• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Evlenmeden hamile kalmak o....luktur"

yani dinimizin tabiki emir ve yasakları var ama bunu biz zevkimize göre
şekillendiremeyiz.
kılıfa sokamayız
günahsa günah
hesabı Allaha verilir.
birde kalkıp hamile kadın sokakta dolaşmasın dediler.
bu tiplerin ellerinden gelse nefeste aldırmıcaklar bize ayol sinirlendim şimdi.
kahkaha atmasında demişlerdi daha neler neler..şu bir gerçekki çoğu zaman kadınlar mağdur Türkiyede,para karşılığı bu işlerde olanların cinsel tatmin için yaptığını sanmıyorum..küçüklüğümde arkadaşımın annesinin bu yola nasıl sürüklendiğine şahit oldum..3 çocukla okuması yazması olmayan kadını kocası başka kadına kaçarak yüz üstü bıraktı beş para vermedi..kadıncağız epey mücadele etti:KK61::KK61:

etrafımda çok var canım aşırı denecek sekilde açık giyinen kız birden türbana girdi ama tabi süslülük tavırlar aynı derece. herkes herşeyin farkında değil
birde bazen kendini üstün görmeler..cahillik işte..

kahkaha atmasında demişlerdi daha neler neler..şu bir gerçekki çoğu zaman kadınlar mağdur Türkiyede,para karşılığı bu işlerde olanların cinsel tatmin için yaptığını sanmıyorum..küçüklüğümde arkadaşımın annesinin bu yola nasıl sürüklendiğine şahit oldum..3 çocukla okuması yazması olmayan kadını kocası başka kadına kaçarak yüz üstü bıraktı beş para vermedi..kadıncağız epey mücadele etti:KK61::KK61:
cry ; zaten o konular iç yakan konular.
Allah aşkına bedenini satmayı kim isterki.
Rabbim korusun yaaa

islamı sevap için yaşarsak aşkı kaçırırız.

islamı tam manasıyla yaşayan insan ; kalbinde iğne ucu kadar kibir varsa cenette giremeyeceğini zaten bilir.

kimse kimseden üstün değildirki sadece farklıdır :)

birde bazen kendini üstün görmeler..cahillik işte..

cry ; zaten o konular iç yakan konular.
Allah aşkına bedenini satmayı kim isterki.
Rabbim korusun yaaa
bencedde zevki için kaldırıma düşmez hiç bir kadın..bu insanları topluma kazandırma mücadelesi yok..o...deyin..demek var..şimdi bu şeytan işi olmuyormu..?

bencedde zevki için kaldırıma düşmez hiç bir kadın..bu insanları topluma kazandırma mücadelesi yok..o...deyin..demek var..şimdi bu şeytan işi olmuyormu..?

Diyorumyaa sabahtan beri tüüüüüü kaka demek çok basit.
al temizle yol göster destek ol.
eğitim ver, okul aç dernek kur.
iş ver.
ama yooooookkk ancak hakaret et.

kesinliklee! kim ister ya? bunun kandırılanı var, duygularına yenik düşeni var, tuzağa düşeni var, tehdit edileni var.. varda var! kim istemez ki sıcacık bi yuva mutlu bi aile eş çocuk kulağa ne hoş geliyor dı mı ?

bu ne oluyor biliyor musunuz.
düşenede sende vur.
vurun kahpeye..
çok ağlamıştım o filmde.
bir insan afedersiniz kahpe bile olsa vurmak değil elinmden tumak lazım.
yanlışını göstermek lazım.
benım fikrim.

bi gün sultan ahmette geziorum 2 genç saçlar uzun kupeli
ayy dedim hippilere bak.
toyum ama o zaman 20 yaşlarındayım
baktım cocuklar avluya girdi.
ordan camiye hooppp namaza çok utanmıştım.
o gün bugun asla peşin hukum vermem.

