• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden duydugum bu laf normal mi ?

Güven yoksa, en ufak olayda direk sizi şüpheli görecekse olmaz bu iş. Net..

Arkadaşları bile örneğin içinde ama size güvenmediğini açık açık söylüyor..
İnsan yeri geliyorsa "eşim bana inansa yeter" diyor. 5 yıllık evli biri olarak yazıyorum bunu..

Peki size sesini yükseltmesine takılmadınız mı?

Çok tanıdık geldi bu tarz...bu tarz adama sakın cok fazla taviz vermeyin, eğer her konuda savunmaya geçerseniz suçlanarak terkedilirsiniz yüksek egosundan dolayı..biraz önyargılı gibi gelebilir yorumum ama inanın hemen anladım hem de başak burcu...irdeleyici eleştiricidir...
Siz onun bu tarz öngörülerine karşı sakın yapmam vs gibi savunmaya geçmeyin...tanısınca belli olur ama kimseye karsı onyargım yok deyin

Güven yoksa, en ufak olayda direk sizi şüpheli görecekse olmaz bu iş. Net..

Arkadaşları bile örneğin içinde ama size güvenmediğini açık açık söylüyor..
İnsan yeri geliyorsa "eşim bana inansa yeter" diyor. 5 yıllık evli biri olarak yazıyorum bunu..

Peki size sesini yükseltmesine takılmadınız mı?

Takilmaz miyim zaten her seyin cikis noktasi ora.
Ona da argumani sinirli oldugu icin fark edemiyomus ama asiri rahatsiz oluyorum.
Ustune guvenle ilgili ettigi laf nasil desem size icime oturdu ya,arkadaslarina duydugu guveni 2 yildir bana duymadigini soylemesi o kadar cirkin geldi ki bana.

Çok tanıdık geldi bu tarz...bu tarz adama sakın cok fazla taviz vermeyin, eğer her konuda savunmaya geçerseniz suçlanarak terkedilirsiniz yüksek egosundan dolayı..biraz önyargılı gibi gelebilir yorumum ama inanın hemen anladım hem de başak burcu...irdeleyici eleştiricidir...
Siz onun bu tarz öngörülerine karşı sakın yapmam vs gibi savunmaya geçmeyin...tanısınca belli olur ama kimseye karsı onyargım yok deyin

Basak burclular boyle midir ya ne desem ben uzatmis olurum. Elestirir kendi istedigi gibi konulari kapatir ben uzerine bir sey dersem ki derim uzatmis abartmis olurum.
Onyargim yok ama o yokken biseyler olacagini simdiden dusunuyor. Cok tesekkurler yazdiginiz icin

Basak burclular boyle midir ya ne desem ben uzatmis olurum. Elestirir kendi istedigi gibi konulari kapatir ben uzerine bir sey dersem ki derim uzatmis abartmis olurum.
Onyargim yok ama o yokken biseyler olacagini simdiden dusunuyor. Cok tesekkurler yazdiginiz icin

Canım bu dediklerini su anda arkadasken kaldirabilirsin, sindirebilir son belki ama evli iken, biraz zaman geçince, sinirler yipraninca bunlar boşanma sebebi olur..
Ne demek kendi eleştirir konu istediği gibi kapanır, sen uzatmış olursun...
Hem size baştan peşinen ailesi ile olan diyaloglarda size guvenmeyecegini söylediyse işiniz zor değil ÇOK ZOR.
Evlendikten sonra bosanmaktansa evlenmeden yolları ayırmak evladir.

Ben çok iyi biliyorum başakı..sana diyeceğim sakın haklı oldugun konularda özür dileme...ama tartısmaya da girme bırak kabul etmesin hatasını sen olgun ol fazla konuyu uzatma...ama sakın hep alttan alan olma yoksa basedemezsin

Onun sesini yükseltmesi normal, sizin kızmanız anormal öyle mi ?
Ve şu benzetme bana çok tuhaf geldi
Yarın öbür gün basit bi şeye kızarsan,
Bağırmak basit bi şey mi ? Ona göre değil galiba. Ve ailesi en ufak bi şey dediğinde tepki gösterirseniz suçlu siz olacaksınız ve ailesini tutacak hep gibi görünüyor

Kırkına merdiven dayamış adam otuzuna gelmemiş nişanlısı hakkında hata yapabilir o da insan diye düşünmüyor da yok aileme de şunu yapar bunu yapar diyor. Allah akıl fikir versin. Zaten olgunluk yaşa bakmıyor ki. Arkadaşım iyi olç tart biç. Bu adamın eğer aileci bi tavrını görürsen uzaklaş çünkü evlenince eşlerini düşman belliyor aileci erkek. Konularıma da bakabilirsin

Yarın bir gün bi olay olsa hayatta kendini aklayamayacaksın..
Yeri geliyor insan herkes ona inanırken bile köşeye sıkışıyor için işinden çıkamıyor. Sana inanmayan adamla bakkala bile gidilmez.

Kizlar az once konustuk.
Bana hala " ben bunu sorarim kusura bakmicaksin "diyor. Bana sen onyargilisin dedi saka gibi. Kim onyargili dedim ,daha simdiden olmayan bir olay icin beni suclu ilan ettin dedim.
Saygisiz sonra da akrabalarima bi laf edersen tabi ki suclu sen olursun dedi.
Pes ya pes artik.
Yaziklar olsun dedim. Sana akrabalarinla sonsuz mutluluklar dedim kapattim. Elim ayagim titriyor sinirden. 2 yildan sonra adamin gercek yuzu ortaya cikti.inanamiyorum.

Sinirlerim bozuldu ya 2 yilimi ben buna mi harcadim. Daha kimseyi tanimadan suclu oldum :KK43:(

4 yılım eski sevgilimin ablasıyla mücadele etmekle geçti. Adam "Ben her koşulda ailemi savunurum, ablama karşı seni savundum ama hata etmişim" falan diyordu hep. Ablasıyla da yüz yüze görüşmemiz toplasan 2-3 kez falan ve ablası bu buluşmaların hepsinde bana karşı saygısızdı. En son kavgamız da çok kıymetli ablası yüzünden olunca ablasıyla mutluluklar diledim, yallah çektim. Evlendiğimiz zaman olsaydı boşanmak için çile çekecektim, belki çocuğum olacaktı çocuğum için katlanayım diyecek daha da mutsuz olacaktım. Önceden gördüğüne şükret, bir ömrü mutsuz geçireceğine 3-4 ay üzül, ağla.

Kizlar az once konustuk.
Bana hala " ben bunu sorarim kusura bakmicaksin "diyor. Bana sen onyargilisin dedi saka gibi. Kim onyargili dedim ,daha simdiden olmayan bir olay icin beni suclu ilan ettin dedim.
Saygisiz sonra da akrabalarima bi laf edersen tabi ki suclu sen olursun dedi.
Pes ya pes artik.
Yaziklar olsun dedim. Sana akrabalarinla sonsuz mutluluklar dedim kapattim. Elim ayagim titriyor sinirden. 2 yildan sonra adamin gercek yuzu ortaya cikti.inanamiyorum.

Ya akrabalari sana laf ederse kim suçlu olacak..soyleyim yine sen suçlu olacaksin

Back
X