- 25 Mayıs 2016
- 166
- 36
-
- Konu Sahibi karamelcoffee
Evlenme teklifi sadece ...evet desen bile evlenmiş olmadığına göre :)
Bırak madem sevdiğin adam ... evet de . Ama 2-3 sene sonra evlen .
Zaten genelde böyle oluyor , evlilk teklifinden sonra soluğu nikah masasında almıyoruz .
Ha zaten evleneceğin adam değil diyorsan ...
Seviyorum tabiiki ama teklifi kabul ettikten sonra 2-3 sene beklenirmi anlamadım
bence konu gectıgınde net oarak soyle,şuanda evlılık düşünmek için çok erken bu konuları rafa kaldıralım ve bırkac sene sonra tekrar konusalım de..yüzük muhabbeti olursa da evet o benım yüzügüm ama benım için saklamanı istiyorum,emanetim şimdilik de..kırılmaz bence böyle dersen
Beklenir 2-3 sene neden beklenmesin. Teklifi kabul edersin, yasiniz daha ufak ama onun yasi gelmis acele ediyor iste.
2 3 sene beklenecekse şimdiden evlenme teklif etmenin manası yok. üzerinizde baskı kurmayacağına emin misiniz?
bir de ne kadar zamandır berabersiniz?
Buna benzer bir şey düşünmüştüm nasıl derim adama sen şimdi o yüzüğü bana hiç takma evde koy bir yere iki sene beklesin sonra gel teklif et mi diyeceğim diyordum kendi kendime...Şuan çok yardımcı oldun eğer söylersem aynen bu şekilde söyleyeceğim çok mantıklı teşekkür ederim
3 aydır beraberiz beni bekleyeceğini söylüyor kendisi zaten okulun bitmeden olmaz diyor ama bir yandanda aceleci davrandığının farkındayım. Ne gibi bir baskı anlayamadım ?
3 aydır beraberiz beni bekleyeceğini söylüyor kendisi zaten okulun bitmeden olmaz diyor ama bir yandanda aceleci davrandığının farkındayım. Ne gibi bir baskı anlayamadım ?
bide sen yınede tak yüzügü bende degıl sende dursun da diyebılır..annem ababmdan tepkı görürürm tarzı savuşturabilirsin
evlılık için çok erken bir yaş canım,inan hayattakı en güzel yıllar bu 20li yaşlar oluyor
uzun yıllar nasıp olursa zaten evli olarak geçiyo ınsan ömrü o yüzden bakarlıgın kıymetını bilmek lazım:)
neeeee 3 ay mı??
yaw bende uzun bişey sandım canım ya ne evlılıgı daha valla burnuna sokardım o yüzügü ben olsam:)senı sımdıden baglamak ıstemış..sakın ha diyorum daha da bişey demıyorum sana
Benim aklımda hiç evlilik yoktu zaten okulum bitsin işe gireyim falan evlilik son iş düşüncesindeydim ama o ısrar ediyor ben flört edecek yaşı geçtim diyor senden asla vazgeçmem diyor beni seviyorsa bekleyecek o zaman...