• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden duydugum bu laf normal mi ?

Bu herif kendisini ne zannediyorki? dilinin ayari yok bu adamin ve seni cok degersizlestirecek cumleler kurmuş. İleri de herhangi bir yakiniyla sorun yaşarsan şimdiden gecmis olsun. Cünki sen daima haksiz kadin tacini giymişsin bile. bu da onlara karşi seni çatir çatir ezeceginin ve yakinlari a karşi cok savunmasiz kalacaginin aynasi.

Bu adam sorunlu ağır vaka.
Bu yaşa kadar neden evlen e memiş sana sorduğu sorudan belli.
Yol yakınken kaç bu adamdan.
Karşına seni anlayan çok daha kıymetli bir adam mutlaka çıkar cnm.

Dedigine gore evlenmeyi pek onemsememis.
Allahim insallah hayirlisini nasip eder.
Cok tesekkur ederim.

Dedigine gore evlenmeyi pek onemsememis.
Allahim insallah hayirlisini nasip eder.
Cok tesekkur ederim.
Yaw hehe önemsememiş belli belli.
Benim çok yakın bı akrabam var, 40 yaşında sorsan evlenmeyi önemsemedim der ama biz biliyoruz sorunlu.
Canım benim evlilik çok farklı bı kurum, çok güzel dünyanın en güzel şeyi bence kendi evin kendi dünyan oluyor.
Ama evliliği yürüten erkektir.
Erkeğin adamlığıdır.
Çok gençsin cnm benim 28 yaş ne ki.
Bu adamla 2 sene evli kal muşmulan çıkar.
Aman diyor arkana bakmadan kaç.
Birde sana abla tavsiyesi. Dün ki konuyu erkek arkadaşın anasına kızkardeşine anlatmış galiba onlardan aldığı üst akılla sana konuşmasını yapmış.

Bu herif kendisini ne zannediyorki? dilinin ayari yok bu adamin ve seni cok degersizlestirecek cumleler kurmuş. İleri de herhangi bir yakiniyla sorun yaşarsan şimdiden gecmis olsun. Cünki sen daima haksiz kadin tacini giymişsin bile. bu da onlara karşi seni çatir çatir ezeceginin ve yakinlari a karşi cok savunmasiz kalacaginin aynasi.
Tam dediginiz gibi kendimi cok "degersiz" hissetim. Ben oyle eften puften seylere takmam,ses yukselmesine tahammul edemiyorum buna tepki vermem benim her seyi buyuttugumu gosteriyormus.
Ilerde o yokken negatif bir sey olsa ben tamamen yalnizim. Benim hissettgiim sey bu.

Ben de ona uzuluyorum.2 yildir arkadaslarina duydugunu guveni bana duyamamis. Varsa boyle bir endisen 2 senedir ben ne desem bos degil mi
Ayrilmak icin bahane aklima geldi ben de ayrilalim dedigimde ne var canim bunda kirilcak vs demeye basladi.

Ailesi yurt disinda yasiyor ve kendi gidiyor ara ara onlarin yanina. Onlar buraya gelmedigi icin tanismadik oyle bir firsatimiz olmadi hic.
Anladim. Bu bir ayrilik sebebi degil elbette ama daha iyi tanimak ve gozlemlemek gerektigine dair bir isaret.

Yaw hehe önemsememiş belli belli.
Benim çok yakın bı akrabam var, 40 yaşında sorsan evlenmeyi önemsemedim der ama biz biliyoruz sorunlu.
Canım benim evlilik çok farklı bı kurum, çok güzel dünyanın en güzel şeyi bence kendi evin kendi dünyan oluyor.
Ama evliliği yürüten erkektir.
Erkeğin adamlığıdır.
Çok gençsin cnm benim 28 yaş ne ki.
Bu adamla 2 sene evli kal muşmulan çıkar.
Aman diyor arkana bakmadan kaç.
Birde sana abla tavsiyesi. Dün ki konuyu erkek arkadaşın anasına kızkardeşine anlatmış galiba onlardan aldığı üst akılla sana konuşmasını yapmış.

