-
- Konu Sahibi NeuroCathy
Benim de içim kıpır kıpır olmadan, evlilikten çok korkarak evlendim eşimle. Ama benim eşimle ilgili en ufak bir şüphem yoktu şüphelerim hep kendimle ilgiliydi. Yapabilir miyim, evlilik bana göre mi gibi. Evlendim ve harika bir eşim var. Tahmin ettiğim gibi evliliğin getirdiği o sorumluluğu sevmedim ama eşimle ilgili en ufak bir pişmanlığım olmadı şükür sebebim kendisiben ona sevgi anlamında güvenmek anlamında netim
ancak konu aşka gelince eski pırpır kalbim yok ona karşı
Arkadaşlar,
Evet sorum bu evlilik kararı aldık, yakında nişanlanacağız ama ben kendisinden hala emin değilim. Anneme sordum babamdan emin miydin zamanında diye çok emindim diye cevap verdi...Herkes böyle miydi gerçekten? Ya da mutlu evlilikler böyle mi başlıyor? Şu konularda kafam hiç çalışmıyor doğrusu...Eş seçimi konusuna ne zaman aşkı bırakıp da mantık çerçevesinden bakmaya başladığımı da bilmiyorum...Acaba yanlış kişiyle mi evlilik planındayım kafam çok karışık.... Siz bu süreçte nasıldınız kafanız karışık mıydı?Yoksa annem gibi çok mu nettiniz?
E bizde oyleyiz. Kadin erkekten daha renklidir genelde. Alismaliyizişte sudan sebepler mi acaba diye düşünüyorum
şimdi böyle söyleyince biraz tuhaf kaçacak ama enerjisi yüksek bir insanım hareketliyim hatta tez canlı belki
o bana çok yavaş geliyor bazen içim sıkılıyor hadi artık kıpırda da gidelim şunu yapalım artık bitsin vs diye düşünüyorum hep
Bu iş zor, benim de kafam karisikti. Hatta düğün salonunda nikah olmuştu. Nikah memuru , bana evlenmeyi kabul ediyor musunuz,dediğinde, anneme bakmistim, anne ne diyorsun, diye, annem de gözüyle evet işareti yapmıştı ama düğünden önce içime sönmeyen birşeyler var, demişti, formalite olarak evet işareti yapmıştı. Emin olmadığım suya atlamamaliymisim. 2.5 yıl sonra boşandım. Şimdiki evliliğimde ufak tefek sorunlar vardı ama eşim degil de ailesi ile ilgiliydi genelde. Eşimle yürümek istediğim konusunda net idim . İyiki onunla evlenmişim. Emin olmadığın kazığa ,köpeğini bağlama.Arkadaşlar,
Evet sorum bu evlilik kararı aldık, yakında nişanlanacağız ama ben kendisinden hala emin değilim. Anneme sordum babamdan emin miydin zamanında diye çok emindim diye cevap verdi...Herkes böyle miydi gerçekten? Ya da mutlu evlilikler böyle mi başlıyor? Şu konularda kafam hiç çalışmıyor doğrusu...Eş seçimi konusuna ne zaman aşkı bırakıp da mantık çerçevesinden bakmaya başladığımı da bilmiyorum...Acaba yanlış kişiyle mi evlilik planındayım kafam çok karışık.... Siz bu süreçte nasıldınız kafanız karışık mıydı?Yoksa annem gibi çok mu nettiniz?
Çok nettim hiç acaba demedim yanilmadim da şükür Allah'ım yanıltmasın neden acaba dedin buna ne sebep olduArkadaşlar,
O da bisey miBaşlığa istinaden : emin değildim cocugum oldu hala da değilim
Yalnız değilim diye sevindirik oldum : )O da bisey miben 3 cocuktan sonra emin degilim
Ben 1 nişan atmıştım.ayrılmayı bile düşünüyorum şu sıra açıkçası her küçük hareketi batıyor
çok sorunlu olmamasına rağmen
şımarıklık mı yapıyorum((