Size belki anlatacağım şey çok saçma gelir ama ben genede anlatayım...
Zamanın birinde bir kadın varmış kadının kocası ölmüş kadın kalakalmış bir kız bebeğiyle napsın ne etisn evladıda var o...k yapmaya başlamış ama abdetsinden namazından duasından da hiç kalmazmış her duasının arkasında Allahım beni periler yıkasın hurilerde götürsün diye dua edermiş tabi millet de ağzından düşürmezmiş bu kadın o...u diye
Neyse zaman gelmiş kızı kocaman bir kız olmuş kadında yaşlanmış ve ölmüş kızı o komşusuna gitmiş annem öldü diye bu komşusuna gitmiş hiç geliode bakan olmamış kızcağız eve gelmiş bi de baksa oda ne annesinin periler yıkmaış huriyelerde cenazesini götürülermiş
Sonra komşuları demişler gidelimde bi bakalım kızcağız naptı diye gelselerde baksalarki kadının cenazesi yok kızım annen cenazesi nerede diye sorunca
Huriler yıkadı perilerde götürdü annemi demiş

Lütfen hanımlar kimseye böyle demeyin ben gözümle görsem şu kadın bu kadın o... yapıyor demem onların günahını da biz alıyoruz yapmayın etmeyin

Dedeiğim gibi alaksız olmuştur ama durum bundan ibaret kimse isteyere böyle şeyler yapmaz

Teşekür ederim ben vatanımı seviyorum, peygamberimide seviyorum kötü niyetli ve kadın düşmanı hoclarıda sevmiyorum bilsinler bu toplumda ateist, ,hırıstiyan,yahudi , protestan ve diğer dinlere mensup olanlar var ondandır laiklik ülkenin huzuru ve geleceği için önemli zaten bunu yıktığınız zaman kargaşa ve iç savaş başlar bu oyunu görmeyenler çok uyanık olmak lazım , madem müslümanlık hoşgörü dini o halde hocalar şu kadınları dilerine dolamasın
Ema1 ,
Anlatacam ilerleyen saatlerde suan işten eşim geldi yemek hazırlamam lazım ..

Teşekür ederim ben vatanımı seviyorum, peygamberimide seviyorum kötü niyetli ve kadın düşmanı hoclarıda sevmiyorum bilsinler bu toplumda ateist, ,hırıstiyan,yahudi , protestan ve diğer dinlere mensup olanlar var ondandır laiklik ülkenin huzuru ve geleceği için önemli zaten bunu yıktığınız zaman kargaşa ve iç savaş başlar bu oyunu görmeyenler çok uyanık olmak lazım , madem müslümanlık hoşgörü dini o halde hocalar şu kadınları dilerine dolamasın
Ema1 ,
Anlatacam ilerleyen saatlerde suan işten eşim geldi yemek hazırlamam lazım ..

telimizle duamızla evlendik kınamak b,z aciz kullara düşmez..allahla kulun arasına hiç kimse giremez..
düşmanınızı derken kastettiğiniz Atatürk ise o olmasaydı şu an T.C olmayacaktı..tarih dersi gördünüz sanırım..hiç bir kitap son padişahın döneminde ülkeni parçalanmak üzere olduğunu dört bir yandan saldırdıklarını Atatürkün liderliğinde düşmanı yenebildiğimizi inkar edemez..

kötü hocalar çok biliyorlarsa neden hep muhalefet oldular kendileri kazansaydı kurtuluş savaşını..hazzır düzeni yıkmaya çalışmakla olmuyor maalesef..nice şehitlerin kanı var..bir gün o kanda boğulmasınlar sonra..

Ben biliyorum merak etme,fikir alma ihtiyacım olsaydı kendim ararştırır bulurdum.

