• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden duydugum bu laf normal mi ?

Siz evlenince gormussunuz peki ben ne yapayim ya.
Asil ben bu adama guvemmiyorum ne olsa daha simdiden beni yalniz birakacagini ima ediyor.
Aile akrabayi gectim adam arkadaslarim da dedi. O kadar da guveni yok bana. Cok kirildim nediyim
Sizin de Allah yardimciniz olsun.
Siz de onu tartacaksınız. Mesela bu bir ipucu. Bence sinirlenince saçma bir adama dönüşür demişsiniz ya bu çok korkutucu. Hadi bu olayda saçmalamış sonra toplamış. Ama siz genel karakterde şimdiden sıkıntı var diyorsunuz.

İyi gözlemleyin. Toz pembe bakmayın. Ama çok sa abartmayın.

Sizide onuda bilemiyoruz ileriside bilinmez ama aileci dedigimiz erkek tipi galiba resmen size fitneci demek istemis sonuna kadar haklısın demekki ilerde sen hiç bişey yapmadan biri sana iftira atsa söyle yaptı böyle yaptı diye onlara inanacak ben biliyorum seni seni bagirmissindir vs filan der

Ailesine benden bahsetmis. Ailesi de olumlu hatta evlenmek istedigi icin mutlular. Bana anlattiklari bu yonde en azindan.
Genel olarak sinirlenince kirici sozler soyleyen biri ama bunu konustugumuzda sakindi. Normal gayet sakin soyledi.ben de sinirli soyledi diyecegim ama yok. Ozellikle dikkat ettim .O da ozellikle bu konuda guvenmiyorum diye altini cizdi. Sinirli olsa direkt guvenmiyorum derdi bu konu diye belirtmezdi..
O zaman dediğim gibi ciddi bi adım atmadan bence bu sorunu çözün kesinlikle. Sinirle söylenebilir belki bi nebze ama sakinken söylemesi gerçekten kafa karıştırıcı

Valla şöyle soyleyeyim adam 38 yaşında ve 2 yillik iliskiniz var neyi bekliyo acaba evlenmek icin? Ayrica söylediği şey bence hic ama hic normal degil. Burda ki evli bayanlardan okumussundur haksiz da olsa anne babalarinin tarafini tutan. Bu evlilikte büyük sıkıntı ve bu bey bunun siyalini simdiden vermis sana. Hayir hala takildim adam 40 olmayi mi bekliyo acabao_O

Spesifik olarak neden böyle bişey sormuş ki size? Hayır bir de demek ki bir olay yaşasanız ailesiyle vs direkt onlara inanacak sen beni yanlış yönlendirirsin falan ne demek? Çok ayrıntı konular , sanki her şeyi halletmişsiniz de bir bu kalmış sizden cevap alınca Hah tamam artık yolumuza devam edebiliriz gibi saçma bir hale getirmiş işi.

Ayrıca "bunda kırılacak gücenecek bişey yok , insan bir şeyi merak edip sorabilir " vs vs gibi bilmiş bilmiş cümleler bir tek beni mi rahatsız etti? Hayır bu insan 38 yaşındaymış bir de.38 yaşında abim var , böyle şeyler yazdığını yaptığını düşünüyorum da bi' gülme geliyo.Ergen ergen muhabbetler...

Gıcık olmakta haklısın.Bence biraz arama sorma aklı başına gelsin.Koca koca adamlar nelerle uğraşıyor ya.

Sizide onuda bilemiyoruz ileriside bilinmez ama aileci dedigimiz erkek tipi galiba resmen size fitneci demek istemis sonuna kadar haklısın demekki ilerde sen hiç bişey yapmadan biri sana iftira atsa söyle yaptı böyle yaptı diye onlara inanacak ben biliyorum seni seni bagirmissindir vs filan der

Tabii ki haklisiniz.
Inanin ben de dusunuyorum sunu duyacak ne yasadim.
Simdiye kadar tartismalarimiza 3. Bir kisi dahil olmadan onu dusunmesi cok garibime gitti.
Ilerde bisey olsa simdiden suclu oldum bu dedigiyle. Aile akrabalar ve hatta arkadaslarina karsi direkt suclu ben olacagim..