Bu yaz ciddilestirelim soz nisan bisey yapalim dedik. Heralde bana simdiden haddimi bildiriyor durmam gereken yeri gosteriyor ya da ben cok anormalim boyle hissediyorum. Isler ciddilesince bunlari duydum iste. Olabilir belki de ailesiyle iletisim kurup demistir.
Aptala dondum ya,bi yandan abarttim mi diyorum ama icime sinmiyor ya dusunuyorum ben bu adamin ailesi, akrabasi arkadaslarina ufacik bir laf etmemisim. Bi de soyleme uslubu, uyari gibi degil de sen zaten yaparsin endiseliyim. Yani evlenmek de endiseliymis evlenme o zaman dedim. Ben de endiseliyim artik.
Yazdiginiz icin cok tesekkur ederim.

Tam dediginiz gibi kendimi cok "degersiz" hissetim. Ben oyle eften puften seylere takmam,ses yukselmesine tahammul edemiyorum buna tepki vermem benim her seyi buyuttugumu gosteriyormus.
Ilerde o yokken negatif bir sey olsa ben tamamen yalnizim. Benim hissettgiim sey bu.
bu adamin neden 38 ine kadar evlenmedigini bir sorgula derim. ya da evlenemedigini..ağır alametler bunlar. Adamin cigerine lafi saplamiş birakmiş.Ben olsam kaldirmam. Ama anlik kizginlik degil bu ilerisi icin olmayacagini gosterdigi icin kaldirmam..üzulmeni istemem ablacim.

Bu yaz ciddilestirelim soz nisan bisey yapalim dedik. Heralde bana simdiden haddimi bildiriyor durmam gereken yeri gosteriyor ya da ben cok anormalim boyle hissediyorum. Isler ciddilesince bunlari duydum iste. Olabilir belki de ailesiyle iletisim kurup demistir.
Aptala dondum ya,bi yandan abarttim mi diyorum ama icime sinmiyor ya dusunuyorum ben bu adamin ailesi, akrabasi arkadaslarina ufacik bir laf etmemisim. Bi de soyleme uslubu, uyari gibi degil de sen zaten yaparsin endiseliyim. Yani evlenmek de endiseliymis evlenme o zaman dedim. Ben de endiseliyim artik.
Yazdiginiz icin cok tesekkur ederim.
Cnm benim hepimizin bu hayattan acı ya da tatlı tecrübelerimiz oldu.
İnsanların oturuşlarından, konusmalarından, yemek yemelerinden, yolculuklarından bellidir nasıl bir kişilik olduğu.
Bu sana sorduğu sorudan belli etmiş kendini.
Seninle evlenerek sanki sana lütufta bulunacakta. Sende kulu kölesi olacaksın.
Tabi ki ailesi ya da arkadaşları yanlış yaptımı tepkini vereceksin.
Bu adam şimdiden seni suçlu çıkarıyor ki.
Yarın öbür gün bı sorun olduğunda akbaba gibi sana üşüşsünler azarlamak için.

bu adamin neden 38 ine kadar evlenmedigini bir sorgula derim. ya da evlenemedigini..ağır alametler bunlar. Adamin cigerine lafi saplamiş birakmiş.Ben olsam kaldirmam. Ama anlik kizginlik degil bu ilerisi icin olmayacagini gosterdigi icin kaldirmam..üzulmeni istemem ablacim.