Sürekli ATATÜRK'E KARALAMA sanki peygamberler hiç hata yapmamış, onların derdi ülkenin şeriatla yönetilme isteği humeyni iranlı kadınlara özgürlük vaad etti kadınları kandırdı şimdi onlara bol,bol kırbaç cezası var sokakta bir saç telleri görünse

Ahhh bu şeriat gelsede onları götürse ...
Valla söz adagım var..

tuğsem arkadaş,ensest tecavüz yada tecavüz sonucu hamile bırakılanlar..şiddet ve tecavüz sonrası sahipsizlikten kurda kuşa yem olanlar var onlara bu hocanın o..demesi doğrumu sence?
1)önce araştırma yapmayıp hala aynı şeyleri söyleyenler anlattıklarınıza dönün bakın 3 cümleye karşılık nerdeyse kitap yazdım hep takılı kaldığınız düşmmanlık hala da aynı anlamamak için bu kadar yırtınmaya pes.
2)peygamberlerler seçilmiş insanlardır size yobaz hocanın öğrettiği gibi değildir (yada boşverin Atatürkün bizzat bu konuda yazdığı kitabı takip edin.şimdi bundanda "aa yine atatürke saldırdı dersiniz"atatürk dahil kimin neye inandığı inanmadığı kimseyi ilgilendirmez kimsenin umrunda değildir aslında herkes önemli olan netice diyorsa)müslüman topraklarında nice doğupta müslüman gibi yaşamayan bir sürü insan var.bunu türkiyeye indirgemeye gerek yok her yerde var.
3)hala yobaz hocalar varsa belki de siz gerçeği görmeyesiniz diyedir.tüm islam dininden soğumanız ve bu fikirde kendinizi haklı bulmanız içindir.sürekli kafasını kapayıp poposunu açıp yapmadığı kalmayan kadınlar,göbeğine kadar sakal bırakıp açık kapalı her kadını bakışlarıyla soyup üstüne erhamdürillah diyen erkekler kendi karaktersizliğinden değil müslüman oldukları içindir belki.onlarında müslümanlığın arkasına saklanıp kıyafettle müslüman olduklarını zannettikleri için değildir değil mi?sen her şey hacıdan hocadan çıkıyor demen içindir.desemki hem öyle birine hemde sana müslümanlık böyle değil beni onaylar mısınız?Tabi ki hayır.üstüne kim doğrusunu kuranda arar ki,annesinden babasından yadigar elbise gibi giymeye devam eder düşüncelerini.
4)Şu toplumda herkes baksın dalgasına ile toplumsal bilinç hep çatışıyor.birinin kışt dediğini öbürü höşt diyor.toplumsal hoşgörüymüş tamamen yalan.
5)Hala yanlı asılsız belgesiz eksik tarih anlamaya çalışan yada tarihi anlamak istediği gibi yazanlar çoğunlukta,bir konu da daha bahsetmeye çalıştım ama anlamak istemeyene daha neyi açıklayayım.herkes birşey bildiğini idda ediyor ama ne nerden olduğunu biliyor.nede kaynak gösterdiği şeyi gerçekten okumuş.peygamberler dini getirmiş doğru şekilde yobazlığı getiren insanlar,islamiyet geldiğinde karşı çıkan put pereslerin hepsi mi salaktı kimse geleneklerinden taviz vermek istemiyordu.çünkü insanların işlerine gelmiyordu. herkes anasından babasından öğrenmişti dini ayrıca put pereslerin içindekiler sanki yüzde yüz puta mı tapıyordu.insanoğlunun zihniyeti hep böyle parası varken gömleğin yırtık üstünde yağ lekesi var dersin yenisini alacağına yada dikeceğine moda der ben böyle pis seviyorum der çıkar işin içinden,yapıcı düşüncelere destek yerine hep kılıf hep kılıf,canı ödev yapmak istemeyince sular kesildi diyen öğrenci nesli.