Spesifik olarak neden böyle bişey sormuş ki size? Hayır bir de demek ki bir olay yaşasanız ailesiyle vs direkt onlara inanacak sen beni yanlış yönlendirirsin falan ne demek? Çok ayrıntı konular , sanki her şeyi halletmişsiniz de bir bu kalmış sizden cevap alınca Hah tamam artık yolumuza devam edebiliriz gibi saçma bir hale getirmiş işi.

Ayrıca "bunda kırılacak gücenecek bişey yok , insan bir şeyi merak edip sorabilir " vs vs gibi bilmiş bilmiş cümleler bir tek beni mi rahatsız etti? Hayır bu insan 38 yaşındaymış bir de.38 yaşında abim var , böyle şeyler yazdığını yaptığını düşünüyorum da bi' gülme geliyo.Ergen ergen muhabbetler...

Gıcık olmakta haklısın.Bence biraz arama sorma aklı başına gelsin.Koca koca adamlar nelerle uğraşıyor ya.

Evet o haline ayri bir sinirlendim.
Bunda alinacak bir sey yokmus da bilmem neymis de.
Gercekten sanki her seyi halletmisiz de bu kalmis gibi. Ben zaten onun buraya nerden geldigini cozemedim. Ne alaka dedim yani bizim ikimizin arasinda olan bisey nasil onun akrabalarina arkadaslarina kadar gitti. Ciddi ciddi endiseleniyormus arkadas da endiselenecek bir sey yapsam icim yanmayacak.

Bu olayın arkası var gibi geldi bana. Sizin genel haliniz onu endişelendirmiş olabilir, ikinizi de tanımıyoruz sonuçta.

Siz ses yükseltilmesine nasıl bir tepki verdiniz mesela? Bu konuşmayı gerektirecek ne dediniz ve yaptınız ben de bunları merak ettim. Size sesini niye yükseltti? Karşı tarafın iyice damarına basmış olabilir misiniz, vs? Benim aklımdan bunlar geçti. Kimsenin sıradan bir tepkiye böyle söyleyeceğini düşünemiyorum çünkü. Belli ki bir şeyler birikmiş.

Bu olayın arkası var gibi geldi bana. Sizin genel haliniz onu endişelendirmiş olabilir, ikinizi de tanımıyoruz sonuçta.

Siz ses yükseltilmesine nasıl bir tepki verdiniz mesela? Bu konuşmayı gerektirecek ne dediniz ve yaptınız ben de bunları merak ettim. Size sesini niye yükseltti? Karşı tarafın iyice damarına basmış olabilir misiniz, vs? Benim aklımdan bunlar geçti. Kimsenin sıradan bir tepkiye böyle söyleyeceğini düşünemiyorum çünkü. Belli ki bir şeyler birikmiş.

Belki de haklisiniz.
Sesini yukseltti ben de yukseltme dedim. Sonra sesini yukseltmeyi savunup konuyu kapatti. Konuyu bu sekilde kapatmak istedi ben de uzerine bundan hoslanmadigimi. Ve dikkat etmesini istedigim icin uzatmis oldum. Sonra konuyu kapattik.
Genel halimiz de soyle. Normaliz tartisiyoruz sinirlenince sesi yukselir sacma sapan seyler soyler.
Benim de hatalarim vardir tabii.
Ama endiseleri o ve benle ilgili olsa inanin anlayacaktim. Ne biliyim sen evlenince de bana sunu dersin yaparsin derse anlayacagim. Arkadaslarina kadar dusunmesi bunu bu sekilde soylemesine cok sasirdim. :(

