Evlenme teklifi edecek ama ben hazır değilim ?

karamelcoffee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
166
36
Onu çok seviyorum evlenmeyi istiyorum ama şuan evlilik benim için çok erken, okulum var bu yüzden ailemde karşı çıkar. o 29 ben 20 yaşındayım. Ben en azından 1-2 sene sevgili olup ondan sonra evleniriz diye düşünüyodum ona okulum olduğunu söyledim, tamam bekleriz dedi ama şimdi neden evlenme teklifi ediyor ki çok aceleci davranıyor bende kıramadığım için ses edemiyorum çünkü çok seviyorum. Şimdi bana yüzük almış aslında sürpriz yapacakmış ama dayanamamış söyledi iyikide söyledi yoksa teklifi aldığım zaman ne yapardım bilmiyorum... Şimdi ben ne yapayım çok büyük bir çıkmazda hissediyorum kendimi onu kaybetmektende korkuyorum... Teklif etmeden önce bir şekilde şuan hazır olmadığımı söylemelimiyim yoksa kabul ettikten sonra mı durumu açıklayayım, beklememiz lazım diye ? Bana bir akıl verin

Evlenme teklifi sadece ...evet desen bile evlenmiş olmadığına göre :)

Bırak madem sevdiğin adam ... evet de . Ama 2-3 sene sonra evlen .

Zaten genelde böyle oluyor , evlilk teklifinden sonra soluğu nikah masasında almıyoruz .

Ha zaten evleneceğin adam değil diyorsan ...

bence konu gectıgınde net oarak soyle,şuanda evlılık düşünmek için çok erken bu konuları rafa kaldıralım ve bırkac sene sonra tekrar konusalım de..yüzük muhabbeti olursa da evet o benım yüzügüm ama benım için saklamanı istiyorum,emanetim şimdilik de..kırılmaz bence böyle dersen

Seviyorum tabiiki ama teklifi kabul ettikten sonra 2-3 sene beklenirmi anlamadım

beklenir beklenir, hem 2 sene ne ki, hemen gecer, sen madem cok seviyorsun, niye evlilik teklifi edecek diye sevinmiyorsun ? sen bence suan cok mutlu olmalisin! gercekten. yuzugu takar, yine okulunu okursun, ama illaki okumalisin! merak etme, oda sana saygi duyacaktir, 2 seneye hazirliginizda biter, diplomandan sonra kendi evine gidersin

Seviyorum tabiiki ama teklifi kabul ettikten sonra 2-3 sene beklenirmi anlamadım

Beklenir tabii ... Niye beklenmesin ?

Ama baştan konuş , garantiye al . Hemen evlilik için sıkboğza başlanmasın .

1-2 yıl söz nişan takılın ya da hiç yüzük işine girmeden takılın , sonrasına sonra bakın .

Beklenir 2-3 sene neden beklenmesin. Teklifi kabul edersin, yasiniz daha ufak ama onun yasi gelmis acele ediyor iste.

2 3 sene beklenecekse şimdiden evlenme teklif etmenin manası yok. üzerinizde baskı kurmayacağına emin misiniz?

bir de ne kadar zamandır berabersiniz?

Buna benzer bir şey düşünmüştüm nasıl derim adama sen şimdi o yüzüğü bana hiç takma evde koy bir yere iki sene beklesin sonra gel teklif et mi diyeceğim diyordum kendi kendime... Şuan çok yardımcı oldun eğer söylersem aynen bu şekilde söyleyeceğim çok mantıklı teşekkür ederim

2 3 sene beklenecekse şimdiden evlenme teklif etmenin manası yok. üzerinizde baskı kurmayacağına emin misiniz?

bir de ne kadar zamandır berabersiniz?

3 aydır beraberiz beni bekleyeceğini söylüyor kendisi zaten okulun bitmeden olmaz diyor ama bir yandanda aceleci davrandığının farkındayım. Ne gibi bir baskı anlayamadım ?

bide sen yınede tak yüzügü bende degıl sende dursun da diyebılır..annem ababmdan tepkı görürürm tarzı savuşturabilirsin
evlılık için çok erken bir yaş canım,inan hayattakı en güzel yıllar bu 20li yaşlar oluyor
uzun yıllar nasıp olursa zaten evli olarak geçiyo ınsan ömrü o yüzden bakarlıgın kıymetını bilmek lazım:)

3 aydır beraberiz beni bekleyeceğini söylüyor kendisi zaten okulun bitmeden olmaz diyor ama bir yandanda aceleci davrandığının farkındayım. Ne gibi bir baskı anlayamadım ?

anamlar mürüvetimi görmek istiyolar hadi nişan yapalım, ben evlenince de okuturum snei hadi nikah yapalım... gibi bi baskı...

3 ay herşey için çok erken.

neeeee 3 ay mı??
yaw bende uzun bişey sandım canım ya ne evlılıgı daha valla burnuna sokardım o yüzügü ben olsam:)senı sımdıden baglamak ıstemış..sakın ha diyorum daha da bişey demıyorum sana

Evet de o adamcağız da taksın yüzüğü parmağına düşman çatlatırsın sende aman belki daha bile iyi okur manyak çok memlekette. Bende aldım 7 ay önce evlenme teklifi aman Noldu tek taşımla kendimi evimize taşınırken buldum hani bunun alyansı diyemedim

Benim aklımda hiç evlilik yoktu zaten okulum bitsin işe gireyim falan evlilik son iş düşüncesindeydim ama o ısrar ediyor ben flört edecek yaşı geçtim diyor senden asla vazgeçmem diyor beni seviyorsa bekleyecek o zaman...

Aslında 6 ay yani öncesi tanışma evresiydi. Benim içinde çok erken işte ama seviyorum ne yapsam arada kaldım

ozaman bekleyeceksın diyceksın daha bırbırımızı tanıyalı 6 ay oldu olmadı,nedır bu acele de..yok yok cok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…