1)önce araştırma yapmayıp hala aynı şeyleri söyleyenler anlattıklarınıza dönün bakın 3 cümleye karşılık nerdeyse kitap yazdım hep takılı kaldığınız düşmmanlık hala da aynı anlamamak için bu kadar yırtınmaya pes.
2)peygamberlerler seçilmiş insanlardır size yobaz hocanın öğrettiği gibi değildir (yada boşverin Atatürkün bizzat bu konuda yazdığı kitabı takip edin.şimdi bundanda "aa yine atatürke saldırdı dersiniz"atatürk dahil kimin neye inandığı inanmadığı kimseyi ilgilendirmez kimsenin umrunda değildir aslında herkes önemli olan netice diyorsa)müslüman topraklarında nice doğupta müslüman gibi yaşamayan bir sürü insan var.bunu türkiyeye indirgemeye gerek yok her yerde var.
3)hala yobaz hocalar varsa belki de siz gerçeği görmeyesiniz diyedir.tüm islam dininden soğumanız ve bu fikirde kendinizi haklı bulmanız içindir.sürekli kafasını kapayıp poposunu açıp yapmadığı kalmayan kadınlar,göbeğine kadar sakal bırakıp açık kapalı her kadını bakışlarıyla soyup üstüne erhamdürillah diyen erkekler kendi karaktersizliğinden değil müslüman oldukları içindir belki.onlarında müslümanlığın arkasına saklanıp kıyafettle müslüman olduklarını zannettikleri için değildir değil mi?sen her şey hacıdan hocadan çıkıyor demen içindir.desemki hem öyle birine hemde sana müslümanlık böyle değil beni onaylar mısınız?Tabi ki hayır.üstüne kim doğrusunu kuranda arar ki,annesinden babasından yadigar elbise gibi giymeye devam eder düşüncelerini.
4)Şu toplumda herkes baksın dalgasına ile toplumsal bilinç hep çatışıyor.birinin kışt dediğini öbürü höşt diyor.toplumsal hoşgörüymüş tamamen yalan.
5)Hala yanlı asılsız belgesiz eksik tarih anlamaya çalışan yada tarihi anlamak istediği gibi yazanlar çoğunlukta,bir konu da daha bahsetmeye çalıştım ama anlamak istemeyene daha neyi açıklayayım.herkes birşey bildiğini idda ediyor ama ne nerden olduğunu biliyor.nede kaynak gösterdiği şeyi gerçekten okumuş.peygamberler dini getirmiş doğru şekilde yobazlığı getiren insanlar,islamiyet geldiğinde karşı çıkan put pereslerin hepsi mi salaktı kimse geleneklerinden taviz vermek istemiyordu.çünkü insanların işlerine gelmiyordu. herkes anasından babasından öğrenmişti dini ayrıca put pereslerin içindekiler sanki yüzde yüz puta mı tapıyordu.insanoğlunun zihniyeti hep böyle parası varken gömleğin yırtık üstünde yağ lekesi var dersin yenisini alacağına yada dikeceğine moda der ben böyle pis seviyorum der çıkar işin içinden,yapıcı düşüncelere destek yerine hep kılıf hep kılıf,canı ödev yapmak istemeyince sular kesildi diyen öğrenci nesli.
tuğsem arkadaş tabiki yobaz hocalara bakıpta dinden soğuyan gençler yokmu var..genç lise ünüversiteliler arasında daha yaygın..
benim için geçerli deği bu ben dinimden memnunum..dinimiz etiketleme dini değildir ama öyle değilmi..bunlar bazı kesimin işine gelen şeyler diye düşünüyorum..

Ünlülerinki" can" başkalarının ki "patlıcan"ilahi cok güldüm..
Amma velakin bunu dışarda demeyin size gülerler..

Bunun canla patlıcanla ilgisi yok. Ünlüler falan daha rahatlar sonuçta. Uyuşturucu kullanmak, içki alemleri yapmak, bir gün onunla bir gün bununla birliktelikler, birbirlerinin arkasından dedikodular, ilişkileri sürekli açıga vurmalar, reyting için saçmalamalar... vs. Bütün bunların halka inmesini, normalleşmesini dogru bulmadıgım gibi evlilik dışı çocugun da normalleşmesini dogru bulmuyorum. Ünlülerin her yaptıgına iç mi geçiriyorsun, kıskanıyor musun, ''keşke biz de yapabilsek'' mi diyorsun yoksa?

