- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
Eninde sonunda petrol bitecek ve 4 kadın alamıyacaklar zenginlik var ama kültür yok , adamlarda yobaz ,üretim yok , kadının çalışması yok evde hapis balkon dahi yok ,gerçi araba sürmeleride yasak ,fuhuş olur diye
kadınların yaşantısı zor
kadınların yaşantısı zor
Canım burdakiler yNi bende varım carsaf giyiniyoruz ..
Ama ben pece takmıyorum ..
onlar yuzlerini tamamen kapatıyorlar suudili olanlar bilhassa...
flibinli,süreyeli kişiler cok tabi türkte var ..
burdaki kadınların %90 gece dışarıya cıkarlar saat 12 geceye kadar..hicbirşey kapanmaz gündüzleri gibi ama gece
kadın tamamen kapalı hatta ten bile grnmuyor siyah corap giyiyorlar görünmemesi icin (bazıları oyle ama cogu degil)ama var yani..
Burda 1 erkek 4 tane hatun alıyor.. söyle söyleyeyim;4 tane es adayı alacaksa (dini nikah ve malk mülk)isterse kocası gitsin kadın alacagıno almış gibi oluyor hicte tınlamıyorrrr.
cünkü;türklerle evleniyor bazıları ve onlarda ahhh onun esi vardır ..beni yolar düşüncesi olmuyor.. (kuaföre gittigimde abimi gördüler,burdan eş ister mi? dedilerBu normal onlarda
gecen biz parkta oturmusuz..yuzumuzü acmışız.makyaj koymusuz yalan yok parka cıkmısız esim erkek arkadasıyla cok uzagımızda konusuyor..sözde biz yanlız degiliz (yemin ederim)4 tane araba yaklastı..önümüzde durup gulumsuyorlar (bişey kirvitliyorlar)ama ne dedigini anlamıyoruz... (onlarda yuz acmak makyaj koymak neyse simdi agzımı acmıyayım)kötü biseymiş işte
Bir kadının cocugu önnden kosuyor kadın cocugunu tutmaya calısıyordu..
carsafını tutmustu .2 erkek arkasından (laf attılar)...
kuranı kerimde onların dediklerine göre Bir kadının işi evidir. (Burda calısan bayan az kadın gördüm.ic camasırı satılan yerde gördüm mesela =erkegin oraya girme=yasagı var
Mesela ben burdan hamile kaldım .muaneye giderdim.
bir keresinde alttan bakılacaktı bebişime hemşire o aleti yerlestirdi orama üstümü bir güzel ortu doktor hatta carsafın üstünden tutarak muane etti..
Kadın dogumcular erkeklerden daha cok cunku erkek jineloglar fazla tercih etmiyorlar..
haaa bu arada günesi göremiyorum ..ve her evde balkon sıfır ..
ancak villanda bahcenin duvarı yuksek olacak..
k.bkmayın karmakarışık yazdım..telden giriyorum..