Evlenme teklifi edecek ama ben hazır değilim ?

Takayım mı yüzüğü yani bide yanına alyans mı isteyeyim anlamadım

Yok kız yok o zaman Cidde'n işin önünü alamazsın hani diyorsun ya erken falan diye ben evlilik teklifi aldım sonra birlikte yaşamaya başladık evlenmedik izin belgemiz yok yani sende daha erken dersin ben ev gelirinde sana yardım etmek istiyorum çeyizini kendim yapıcam dersin ertelersin umarım o da anlayışla karşılar

okulunun bitmesini beklerim diyorsa zaten adı konsun istiyordur. evlenme teklifi edince de hemen evlenilmiyo zaten diğer arkadaşların da dediği gibi bence hevesini kırma sevin kabul et :)

Çok teşekkür ederim

İlişkiniz çok yeni, yaşınız çok genç karşınızdaki insan için evlenme vakti gelmiş. Ama lütfen siz acele etmeyin. Mesleğinizi elinize alana kadar evlilik konusunda olumsuz olduğunuz net bir şekilde ifade edin.
Evlenme teklifinde ise size baskı yapmayacak bir insansa neen olmasın ama öyle bir insan 3 ayda evlenme teklifi ile ortaya çıkmaz. Durumunuzu çok iyi tartın derim.
Bir de tanıma şansınız oldu mu? Cimri mi? Aileci mi? Ataerkil mi? Kıskanç mı? Bu soruların cevabını aldığınızdan emin olun.

Anladım, umarım teşekkür ederim.

Kabul ettikten sonra bekleyelim dersem kızar mı acaba onu düşünüyorum

Kızmaya hakkı var mı sizce? Hayatınızda bundan sonra da farklı şeyler düşündüğünüz durumlar olacak. Her seferinde kızar mı diye düşünecekseniz olmaz. Siz bir bireysiniz, kendi hayatınız üzerinde kararlar alabilecek yetişkin bir kadınsınız. Esas sizin kızmaya hakkınız var evlilik olayını bekletelim demenize rağmen emrivaki yaptığı için. Lütfen ezilmeyin bu kadar karşısında.

Of ya neden söylüyorsun süpriz böyle mi yapılır uzun süre yüzük lafı duymak istemiyorum de

Çok haklısınız bende bundan yanayım şimdi ortada bir yüzük olduğu için ne yapacağımı şaşırdım kabul etsem mi yoksa önceden tatlı bir dille konuşsam mı kararsız kaldım... tanıma konusuna gelirsek tanımasına tanıdım evet ama dört dörtlük herşeyini biliyorum diyemem

Takayım mı yüzüğü yani bide yanına alyans mı isteyeyim anlamadım
canım sevgilin ne iş yapıyor .evlilik moduna girmiş ama maddi olarak hazır mı hemen buna. yani 3 aydır sevgilisiniz ve evlenme teklif edecek.
yaşın çok genç bence. okuyor muydun. yoksa okumak mi istiyorsun . orasını anlamadım tam olarak

Onu sevdiğim için kaybetmekten korkuyorum yada bu kız beni oyalıyormu acaba diye düşünsün istemiyorum bu yüzden tatlı bir dille anlatmam lazım. Ezildiğimi düşünmüyorum aslında baskın bir karakterimdir ama ona resmen kapılıp gitmiş durumdayım bende anlamadım her istediğimi yapıyor çok mutlu ediyor belkide bu yüzden kıramıyorum

Daha 20 yaşındasınız, ilişki daha 3 aylık. Bu sebepten kaybedecekseniz emin olun erken bir evliliğe tercih edilecek bir durum. tabiki de kırmadan söyleyin ama kızarsa diye de endişelenmeyin diyorum. Çünkü 1 kızılacak bir şey yok, 2 kızılacak bir şey olsa bile kızma hakkı sizin diyorum.
Bakın karşınızdaki insan sizin bir birey oluşunuza ve kararlarınıza saygı duyuyorsa onu kaybetmezsiniz, duymuyorsa da kaybetme durumuna üzülmeyin.

Evet artık mecbur diyeceğim zaten asla hemen evlenmem şimdi tek düşündüğüm teklifi kabul ettikten sonra mı söyleyeyim biraz daha beklememiz lazım diye yoksa öncesindemi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…