• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden duydugum bu laf normal mi ?

Onun için rahatladı ama şimdi de siz endişelisiniz, ilerde hep ailesi ve arkadaşlarının sözünü dinler beni dinlemez diye. Bunu düşünmesi çok garip. Benim de bazen abarttığım durumlar oluyor, erkek arkadaşım evlenince napıcaz der en fazla. Hiç ailemin yaptığı bir şeyi abartırsın da sana inanmam demedi.

Ben de tam olarak bundan bahsediyorum.
Kendi bunu soyledi tamam supheleri gitti. Peki bunu bana soylediginde beni ne durumda biraktigini hic umursamiyor.
Ozellikle ben YOKKEN ailem akrabalarim sana bir sey derse beni YANLIS YONLENDIRIRSIN. Buyuk harflerle yazdiklarima cok takildim. Bugune kadar onu yonlendirmem gibi bir durum soz konusu degil. Kocaman insanlariz bunu bu sekilde soylemesine cok kirildim

Basak.
Siz bunu dediginizde boyle bir potansiyel mi goruyorsunuz yoksa oylesine mi diyorsunuz.
Ben mi abartiyorum inanin anlayamiyorum. Ne bileyim ya cok uzuldum.o bana bagiriyorken ben de ona sen benim aileme bagirirsin desem :KK43:
Yani biz ikimiz tartisiyoruz bunun ileride hayatimizda olacaklarla ne ilgisi var. Bu bagi nasil kurup soyluyor anlamadim
Yok potansiyel gördüğüm için değil, insanın birtakım korkuları oluyor, bu karşındakiyle alakalı değil ama bilinçaltında. Evlenirken iki tarafta risk alıyor haliyle iki tarafında korkuları oluyor. Bunlarda bazen böyle tartışma esnasında ortaya dökülüyor. Bence sizden şüphe duydugu icin söylememiştir, öyle bi korkusu vardır icinde, bilinçaltında

Soyle ki ben sen ne diyosun ya oyle biri gibi gorduysen ne evliliginden bahsediyosun dedim.
Normalmis abartmisim bunda alinacak ne varmis. Bunu bana soramayacak miymis.
Ben onunla konusmuyorum ama kendi ayrilmak istemiyor onun icin sorun yok ona gore.
Ama bu sormak değil ki. Ki böyle şeyler ilişkinin başında sorulur sinirlimisin felan diye. 2 yıl sonra sormak olmaz endişelerini belirtmiş ama siz o endişelerin oluşmasında etkili değilsiniz. Çok garip .

Ayrıca size güvenmese sözünüze güvenip tamam sorun yok demezdi. Onun korkuları vardır ve ortaya çıkmıştır. Bu sizin karakterinizle yada size güvenmemesiyle alakası yok

Ama bu sormak değil ki. Ki böyle şeyler ilişkinin başında sorulur sinirlimisin felan diye. 2 yıl sonra sormak olmaz endişelerini belirtmiş ama siz o endişelerin oluşmasında etkili değilsiniz. Çok garip .

Daha tanismadim sadece bir arkadasini taniyorum onu da gayet seviyorum. Gayet normal.
Nasil buraya bagladi.
Kendimi arkadan is ceviren biri gibi hissettim ya. Ben yokken biri bisey der de sen bana yanlis anlatirsin ne demek
Benim onla yasadigim tartismalari ben baskalariyla nasil yasayabilirim ki bunun derdine dustu. Bana da cok garip geliyor inanin

Ayrıca size güvenmese sözünüze güvenip tamam sorun yok demezdi. Onun korkuları vardır ve ortaya çıkmıştır. Bu sizin karakterinizle yada size güvenmemesiyle alakası yok

Yok onu daha cok ben boyle bir iliski surdurmek istemem dedigim icin soyledi.
Ciddilestigimi gordugu icin.
Siz farkli bakis acisi getiriyorsunuz cok tesekkur ederim ama size bir sey soracagim. Ailesine ve akrabalarima guvenip sana guvenmiyorum demesi de kendi korkusuyla ilgili mi sizce,direkt benle ilgili degil mi ?

ilerde kavganiz olsa ailesi arkadaslari ile ilk olarak sizi sucluyacak demek ki.
kirilmakta haklisiniz size guvenmiyor madem evlenmesin.
insanlik hali yani nolmus o anda vermissiniz tepki bu durumda asiri endise duymasi sacma.
konu kapandi demis ama ilerde her kavganizda isitilip onunuze surer bu kisi.

