yani adamın doğruyu söylüyor olması sizin bu tepkiyi göstermenize neden olmuş . K bakmayın ama benim gerçeklerim daha doğrusu Müslümanlığın islamiyetin gerçekleri bunlar bu konu tüm diğer İslam ülkelerin de de aynı .
Allah Herşeyin helal yolunu sunmuşken ille de Haramı savunuyor olmanıza şaşıyorum allah hidayet versin .
Ve dilerim Çocuklarımızı bu tür yanlışlardan korusun
Bu adam erkeklere niye tek laf etmiyor ? Korkuyor mu yolda bir erkek rastlarsa sağlı sollu yapıştırır diye ?
Ben üzerime düşeni yaptım burdan bir ders çıkarıp çıkarmamak size kalmış daha fazla size laf anlatamayacağım anlayana Sivrisinek saz anlamayan da anlamıyor işte
Kelimelerinize dikkat edin bence. Sevdiğiyle beraber olana o..diyenezsiniz.Tecavüze uğramış ya da zorla bişeyler yaşamış zulme uğramış kadınlara sözüm yok. Ama bile isteye zina yapan bir de üstüne gayri meşru çocuk peydahlayan kadın da erkek de o... dur benim gözümde.
Önceki mesajlarımı okumuş olsaydın o... Lafına olan tepkimi görürdünor.... demek doğru demkkihamile kalan kadına vay anasını ne iuyi hocalar varmış meğer..hep bizim iyiliğimiz içino..demk kula düşmez diyoruz burada
Sanki hamile kadınlar o... luk yapmıyoror.... demek doğru demkkihamile kalan kadına vay anasını ne iuyi hocalar varmış meğer..hep bizim iyiliğimiz içino..demk kula düşmez diyoruz burada
Tecavüze uğramış ya da zorla bişeyler yaşamış zulme uğramış kadınlara sözüm yok. Ama bile isteye zina yapan bir de üstüne gayri meşru çocuk peydahlayan kadın da erkek de o... dur benim gözümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?