''ya ünlüler ne güzel her gece diskodalar, bizimki patlıcan mı?'' diyor musun hiç? Ya da ne bileyim kocan da gece alemlerinden çıkmasın mı hiç? Kocamınki patlıcan mı diyor musun hiç? Gece alemlerinin de normalleşmesine karşıyım ben. Ama sen degilsin galiba... enteresan... İyi madem yolla kocanı gece alemlerine gelmesin eve, ünlüler yapıyor onların ki can da, kocanınki patlıcan mı?

Söylenen lafı anlamayanlar gülsün geçsin, o benim problemim degil.

askflozofu arabistandaki hayatı anlatda gözü kapalı olanlar anlasın ülkemizin dökülen kanların değerini ,
bizden önceki nesil suriyeliler gibi vatanından kaçmadı canı pahasına savaştı anlat,anlat oradaki şeriat yaşamı ve kadınların halini
Canım burdakiler yNi bende varım carsaf giyiniyoruz ..
Ama ben pece takmıyorum ..
onlar yuzlerini tamamen kapatıyorlar suudili olanlar bilhassa...
flibinli,süreyeli kişiler cok tabi türkte var ..
burdaki kadınların %90 gece dışarıya cıkarlar saat 12 geceye kadar..hicbirşey kapanmaz gündüzleri gibi ama gece:KK53:
kadın tamamen kapalı hatta ten bile grnmuyor siyah corap giyiyorlar görünmemesi icin (bazıları oyle ama cogu degil)ama var yani..o_O
Burda 1 erkek 4 tane hatun alıyor.. söyle söyleyeyim;4 tane es adayı alacaksa (dini nikah ve malk mülk)isterse kocası gitsin kadın alacagıno almış gibi oluyor hicte tınlamıyorrrr.
cünkü;türklerle evleniyor bazıları ve onlarda ahhh onun esi vardır ..beni yolar düşüncesi olmuyor.. (kuaföre gittigimde abimi gördüler,burdan eş ister mi? dediler:KK11:Bu normal onlarda:eek:
gecen biz parkta oturmusuz..yuzumuzü acmışız.makyaj koymusuz yalan yok parka cıkmısız esim erkek arkadasıyla cok uzagımızda konusuyor..sözde biz yanlız degiliz (yemin ederim)4 tane araba yaklastı..önümüzde durup gulumsuyorlar (bişey kirvitliyorlar)ama ne dedigini anlamıyoruz... (onlarda yuz acmak makyaj koymak neyse simdi agzımı acmıyayım)kötü biseymiş işte:KK14:
Bir kadının cocugu önnden kosuyor kadın cocugunu tutmaya calısıyordu..
carsafını tutmustu .2 erkek arkasından (laf attılar)...
kuranı kerimde onların dediklerine göre :KK53:Bir kadının işi evidir. (Burda calısan bayan az kadın gördüm.ic camasırı satılan yerde gördüm mesela =erkegin oraya girme=yasagı var:KK49:
Mesela ben burdan hamile kaldım .muaneye giderdim.
bir keresinde alttan bakılacaktı bebişime hemşire o aleti yerlestirdi orama üstümü bir güzel ortu doktor hatta carsafın üstünden tutarak muane etti..:KK45:
Kadın dogumcular erkeklerden daha cok cunku erkek jineloglar fazla tercih etmiyorlar..
haaa bu arada günesi göremiyorum ..ve her evde balkon sıfır ..
ancak villanda bahcenin duvarı yuksek olacak..
k.bkmayın karmakarışık yazdım..telden giriyorum..

Bunun canla patlıcanla ilgisi yok. Ünlüler falan daha rahatlar sonuçta. Uyuşturucu kullanmak, içki alemleri yapmak, bir gün onunla bir gün bununla birliktelikler, birbirlerinin arkasından dedikodular, ilişkileri sürekli açıga vurmalar, reyting için saçmalamalar... vs. Bütün bunların halka inmesini, normalleşmesini dogru bulmadıgım gibi evlilik dışı çocugun da normalleşmesini dogru bulmuyorum. Ünlülerin her yaptıgına iç mi geçiriyorsun, kıskanıyor musun, ''keşke biz de yapabilsek'' mi diyorsun yoksa?