Dedigine gore evlenmek onun icin bi anlam ifade etmiyormus, evlenmis olmak icin evlense cok firsati varmis.
Cok tesekkur ederim. Insallah ya. Insallah uzulmem.

tüm sayfaları okumadım soran oldu mu bilmiyorum ama bu adam daha önce evlenmiş mi, ne iş yapar, doktor mühendis vs değilse bir erkeğin o yaşa kadar bekar kalması bana garip geliyo ve genellikle sorunlu çıkıyo bu tipler, 38 yaşında erkek arkadaş...bence garip 10 yaş fark çok ayrıca

yaza evlenmeyi düşünüyoduk demişsin e zaten yazın içindeyiz sen daha ailesiyle bile tanışmamışsın sürpriz nikah kıyıp aileleri mi tanıştıracaktınız anlamadım ben

evliliği önemsememiş okudum o yorumunu, sorunluyum diyemeyen erkek cümlesi, şimdi de önemsemiyo, evlenmez, evlenecek adam ailesiyle tanıştırırdı

Evlenince sorun yaşar mıyız diye endişelenmek farklı, ailemle yaşadıklarını abartır, beni yanlış yönlendirirsin demek farklı. İlki herkesin aklına gelebilir, ikincisi sadece ailesine bağımlı birinin aklına gelir. Üstelik öyle bir durumda size değil ailesine güveneceğini açıkça söylemiş. Hayır ailesi ile sorun yaşamanızı da olası görmüş. Biraz abartı gelebilir yorumum ama size tavsiyem evliliği tekrar düşünün. Bu düşünce yapısı bence gelecekteki sorunların habercisi.

tüm sayfaları okumadım soran oldu mu bilmiyorum ama bu adam daha önce evlenmiş mi, ne iş yapar, doktor mühendis vs değilse bir erkeğin o yaşa kadar bekar kalması bana garip geliyo ve genellikle sorunlu çıkıyo bu tipler, 38 yaşında erkek arkadaş...bence garip 10 yaş fark çok ayrıca

Daha once evlenmemis. Evet muhendis.
10 yas cok mu diyorsunuz :( ne biliyim simdiye kadar yasi hic onemsemedim.ama bazi hareketleriyle yasi benden de kucuk.
O yasin olgunlugu da yok :(

yaza evlenmeyi düşünüyoduk demişsin e zaten yazın içindeyiz sen daha ailesiyle bile tanışmamışsın sürpriz nikah kıyıp aileleri mi tanıştıracaktınız anlamadım ben

evliliği önemsememiş okudum o yorumunu, sorunluyum diyemeyen erkek cümlesi, şimdi de önemsemiyo, evlenmez, evlenecek adam ailesiyle tanıştırırdı

Yazin bir adim atalim. Aileler tanissin bir soz nisan ve nikah tarihi vs diye konusuyorduk.
Yazin dedigim ciddilestirelim aileler de duysun mahiyetinde.

Evlenince sorun yaşar mıyız diye endişelenmek farklı, ailemle yaşadıklarını abartır, beni yanlış yönlendirirsin demek farklı. İlki herkesin aklına gelebilir, ikincisi sadece ailesine bağımlı birinin aklına gelir. Üstelik öyle bir durumda size değil ailesine güveneceğini açıkça söylemiş. Hayır ailesi ile sorun yaşamanızı da olası görmüş. Biraz abartı gelebilir yorumum ama size tavsiyem evliliği tekrar düşünün. Bu düşünce yapısı bence gelecekteki sorunların habercisi.

Yok abarti gelmiyor ben de onu demek istedim. Evlenince sorun yasar miyiz diye endiselense bunu boyle mi dile getirirdi simdiden ne olursa suc senin demeye getiriyor gibi geliyor. :(

Ben haksızlığa uğradığım her olayda sesimi çıkartırım. Yok ne olursa olsun onlar haklı diyeceksen, beni ezdirip yanımda durmayacaksan senden bana koca olmaz deseydiniz.

Kendince endişesini cevap aramış ama böyle ağız araması ilerde kavgalarda ailesinin haksız olduğu zamanlarda bile laf söyleymeyen tiplere benzettim laf etsen suçlu etmesen ezilen olursun zor bi insan anlaşılan.

Back