Ben de boyle hissetim. Sanki bu bir zemin hazirlamakti. Yarin bir gun o yokken benim yasadigim bi sorunda bana gelip sen yanlis yonlendiriyosun onlara guveniyorum mu diyecek..konu kapandi dedi ama benim icin konu acti adam.

Yok onu daha cok ben boyle bir iliski surdurmek istemem dedigim icin soyledi.
Ciddilestigimi gordugu icin.
Siz farkli bakis acisi getiriyorsunuz cok tesekkur ederim ama size bir sey soracagim. Ailesine ve akrabalarima guvenip sana guvenmiyorum demesi de kendi korkusuyla ilgili mi sizce,direkt benle ilgili degil mi ?
Sizden ailesine bahsetti de acaba birilerinin yorumlarıyla mı hareket ediyor? Genel olarak nasıl biri? Onu ya sinirle söyledi o an sizin tepkinizden dolayı ya da size gerçekten güvenmiyor. Bence ciddi bi adım atmak için biraz daha gözlemleyin yine de.

Kaldı ki eger ailesinin ağzıyla onların doldurusuyla hareket ediyorsa o daha da büyük bi sıkıntı, hakkınızda hayırlısı olsun

Sizden ailesine bahsetti de acaba birilerinin yorumlarıyla mı hareket ediyor? Genel olarak nasıl biri? Onu ya sinirle söyledi o an sizin tepkinizden dolayı ya da size gerçekten güvenmiyor. Bence ciddi bi adım atmak için biraz daha gözlemleyin yine de.

Ailesine benden bahsetmis. Ailesi de olumlu hatta evlenmek istedigi icin mutlular. Bana anlattiklari bu yonde en azindan.
Genel olarak sinirlenince kirici sozler soyleyen biri ama bunu konustugumuzda sakindi. Normal gayet sakin soyledi.ben de sinirli soyledi diyecegim ama yok. Ozellikle dikkat ettim .O da ozellikle bu konuda guvenmiyorum diye altini cizdi. Sinirli olsa direkt guvenmiyorum derdi bu konu diye belirtmezdi..

Yani senin doğru söyleyeceğini düşünmüyor abartırsın diyor. Güven bir ilişkideki en önemli şeydir. Konu ne olursa olsun arkamda durmayacak bir adamla evlenmezdim. Ben evlenirken ailesi bana birkaç yanlışta bulundu. Ben görüşmek istemediğimi söyledim beni destekliyorsan evlenelim yoksa yallah dedim. Eğer onlar haklı deseydi evlenmezdim. Aileci erkeklerden nefret ederim aynı zamanda çok aileci kadınlardan da. Birey olamayanlar evlenmesin 40 yaşında kocaman adam. Amca derker sokakta on yıl sonra.

Daha tanismadim sadece bir arkadasini taniyorum onu da gayet seviyorum. Gayet normal.
Nasil buraya bagladi.
Kendimi arkadan is ceviren biri gibi hissettim ya. Ben yokken biri bisey der de sen bana yanlis anlatirsin ne demek
Benim onla yasadigim tartismalari ben baskalariyla nasil yasayabilirim ki bunun derdine dustu. Bana da cok garip geliyor inanin
Yada boş boş konuştu diyip geçceksiniz. Yaranız olmadığı için gocunmaya lüzum yok. Arada sevgi varsa saygı varsa ve böyle saçmalıklarda sık sık olmuyorsa çokda takılmayın kapaın gitsin. Ama size bi daha böle bişe derse koşarak uzaklaşın bnce

Ee yani siz sesinizi yükseltmişsiniz de sanki o yükseltmemiş mi

Yanlış yönlendirmek nedir siz Hürrem sultan falan mısınız ki

Tartışmışsınız bitmiş gitmiş aile, arkadaş ne alaka

Gerizekalı demek istiyorum burdan:olamaz:

Gerizekali.
Ya ben de anlamadim ben neyi yonlendiriyorum kac yasinda insanlariz beynimiz mantigimiz yok mu
Hani olur da bisey olursa ben yanlis anlatip yanlis anlamasina yol acabilirmisim. Daha simdiden olay yokken suclu oldum.

