- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.650
-
- Konu Sahibi NeuroCathy
Nikah masasında n bile arkasma bakmadan kacasım vardı keşke kacsaymışımArkadaşlar,
Evet sorum bu evlilik kararı aldık, yakında nişanlanacağız ama ben kendisinden hala emin değilim. Anneme sordum babamdan emin miydin zamanında diye çok emindim diye cevap verdi...Herkes böyle miydi gerçekten? Ya da mutlu evlilikler böyle mi başlıyor? Şu konularda kafam hiç çalışmıyor doğrusu...Eş seçimi konusuna ne zaman aşkı bırakıp da mantık çerçevesinden bakmaya başladığımı da bilmiyorum...Acaba yanlış kişiyle mi evlilik planındayım kafam çok karışık.... Siz bu süreçte nasıldınız kafanız karışık mıydı?Yoksa annem gibi çok mu nettiniz?
ayrılmayı bile düşünüyorum şu sıra açıkçası her küçük hareketi batıyor
çok sorunlu olmamasına rağmen
şımarıklık mı yapıyorum((
sen adamin 180 derece degisme ihtimaline karsi dik duracagina inaniyorsan kararindan eminsindir.
Sevmiyorsaniz yakinlik duymuyorsaniz zaman verin kendinize. Olmuyorsa ayrilinhuyu suyu güzel, dürüst, akıllı düzgün birisi
zamanında çok da seviyordum
ama şu an sanki soğudum hissi var ve bunun sebepsiz olması? beni ürküten de bu neden sebepsiz olarak kaçma eğilimindeyim şu an bilmiyorum
şu an her şeyine bir bahanem var
ağırkanlı olması mesela en basiti
Evlilikle ilgili tereddütler normal çünkü bilmiyoruz nasıl olacak. Hayaller hayatlar durumu malum.ahaha güzelmiş yahu:))
işte böyle bir şey yaşamam mı gerekiyoru düşünüyorum tam da kafamı karıştıran bu işte
neden bunun yerine acabalarla doluyum ki:)
sanki çocuğu bıraktığım an ipler kopacak hissi var bende şu an
çok ağırkanlı mesela yavaş (ama her şeyi en düzgün şekilde yapıyor bu hızla)
bi de bazen kötü konuşuyor yargılayıcı ve ağır bir dille sonra uyarınca özür diliyor ama rahatsız oluyorum her seferinde
onun dışında karakteri sağlam iyi niyetli temiz kalpli vs.
Bosanan erkekler genelde kadinlarin degistigini ve ondan bosandiklarini soyluyor.bu çok yerinde bir uyarı olmuş. sizce aynı durum senin 180 derece değişme ihtimalinde karşı tarafın yine de yanında olacağına dair güvenin varsa da emin olabilir miyiz peki? evli değilim. hem konu sahibine yardımcı oldun hem de biraz bilgileneyim diye sordum.
Benim aklımda sorular olsaydı içime sinmeyen hisler olsaydı evlilik yoluna girmezdim. Bu hem kendi hayatınıza hemde ona yazık olurbizimki de 5 yıllık bir ilişki:) çooook bekledim onu çok
şimdi o beklemelerin tam da sonuna gelirken bendeki bu değişim
çocuğa da yazık zamanını çalmış olacağım kararsız kaldığım süre boyunca....