- 29 Kasım 2021
- 932
- 636
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyor tabii, benimki klasik tektaş değil zaten. Vintage modellerden.Taş 1 değil 2 tane olsa bağ olmuyor mu?
Katılıyorum sonradan tek taş alınmaz beş taş alınıryorumlara katılmıyorum bu tektaş sonra alınacak bir şey değil ömürde bir defa olacak bir şey kaldı ki konu sahibini kandırması hiç hoş değil. böyle bir durumda bile kendini zorlamayan adamdan olmaz
Daha bile az olabilir 30 seneden. Benim için hiçbir anlamı olmayan bir takı. Eşimin seçip aldığı bir kolye, bileklik (madeni fark etmez altın gümüş çelik) çok daha kıymetli.Annemin zamanında tektaş mı vardı yaf, max 30 yıl önce tektaş mektaş yoktu. Şimdi medya sayesinde, evlilik teklifinin 'vazgeçilemeyen' itemı olmaya yükseldi, üstüne çok anlamlar yüklendi de, basbayağı Amerika kapitalizminden ithal bir nane işte öyle anlamı falan yok.
O da aç gözlü olmayan birini istemiştir belki. Bana göre yalandan ziyade ki bu yalan bile sayılmaz, böyle borçlu adama olmayan parasıyla sırf hava için bir ton masraf çıkartmak!Ben sadece dürüst olmasını istedim
Bu konuyu akşam kocam gelince kocama okutucam, okusun ki daha çok değerim kıymetim bilinsinArkadaşlar merhaba sizden bir konuda akıl almak istiyorum. 2 yıldır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var işlerinden dolayı evliligi ertelemek zorunda kaldık. Daha sonra bu aralık ayı içerisinde bize geldiler ailelerimizi tanıştırdık. erkek arkadaşım önceden beri güzel bir evlenme teklifi etmek istediğini benimle paylaşmıştı. Bende ben sürprizlerden hoşlanmam edeceksen bana haber ver hazırlanıyim dedim. Ve benim istedgm yüzüğü almak istediğini söyledi . Bende sen hangisini istiyorsan onu al dedim beni götürdü seçtim. Yuzuk yılbaşından önce 20 bindi indirimli fiyatı 0.31 karat. Daha sonra parası cikismadi bende diğer düşük olandan alalım sen kendini zora sokma ben onu beğendim ama sorun degl dedim. Sonra beni tanıdık kuyumcuya götürdü dayisi önermiş. Ben ordaki yüzüğü beğenmedim aklım hep o yuzukte kaldı. Tamam ben onu alcam dedi. Bende peki dedim . Kendisi alcakti. Geçtiğimiz haftada 13 Ocak ta evlenme teklifi etti Bir yer ayarlamış. Yolda giderken bana arabada yüzük gelmemis daha bu yüzüğü verdiler emaneten sipariş ettiğim daha gelmemis tekrar olcunu alcaklarmis garanti olsun diye dedi. Neyse mekana gittik her şey çok iyi evlenme teklifi etti falan . Otururken bana o daha güzel iste bundan 0.24 Karat dedi bende benim beğendiğim o değildi ki dedim. Karistirdim demeye başladı. Sonra param buna.yetti sorun olur mu arkadaşlarım hep mutluluae kimse böyle bir şeyden dolayı kavga etmiyor. Bende sen beni kandırmaya kalktın anlamam diye galiba dedim. Kavga etmeye başladık. Sen bana dürüst davranmadin sorun parası pulu değil senin yüzügune yada Parana ihtiyacm.yok cok şükür elim.ayagm tutuyo çalışıyorm ben dedim . O gün tartıştık iste sonra ben önemsemiyor gbi davrandim tamam önemli degl sadece dürüst olmanı isterdim dedim. Ama iki gündür soğuk davraniyorm o da farkında dün sürpriz yapmış evimin önüne.gelmis ama benim kafam karışık aileme bile anlatmadım. Haftaya sozum olacak lütfen kendinizi benim yerime koyun.
