Evlenme Kararınızdan Ne Kadar Emindiniz?

ben ona sevgi anlamında güvenmek anlamında netim
ancak konu aşka gelince eski pırpır kalbim yok ona karşı
Benim de içim kıpır kıpır olmadan, evlilikten çok korkarak evlendim eşimle. Ama benim eşimle ilgili en ufak bir şüphem yoktu şüphelerim hep kendimle ilgiliydi. Yapabilir miyim, evlilik bana göre mi gibi. Evlendim ve harika bir eşim var. Tahmin ettiğim gibi evliliğin getirdiği o sorumluluğu sevmedim ama eşimle ilgili en ufak bir pişmanlığım olmadı şükür sebebim kendisi

Ben bi rüyanın peşine takılıp evlencegım insan bu demiştim .oysa kedi köpek gıbıydık .emin degıldım ama cok seviyordum..5 sene gectı hala aynı emin değilim ama sevıyorum,ama sadece sevgı yetıyor mu derseniz,bence yetmiyor

Cok emindim bir hafta da emin oldum asikta oldum 4 yil oldu evliyiz henuz pisman olmadim insallah bir omur de boyle devam eder

Ben asla evlenmem evlenme karari veremem saniyordum. Hatta nikah masam hep gozumde canlanirdi evet mi desem hayir mi hay aksi cok kararsizim ya ben nasil yaaptim bu hatayi diye düsunurum sanmistim
Hic oyle olmadi. Diger sevgilimle 5 sene sevgiliydik evlilik konusuluyodu ama ben hazir hissetmiyrdum kendimi aksine korkuyordum. Ama esimde hic oyle olmadi anlamadim bile o kadar da emindim hic aklimdan acaba gecmedi.

E bizde oyleyiz. Kadin erkekten daha renklidir genelde. Alismaliyiz

Bu iş zor, benim de kafam karisikti. Hatta düğün salonunda nikah olmuştu. Nikah memuru , bana evlenmeyi kabul ediyor musunuz,dediğinde, anneme bakmistim, anne ne diyorsun, diye, annem de gözüyle evet işareti yapmıştı ama düğünden önce içime sönmeyen birşeyler var, demişti, formalite olarak evet işareti yapmıştı. Emin olmadığım suya atlamamaliymisim. 2.5 yıl sonra boşandım. Şimdiki evliliğimde ufak tefek sorunlar vardı ama eşim degil de ailesi ile ilgiliydi genelde. Eşimle yürümek istediğim konusunda net idim . İyiki onunla evlenmişim. Emin olmadığın kazığa ,köpeğini bağlama.

Ben cok cesurdum bu konuda. Genel olarak her konusa cesurumdur ve bazı seylerede bodoslama atladigim olmuştur
Fazla didiklememek lazım. Mesela kaynanan kapıya gapı diyorsa buna takilmayacaksın
Ya da eş adayın ben tatli pek sevmem demistir ama sonraki gün hadi tatli yemeye gidelim demistir buna da takilmayacaksın
Hic birimiz kusursuz degiliz ki. Ya da mukemmel
Ben evlilik konusunda tereddut yaşamadım. Dogru insani bulunca o tereddutler olmuyor sanırım.

Evlilikten eminmiydim bilemiyorum o anki hissimi.. fakat aşkımdan çok emindim. Biteceğine inanmıyordum. O an goremedigim cok seyi sonradan gordun hep, cok cahildim. Eger sonradan gorduklerimi bastan gorebilseydim evlenmezdim

Çok nettim hiç acaba demedim yanilmadim da şükür Allah'ım yanıltmasın neden acaba dedin buna ne sebep oldu

Çok sarhoştum hatırlamıyorum

Şaka bir tarafa, yani aşk,heyecan gibi duygularla doluydum.
Ne gelecekse başım üstünde kafasındaydım.
Tereddütüm felan yoktu.
Sadece evlilik fikri ürkütmüştü biraz.
Monoton,çocuk fikri felan.

ayrılmayı bile düşünüyorum şu sıra açıkçası her küçük hareketi batıyor
çok sorunlu olmamasına rağmen
şımarıklık mı yapıyorum((
Ben 1 nişan atmıştım.
Sevdim aşık oldum ama sonra
Herşeyi gözüme batmaya başladı.
Gıcık olmaya başladım. Aşk bitti.
Yüzük gitti..

Emin olmadığınız evliliğe adım atmayın derim. Şayet ya tutarsa hesabıyla iş yürümez. Sevginiz baskın gelmeli, yahut mantık üzeri düşünüyorsanız mantığınız sizi acabaya sürüklememeli. Ben eşime ilk görüşte tutuldum. Bir buçuk sene oldu henüz ve her gün iyi ki dedim. Şimdi miniğimiz yolda Kalbinizi dinleyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…