- 16 Haziran 2016
- 5.968
- 37.615
- Konu Sahibi karamelcoffee
Anladım :) bu sevgilin olsaydı kızardım yalan yok sevgiline ama :)Evet o başkasıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım :) bu sevgilin olsaydı kızardım yalan yok sevgiline ama :)Evet o başkasıydı
Aileniz 21 yaşa ne diyecek peki? İş durumunuz nedir? Akademik düşünüyor musunuz? Kpss falan mı yoksa?
Anladım :) bu sevgilin olsaydı kızardım yalan yok sevgiline ama :)
çok çabuk olmuş evlilik teklifi.3 aydır beraberiz beni bekleyeceğini söylüyor kendisi zaten okulun bitmeden olmaz diyor ama bir yandanda aceleci davrandığının farkındayım. Ne gibi bir baskı anlayamadım ?
hemen dersen sanki kırılır gibi geldi de bana o yüzden öyle söyledim. siz teklifi kabul edersiniz ondan sonraki günlerde konu açıldığında güzellikle anlatırsınız bence mantıklı olan bu tabi siz bilirsiniz
Nasıl oldu biraz anlatırmısın genel olarak neden 3 sene beklediniz ve hiç sorun çıkardı mı
Eşim askere gitti o dönem sonra geldi işine başlaması kendi düzenimizde hazırlık yaptık ve isteme gerçekleşti nişanlandık 9 ay bekledik toplam tekliften 2 buçuk sene sonra evlenmiş olduk çok şükür bir sıkıntı da yaşamadık tektaşımı takıyordum istemeye kadar
nisan takin okulun bitince evlenirsinSeviyorum tabiiki ama teklifi kabul ettikten sonra 2-3 sene beklenirmi anlamadım
çok çabuk olmuş evlilik teklifi.
C captain price ın yazdığı gibi evlilik okumana engel değil ki der, başının etini yer.
Amin cümlemizin inşallahİyiymiş mutluluğunuz daim olsun :)
önlisans okuyorsun o zaman . okul bitmiş neredeyse . mayıs - haziran biter artık. ne kaldı ki surada.
evlilik yakın anlaşılan. muhabbeti de yapılıyor çünkü erkek arkadaşınız tarafından .
beklenir beklenir, hem 2 sene ne ki, hemen gecer, sen madem cok seviyorsun, niye evlilik teklifi edecek diye sevinmiyorsun ? sen bence suan cok mutlu olmalisin! gercekten. yuzugu takar, yine okulunu okursun, ama illaki okumalisin! merak etme, oda sana saygi duyacaktir, 2 seneye hazirliginizda biter, diplomandan sonra kendi evine gidersin
anamlar mürüvetimi görmek istiyolar hadi nişan yapalım, ben evlenince de okuturum snei hadi nikah yapalım... gibi bi baskı...
3 ay herşey için çok erken.
Herşeyi hesapla, diğer yazılanları pek okuyamadim, aceleci olduğunu hissettirmiş , en iyisi herşeyi açık seçik en baştan konusmak, sonra yok öyle idi, böyle idi tartışmaları olmasın.çok teşekkür ederim :) mutlu olmazmıyım çok mutlu oldum ama bunlar düşündürdü işte