Evlenme teklifi edecek ama ben hazır değilim ?

Aileniz 21 yaşa ne diyecek peki? İş durumunuz nedir? Akademik düşünüyor musunuz? Kpss falan mı yoksa?

Ailem okulum bitmeden böyle bir şeye karşı çıkar kesinlikle. kpss ye giricem. Şimdi her şeyi anlatırdımda malesef google da falan gözüküyor diye çok detaya girmek istemiyorum

3 aydır beraberiz beni bekleyeceğini söylüyor kendisi zaten okulun bitmeden olmaz diyor ama bir yandanda aceleci davrandığının farkındayım. Ne gibi bir baskı anlayamadım ?
çok çabuk olmuş evlilik teklifi.
C captain price ın yazdığı gibi evlilik okumana engel değil ki der, başının etini yer.

Nasıl oldu biraz anlatırmısın genel olarak neden 3 sene beklediniz ve hiç sorun çıkardı mı

Eşim askere gitti o dönem sonra geldi işine başlaması kendi düzenimizde hazırlık yaptık ve isteme gerçekleşti nişanlandık 9 ay bekledik toplam tekliften 2 buçuk sene sonra evlenmiş olduk çok şükür bir sıkıntı da yaşamadık tektaşımı takıyordum istemeye kadar

İyiymiş mutluluğunuz daim olsun :)

çok teşekkür ederim :) mutlu olmazmıyım çok mutlu oldum ama bunlar düşündürdü işte

Teklifi kabul ettin diye yarın nikah masasına oturacak değilsiniz.
Zaten ailelerin tanışması söz nişan hazırlık derken herkesinki en az 1-2 yıl sürüyor. Tabii çok kısa zamanda evlenenler de var, örnek ben. Siz araları biraz daha açarsınız. Ailem okul bitmeden sıcak bakmaz zaten der geçerli bahaneni de sunarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…