''ya ünlüler ne güzel her gece diskodalar, bizimki patlıcan mı?'' diyor musun hiç? Ya da ne bileyim kocan da gece alemlerinden çıkmasın mı hiç? Kocamınki patlıcan mı diyor musun hiç? Gece alemlerinin de normalleşmesine karşıyım ben. Ama sen degilsin galiba... enteresan... İyi madem yolla kocanı gece alemlerine gelmesin eve, ünlüler yapıyor onların ki can da, kocanınki patlıcan mı?

Arkadasım normallestirilmiyor ama herkesin neyi nasıl yaptıgı,namusla,namussuzla alakası ne allah aşkına herkez herseyi yapacak kapasitede ..

Canım burdakiler yNi bende varım carsaf giyiniyoruz ..
Ama ben pece takmıyorum ..
onlar yuzlerini tamamen kapatıyorlar suudili olanlar bilhassa...
flibinli,süreyeli kişiler cok tabi türkte var ..
burdaki kadınların %90 gece dışarıya cıkarlar saat 12 geceye kadar..hicbirşey kapanmaz gündüzleri gibi ama gece:KK53:
kadın tamamen kapalı hatta ten bile grnmuyor siyah corap giyiyorlar görünmemesi icin (bazıları oyle ama cogu degil)ama var yani..o_O
Burda 1 erkek 4 tane hatun alıyor.. söyle söyleyeyim;4 tane es adayı alacaksa (dini nikah ve malk mülk)isterse kocası gitsin kadın alacagıno almış gibi oluyor hicte tınlamıyorrrr.
cünkü;türklerle evleniyor bazıları ve onlarda ahhh onun esi vardır ..beni yolar düşüncesi olmuyor.. (kuaföre gittigimde abimi gördüler,burdan eş ister mi? dediler:KK11:Bu normal onlarda:eek:
gecen biz parkta oturmusuz..yuzumuzü acmışız.makyaj koymusuz yalan yok parka cıkmısız esim erkek arkadasıyla cok uzagımızda konusuyor..sözde biz yanlız degiliz (yemin ederim)4 tane araba yaklastı..önümüzde durup gulumsuyorlar (bişey kirvitliyorlar)ama ne dedigini anlamıyoruz... (onlarda yuz acmak makyaj koymak neyse simdi agzımı acmıyayım)kötü biseymiş işte:KK14:
Bir kadının cocugu önnden kosuyor kadın cocugunu tutmaya calısıyordu..
carsafını tutmustu .2 erkek arkasından (laf attılar)...
kuranı kerimde onların dediklerine göre :KK53:Bir kadının işi evidir. (Burda calısan bayan az kadın gördüm.ic camasırı satılan yerde gördüm mesela =erkegin oraya girme=yasagı var:KK49:
Mesela ben burdan hamile kaldım .muaneye giderdim.
bir keresinde alttan bakılacaktı bebişime hemşire o aleti yerlestirdi orama üstümü bir güzel ortu doktor hatta carsafın üstünden tutarak muane etti..:KK45:
Kadın dogumcular erkeklerden daha cok cunku erkek jineloglar fazla tercih etmiyorlar..
haaa bu arada günesi göremiyorum ..ve her evde balkon sıfır ..
ancak villanda bahcenin duvarı yuksek olacak..
k.bkmayın karmakarışık yazdım..telden giriyorum..

Arabistandamısın sen,hiç bilmiyordum,iş nedeniylemi oradasınız..

normalleştirmemi diyor kim diyor merve..kimse kimseye etiket takamaz.diyoruz burada sabahtan beri hocaya yakışıyormu o... demek..tövbe tövbe..sıradan halkatan insanlar ünlüler gibi yaşamıyor..200 sene öncede evlilik dışı hamilelik sorunu vadrı..belki öldürüp örtbas ediyorlardı..şu an daha çok duyuluyor,polis medya,hastaneler vs sayesinde..çocukların öldürülmemesi o...dan daha önemli bir konu değilmi?

Okumadım bile özet gecseniz..

Back