Muhtesem yorum.."Kendini zora sokma" demeniz ama aslinda kendisini gayet de zora sokmasini istemeniz de dürüstlük degil.
Evlenme teklifinde yüzü secilmezki nişan alışverişi düğün alışverişi deseniz bir nebzeArkadaşlar merhaba sizden bir konuda akıl almak istiyorum. 2 yıldır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var işlerinden dolayı evliligi ertelemek zorunda kaldık. Daha sonra bu aralık ayı içerisinde bize geldiler ailelerimizi tanıştırdık. erkek arkadaşım önceden beri güzel bir evlenme teklifi etmek istediğini benimle paylaşmıştı. Bende ben sürprizlerden hoşlanmam edeceksen bana haber ver hazırlanıyim dedim. Ve benim istedgm yüzüğü almak istediğini söyledi . Bende sen hangisini istiyorsan onu al dedim beni götürdü seçtim. Yuzuk yılbaşından önce 20 bindi indirimli fiyatı 0.31 karat. Daha sonra parası cikismadi bende diğer düşük olandan alalım sen kendini zora sokma ben onu beğendim ama sorun degl dedim. Sonra beni tanıdık kuyumcuya götürdü dayisi önermiş. Ben ordaki yüzüğü beğenmedim aklım hep o yuzukte kaldı. Tamam ben onu alcam dedi. Bende peki dedim . Kendisi alcakti. Geçtiğimiz haftada 13 Ocak ta evlenme teklifi etti Bir yer ayarlamış. Yolda giderken bana arabada yüzük gelmemis daha bu yüzüğü verdiler emaneten sipariş ettiğim daha gelmemis tekrar olcunu alcaklarmis garanti olsun diye dedi. Neyse mekana gittik her şey çok iyi evlenme teklifi etti falan . Otururken bana o daha güzel iste bundan 0.24 Karat dedi bende benim beğendiğim o değildi ki dedim. Karistirdim demeye başladı. Sonra param buna.yetti sorun olur mu arkadaşlarım hep mutluluae kimse böyle bir şeyden dolayı kavga etmiyor. Bende sen beni kandırmaya kalktın anlamam diye galiba dedim. Kavga etmeye başladık. Sen bana dürüst davranmadin sorun parası pulu değil senin yüzügune yada Parana ihtiyacm.yok cok şükür elim.ayagm tutuyo çalışıyorm ben dedim . O gün tartıştık iste sonra ben önemsemiyor gbi davrandim tamam önemli degl sadece dürüst olmanı isterdim dedim. Ama iki gündür soğuk davraniyorm o da farkında dün sürpriz yapmış evimin önüne.gelmis ama benim kafam karışık aileme bile anlatmadım. Haftaya sozum olacak lütfen kendinizi benim yerime koyun.
Ne kadar boğucu birisiniz ya evlilik teklifi böyle haberli olmaz zaten bu ne ben ne okudumArkadaşlar merhaba sizden bir konuda akıl almak istiyorum. 2 yıldır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var işlerinden dolayı evliligi ertelemek zorunda kaldık. Daha sonra bu aralık ayı içerisinde bize geldiler ailelerimizi tanıştırdık. erkek arkadaşım önceden beri güzel bir evlenme teklifi etmek istediğini benimle paylaşmıştı. Bende ben sürprizlerden hoşlanmam edeceksen bana haber ver hazırlanıyim dedim. Ve benim istedgm yüzüğü almak istediğini söyledi . Bende sen hangisini istiyorsan onu al dedim beni götürdü seçtim. Yuzuk yılbaşından önce 20 bindi indirimli fiyatı 0.31 karat. Daha sonra parası cikismadi bende diğer düşük olandan alalım sen kendini zora sokma ben onu beğendim ama sorun degl dedim. Sonra beni tanıdık kuyumcuya götürdü dayisi önermiş. Ben ordaki yüzüğü beğenmedim aklım hep o yuzukte kaldı. Tamam ben onu alcam dedi. Bende