Bence daha eş adayını tanımalısın. Eşimin herşeyi mükemmel görünürdü verdiği cevaplar, takındığı üslup...

Gel gör ki öyle çıkmadı. Daha evlendiğimiz ilk zaman annesine “ senin yerin hep ayrı sen benim birinciösin” diye mesaj atmış . Tabi ben şok. Birincilik ikincilik niye? Niye sıralıyorsun beni?

Kv uzak olmasına rağmen 6 yılda bir sürü şey yaşadık.

Sivri dilli bir adam, lafıyla adam dövenlerden. Ben de bu deveyi gütmeye çalışıyorum işte...

Niye anlatıyorum 4*4 lük biri zaten yoktur da hayaller hayatlar oldu birim için . Sizler çok dikkatli olun...

Yani senin doğru söyleyeceğini düşünmüyor abartırsın diyor. Güven bir ilişkideki en önemli şeydir. Konu ne olursa olsun arkamda durmayacak bir adamla evlenmezdim. Ben evlenirken ailesi bana birkaç yanlışta bulundu. Ben görüşmek istemediğimi söyledim beni destekliyorsan evlenelim yoksa yallah dedim. Eğer onlar haklı deseydi evlenmezdim. Aileci erkeklerden nefret ederim aynı zamanda çok aileci kadınlardan da. Birey olamayanlar evlenmesin 40 yaşında kocaman adam. Amca derker sokakta on yıl sonra.

Mazallah bir sey olsa demek ki ve benim aleyhime olsa sen abartmissindir guvenmiyorum diyecek. Benim aklima bunu getiriyor adam ben bu konusmadan bunu anliyorum.
Ailesi akrabalari hakli ben kesin abartiyorumdur haksiz. Neden peki, cunku dun bana sesini yukselttigi icin ona kizdim.
Kendi yaptiklarini benim aileme yaparsa diye dusunmuyorum ben. Ki sinirlenince sacma sapan bir insana donusur.

Ben de tam olarak bundan bahsediyorum.
Kendi bunu soyledi tamam supheleri gitti. Peki bunu bana soylediginde beni ne durumda biraktigini hic umursamiyor.
Ozellikle ben YOKKEN ailem akrabalarim sana bir sey derse beni YANLIS YONLENDIRIRSIN. Buyuk harflerle yazdiklarima cok takildim. Bugune kadar onu yonlendirmem gibi bir durum soz konusu degil. Kocaman insanlariz bunu bu sekilde soylemesine cok kirildim
Haklısınız ben olsam ben de kırılırdım. Yalancı imasından bile hoşlanmam, çok kızarım.

Bence daha eş adayını tanımalısın. Eşimin herşeyi mükemmel görünürdü verdiği cevaplar, takındığı üslup...

Gel gör ki öyle çıkmadı. Daha evlendiğimiz ilk zaman annesine “ senin yerin hep ayrı sen benim birinciösin” diye mesaj atmış . Tabi ben şok. Birincilik ikincilik niye? Niye sıralıyorsun beni?

Kv uzak olmasına rağmen 6 yılda bir sürü şey yaşadık.

Sivri dilli bir adam, lafıyla adam dövenlerden. Ben de bu deveyi gütmeye çalışıyorum işte...

Niye anlatıyorum 4*4 lük biri zaten yoktur da hayaller hayatlar oldu birim için . Sizler çok dikkatli olun...

Siz evlenince gormussunuz peki ben ne yapayim ya.
Asil ben bu adama guvemmiyorum ne olsa daha simdiden beni yalniz birakacagini ima ediyor.
Aile akrabayi gectim adam arkadaslarim da dedi. O kadar da guveni yok bana. Cok kirildim nediyim
Sizin de Allah yardimciniz olsun.

Mazallah bir sey olsa demek ki ve benim aleyhime olsa sen abartmissindir guvenmiyorum diyecek. Benim aklima bunu getiriyor adam ben bu konusmadan bunu anliyorum.
Ailesi akrabalari hakli ben kesin abartiyorumdur haksiz. Neden peki, cunku dun bana sesini yukselttigi icin ona kizdim.
Kendi yaptiklarini benim aileme yaparsa diye dusunmuyorum ben. Ki sinirlenince sacma sapan bir insana donusur.
Sinir ve ses yükseltmesi çok büyük bir sorun evlenince dozu artar gibi geldi bana. Güven vermedi bana bu ilişki :/

Back