Evlenme teklifi edecek ama ben hazır değilim ?

Maddi olarak bir sıkıntı yok okuyorum şuan üniversite

Evet artık mecbur diyeceğim zaten asla hemen evlenmem şimdi tek düşündüğüm teklifi kabul ettikten sonra mı söyleyeyim biraz daha beklememiz lazım diye yoksa öncesindemi sizce

Kestiremedim ben de bir türlü. Ama tekliften önce yine böyle bir konusu açılırsa, "çok tatlısın ama biliyorsun di mi evlilik için daha 2-3 yılımız var minimum" diyebilirsiniz sanki. Geleceğe dair konuşmalarınız oluyor mu? Yaşayacağınız yer ya da birlikte çıkılacak tatiller, ah işte evlensek de şuraya gitsek birlikte gibi. Bu tip durumlarda da ince ince söyleyebilirsiniz, daha var 2-3 yıl gibi. Yani aslında bunlar için falan çok daha erken ama onun da yaşı 29 olunca geçiyordur böyle muhabbetler diye düşündüm.
Siz kaçıncı sınıftasınız? İş durumunuz nasıl olacak?

Benimki bana ilk buluşmada evlenme teklifi etti .. kabul ettim yuzugude taktim ama 1 buçuk sene oldu aileler daha yeni tanişti. Tabi bu 1 buçuk sene icinde surekli sorup durdu ne zaman sozlencez diye o ayri konu ama kabul etmekle nikahli olmuyorsun içinden geldigi gibi davran. Bende hazir degildim evlilige fakat sevdigim adama deli gibi evet diyesim vardi o an dedim de pisman degilim

Bir teklif etsin sonra zamana bakarsınız hemen ama sonra evleneceğiz diye belirtmeyin kırılabilir. Biz evlenme teklifinden 3 sene sonra evlendik neredeyse

Evet çok konuşuyoruz sürekli şurada oturalım mı burası güzel tatile buraya gideriz düğünü böyle yaparız vs. daha çok o konuşuyor tabi Ben diyorum zaten okulum var ailemde karşı çıkar beklememiz lazım diye o da zaten okulun bitmeden olmaz bitirdikten sonra evleniriz diyor ama benim bu sene son senem okulun bitmesi yakın yani

Aileniz 21 yaşa ne diyecek peki? İş durumunuz nedir? Akademik düşünüyor musunuz? Kpss falan mı yoksa?

Benim gibi bir düşünceye sahipsin ne evlilik ne bebek isteği.Adama derler ama kendinden yaşça büyük adamla ne çıkıyorsun o zaman diye?O yaşta biri tabii ister evlilik çocuk.Kendi yaşında birini bulacaktın sonrası böyle oluyor.Kimse değiştiremez beni ben özgür kuşum diyorsan yol yakınken teklif etmezken ayrıl derim :)

önlisans okuyorsun o zaman . okul bitmiş neredeyse . mayıs - haziran biter artık. ne kaldı ki surada.
evlilik yakın anlaşılan. muhabbeti de yapılıyor çünkü erkek arkadaşınız tarafından .

Yav bir de 4 yıldır çıkıyoz demişsin ee be yavrum bu nedir 16 25?Adam kendi yaşıtlarından bulamamış da küçük bir kız mı bulmuş evlenecek anlamadım yani bu nasıl bir şey?

Hayır öyle demiyorum evlenmeyi istiyorum seviyorum ama şimdi değil

Yav bir de 4 yıldır çıkıyoz demişsin ee be yavrum bu nedir 16 25?Adam kendi yaşıtlarından bulamamış da küçük bir kız mı bulmuş evlenecek anlamadım yani bu nasıl bir şey?

4 yıldır çıkıyoruz diyen kim ? sen başkasıyla karıştırdın heralde...

Mutluluğunuz daim olsun inş :) benimde önümde iki seçenek var zaten şimdi olumsuz bişey söyleyip kırmak istemiyorum teklifi kabul edip beklemek daha mantıklı gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…