Evet o haline ayri bir sinirlendim.
Bunda alinacak bir sey yokmus da bilmem neymis de.
Gercekten sanki her seyi halletmisiz de bu kalmis gibi. Ben zaten onun buraya nerden geldigini cozemedim. Ne alaka dedim yani bizim ikimizin arasinda olan bisey nasil onun akrabalarina arkadaslarina kadar gitti. Ciddi ciddi endiseleniyormus arkadas da endiselenecek bir sey yapsam icim yanmayacak.
Bişeyler yapıyorsun da o yaptıklarını buna mı yordu acaba? Ya da belki eski ilişkilerinde bu tür şeyler yaşadı , senden de bunları bekliyor ki seni uyarıyor.Nerden bakarsan bak gıcık bir durum.Bu forum sayesinde erkek ailelerinden tiksinir oldum ki 2 tane abim var benim de.Hiç böyle durumlar olmuyor , anlamıyorum , bir tek kendi aileleri aile bir tek kendi arkadaşları önemli , dünya onların etrafında dönüyor , sevgilileri de gelip geçici kişiler olarak mı görüyolar nedir? Bir de Başak burcu zaten sıkıntı.Takıntılı oluyo geneli.Umarım düzelir ve feraha erersin.Yoksa da salla , yaşı da senden büyük zaten.Bulmuş gencecik kadını , daha da nelerle uğraşıyor.Aklını başına getirmen lazım.

Valla şöyle soyleyeyim adam 38 yaşında ve 2 yillik iliskiniz var neyi bekliyo acaba evlenmek icin? Ayrica söylediği şey bence hic ama hic normal degil. Burda ki evli bayanlardan okumussundur haksiz da olsa anne babalarinin tarafini tutan. Bu evlilikte büyük sıkıntı ve bu bey bunun siyalini simdiden vermis sana. Hayir hala takildim adam 40 olmayi mi bekliyo acabao_O

Evet biz de bu yaz dusunuyorduk. Gelin gorun ki bana soyledigi laftan sonra her ikimizin de endiseleri oldugu ortaya cikti.
Onun lafindan sonra ben de artik endiseliyim..
Bu yaz dedigim isleri ciddilestirmek ve bir adim atmak mahiyetinde.

Son düzenleme:
Simdiden sana tabiri caizse ayar veriyor gibi geldi. Ilerde ailesi ve arkadaslari hakkinda negatif dusunebilirsin de.. Onlar her zaman haklidir hata yapmazlar gibi algi uyandirmis. Yanlis gordugunde elbette mudahale edeceksin. Bu konuyu tekrar konusun kapatmayin.

Bişeyler yapıyorsun da o yaptıklarını buna mı yordu acaba? Ya da belki eski ilişkilerinde bu tür şeyler yaşadı , senden de bunları bekliyor ki seni uyarıyor.Nerden bakarsan bak gıcık bir durum.Bu forum sayesinde erkek ailelerinden tiksinir oldum ki 2 tane abim var benim de.Hiç böyle durumlar olmuyor , anlamıyorum , bir tek kendi aileleri aile bir tek kendi arkadaşları önemli , dünya onların etrafında dönüyor , sevgilileri de gelip geçici kişiler olarak mı görüyolar nedir? Bir de Başak burcu zaten sıkıntı.Takıntılı oluyo geneli.Umarım düzelir ve feraha erersin.Yoksa da salla , yaşı da senden büyük zaten.Bulmuş gencecik kadını , daha da nelerle uğraşıyor.Aklını başına getirmen lazım.

Yani o kadar dusundum ki ne yaptim da bu adam bunu bana layik gordu.
Ailesiyle tanismis olsam diyecegim ki bir seyim oldu ben fark edemiyorum.
Eski iliskilerinde boyle bi durum yasamamis ya da ben bilmiyorum tabii.
Nasil kendine getireyim ne yapayim ben bu adama ne diyeyim :(
Gelmis 38 yasina. Bana soyledikleri de bunlar :( gercekten suan iliskimi sorgulatiyor bana :(

herkes ne kadar abartmış bana gayet normal geldi tepkisi nedense...olabilir yani evlilik yolunda her şey konuşulur. Demekki öfke kontrolün olmadığını düşünmüş sormuş dikkat ederim hayatım dersin konu kapanır neden şok geçirdin ki:110:

Son k
Ama sizce boyle bir olayi buna yormasi normal mi ? Bir de soyledigi sey
Ben onlara guveniyorum sana guvenmiyorum yani resmen onlar sana bisey yapmaz ne olursa sen uydurursun demeye getirmemis mi :KK43:
2 yildir birlikteyiz durup durup bu olaydan bunu cikarmasi beni cok uzdu:KK43:[/QUOTE

Son kısım iyi olmamış demesi ama zaten her erkek az çok şüpheyle yaklaşır çünkü biri aile biri sonradan giren biri hayatına

Türkçesi “bak ben ailem akrabalarım konusunda çok hassasım, hadi beni geçtim onlara da böyle davranıp bi soruna sebep olursan kötü olur, ayağını denk al” demiş.

Merhabalar.
Kafam oyle karisik ki bunu anlatacak ne bir arkadasim ne ablam ne de bir annem var.
Fikirleriniz, her yorumunuz benim icin cok onemli. Lutfen yorumlarinizi esirgemeyin. Her turlu elestirinize acigim.
2 yillik bir iliskim var ve 28 yasindayim. Erkek arkadasim 38 yasinda.
Oncelikle sunu belirteyim birbirimizin ailesiyle tanismadik. Kesinlikle aramizda bu anlamda sorun yok zaten nasil olabilir ki tanimadigim insanlar.
Dun basit bi konuda tartistik ki konu o kadar sacmaydi ki. Kisaca soyleyeyim
Bana bisey yaparken sesini yukseltmisti ben de kizdim. Bu kadar ama sonra ikimizin de sinirli bir anina denk gelmistir dedik ve normallestik. Bugun benim canim skkindi. Sabah konustuk ve ben de canim skkin oldugu icin oyle cevaplar verirken
Aynen sunlari dedi.

" ben endiseliyim. Yarin obur gun aileme, akrabalarima ya da arkadaslarima da boyle basit bisey de kizarsan ne olacak "
Size yemin ederim bugune kadar ailesi,akrabalari ya da arkadaslarina hep pozitif yaklastim ki ben manyak miyim derdim ne de insanlara boyle bisey yapayim.
" ben yaninda yokken insanlar sana normal bisey yapip sen buyutursen ne olacak, beni yanlis yonlendirirsin " ( benim buyuttugum olay da onun bana sinirle sesini yukselterek bjsey soylemesine tepki vermem)
Sok oldum ya ne diyosun sen dedim. Sen arkadaslarina, akrabalarina guveniyosun da bana mi guvenmiyosun dedim. Evet onlara guveniyorum sana guvenmiyorum bu konuda dedi.
Allah askina evlenecegin kadina ,arkadasina duydugun guven kadar guven duymuyosan olmasin o evlilik. Ona da boyle dedim

Gelen cevap da su "bunda kirilacak gucenek bir sey yok.oyle dusundum ama sen cevabi verince benim icin konu kapandi artik oyle dusunmuyorum. Insan bunu merak edip sorabilir"
Soruyorum sizlere. Ne olur bana bir akil verin benim beynim durdu.
Cok cok kirildim bugune kadar ailesi hakkinda akrabalari ya da arkadaslari hakkinda olumsuz bir sey soylememisken bu yaptigi cirkinlik degil mi ?
Hele hele ben yokken sen onlarin yaptigini buyutup
Beni yanlis yonderirsin demek nedir?
Diyecegim ki bu tarz olaylar yasadik da boyle anlasildim. Yok

Bu normal mi ? Simdi ogrendim artik sorun yok tamam ben bunu sorabilirim alinacak bir sey yok demek normal mi ? Ben mi anlayamiyorum. Bu cok cirkin degil mi ? Bu laf iliski bitirmez mi,ne olur kizlar yardim edin..
Ailesiyle bir sorun yaşarsan sana hak vermeyecek asla arkanda durmayacak aksine seni manipüle etmekle suçlayacak ki şimdiden başlamış. Ailesi elin kızı gelir beynini yıkar diye çok doldurmuş belli ki kendinden şüphe ediyor.

Back