Merhabalar.
Kafam oyle karisik ki bunu anlatacak ne bir arkadasim ne ablam ne de bir annem var.
Fikirleriniz, her yorumunuz benim icin cok onemli. Lutfen yorumlarinizi esirgemeyin. Her turlu elestirinize acigim.
2 yillik bir iliskim var ve 28 yasindayim. Erkek arkadasim 38 yasinda.
Oncelikle sunu belirteyim birbirimizin ailesiyle tanismadik. Kesinlikle aramizda bu anlamda sorun yok zaten nasil olabilir ki tanimadigim insanlar.
Dun basit bi konuda tartistik ki konu o kadar sacmaydi ki. Kisaca soyleyeyim
Bana bisey yaparken sesini yukseltmisti ben de kizdim. Bu kadar ama sonra ikimizin de sinirli bir anina denk gelmistir dedik ve normallestik. Bugun benim canim skkindi. Sabah konustuk ve ben de canim skkin oldugu icin oyle cevaplar verirken
Aynen sunlari dedi.
" ben endiseliyim. Yarin obur gun aileme, akrabalarima ya da arkadaslarima da boyle basit bisey de kizarsan ne olacak "
Size yemin ederim bugune kadar ailesi,akrabalari ya da arkadaslarina hep pozitif yaklastim ki ben manyak miyim derdim ne de insanlara boyle bisey yapayim.
" ben yaninda yokken insanlar sana normal bisey yapip sen buyutursen ne olacak, beni yanlis yonlendirirsin " ( benim buyuttugum olay da onun bana sinirle sesini yukselterek bjsey soylemesine tepki vermem)
Sok oldum ya ne diyosun sen dedim. Sen arkadaslarina, akrabalarina guveniyosun da bana mi guvenmiyosun dedim. Evet onlara guveniyorum sana guvenmiyorum bu konuda dedi.
Allah askina evlenecegin kadina ,arkadasina duydugun guven kadar guven duymuyosan olmasin o evlilik. Ona da boyle dedim
Gelen cevap da su "bunda kirilacak gucenek bir sey yok.oyle dusundum ama sen cevabi verince benim icin konu kapandi artik oyle dusunmuyorum. Insan bunu merak edip sorabilir"
Soruyorum sizlere. Ne olur bana bir akil verin benim beynim durdu.
Cok cok kirildim bugune kadar ailesi hakkinda akrabalari ya da arkadaslari hakkinda olumsuz bir sey soylememisken bu yaptigi cirkinlik degil mi ?
Hele hele ben yokken sen onlarin yaptigini buyutup
Beni yanlis yonderirsin demek nedir?
Diyecegim ki bu tarz olaylar yasadik da boyle anlasildim. Yok
Bu normal mi ? Simdi ogrendim artik sorun yok tamam ben bunu sorabilirim alinacak bir sey yok demek normal mi ? Ben mi anlayamiyorum. Bu cok cirkin degil mi ? Bu laf iliski bitirmez mi,ne olur kizlar yardim edin..