peki dedim . Kendisi alcakti. Geçtiğimiz haftada 13 Ocak ta evlenme teklifi etti Bir yer ayarlamış. Yolda giderken bana arabada yüzük gelmemis daha bu yüzüğü verdiler emaneten sipariş ettiğim daha gelmemis tekrar olcunu alcaklarmis garanti olsun diye dedi. Neyse mekana gittik her şey çok iyi evlenme teklifi etti falan . Otururken bana o daha güzel iste bundan 0.24 Karat dedi bende benim beğendiğim o değildi ki dedim. Karistirdim demeye başladı. Sonra param buna.yetti sorun olur mu arkadaşlarım hep mutluluae kimse böyle bir şeyden dolayı kavga etmiyor. Bende sen beni kandırmaya kalktın anlamam diye galiba dedim. Kavga etmeye başladık. Sen bana dürüst davranmadin sorun parası pulu değil senin yüzügune yada Parana ihtiyacm.yok cok şükür elim.ayagm tutuyo çalışıyorm ben dedim . O gün tartıştık iste sonra ben önemsemiyor gbi davrandim tamam önemli degl sadece dürüst olmanı isterdim dedim. Ama iki gündür soğuk davraniyorm o da farkında dün sürpriz yapmış evimin önüne.gelmis ama benim kafam karışık aileme bile anlatmadım. Haftaya sozum olacak lütfen kendinizi benim yerime koyun.
Ben hiç öyle düşünmüyorum ya . İnsan çok aşıkken gözü kör oluyor bu denileni yapar ama evlilik çoook uzun bir yol . Evlenenlerin üçte biri boşanıyor . Bu yolda gerçekten birbirini seven insanlar anca yükleri sirtlanabilir . Maymunun gözü birgün açılır yani . Gerçek aşkta insan birbirine kıyamaz . Ben biliyorum ki eşim ne zaman eline toplu para geçse öncelikli olarak benim hayalini kurduğum istediğim şeyi yapar. Bana asla sesini yükseltmez her şeyden önce onun yanında kendim olabilirim . Otuz yaşına gelmiş insan hala karatin hesabını yapacak bir ilişki yaşıyorsa ben buna sadece üzülürümBen de böyleyim sizin gibi. Şu ana kadar bir zararını görmedim aslında ama çevremde ve sosyal medyada herkes bizim gibi kadınların üzüldüğünü, çok şey isteyenlerin daha kıymetli olduğunu ve el üstünde tutulduğunu söylüyor valla. Bu hanım kızımızın da evine gidip özürler dilenmiş
23 yaşında evlendim üniversiteden yeni mezun olmuş iki çaylak mühendis eksik gedik bı sekilde ailelerde destek çıktı .Eşimle tek sorunum da ailesi yüzünden oldu . Çok sukur birşey de olmadı altın yüzük yanına gümüş baget aldım . Sonra arabamızı da aldık birikim de yapabildik . Şimdi yine zorlu bir dönemdeyiz çocukta var yine hiç birbirimizin kalbini kırmadık. Hayatta sürekli yükselişler yok .şimdi büyük bir iş alacak . Bakın yaşanıyor yani . İnsan yeter ki karşısındakini gerçekten sevsin . O zaman gözünüz onları görmüyor zaten duygusal tatmin yaşıyorsunuzevet bu ekonomide bunu veremeyen kadın da erkekte evlenmemeli. kusura bakmayın öyle bir çağda yalamıyoruz. maddi olarak çiftler kendimi hazır hissetmeden asla evlenmemeli. sonra mahkemede bir birini bıçaklıyorlar
Tamam da tek taşı neden satalım? Evlilik yüzüğü bu satılmak için alınmıyor. Erkek bakış açısı sizin baktığınız yer.Satarken cam parasına gidecek kapitalizmin en zirve olayı için daha fazla kazıklanamadik diye trip atman çok saçma. Dürüstlük demişsin ama olayı kandırılmak olarak algılaman senin o yüzüğin maddi değerinden dolayı. Yoksa yüzük yuzuktur derdin maneviyat olsaydı