- 28 Mart 2018
- 5.164
- 12.545
-
- Konu Sahibi NeuroCathy
Aklında böyle bir soru hala varsa bence emin değilsin yada aklına yatmayan şeyler olabilir nişanlın hakkinda.Arkadaşlar,
Evet sorum bu evlilik kararı aldık, yakında nişanlanacağız ama ben kendisinden hala emin değilim. Anneme sordum babamdan emin miydin zamanında diye çok emindim diye cevap verdi...Herkes böyle miydi gerçekten? Ya da mutlu evlilikler böyle mi başlıyor? Şu konularda kafam hiç çalışmıyor doğrusu...Eş seçimi konusuna ne zaman aşkı bırakıp da mantık çerçevesinden bakmaya başladığımı da bilmiyorum...Acaba yanlış kişiyle mi evlilik planındayım kafam çok karışık.... Siz bu süreçte nasıldınız kafanız karışık mıydı?Yoksa annem gibi çok mu nettiniz?
Boyle hissediyorsaniz evlenmeyin , nisani erteleyin , kendinize biraz zaman verinayrılmayı bile düşünüyorum şu sıra açıkçası her küçük hareketi batıyor
çok sorunlu olmamasına rağmen
şımarıklık mı yapıyorum((
Ben eşimle aşkla başlamadım ama çok güvenilir bi insan olduğu için görüşme kararı aldık yaklaşık iki ay sonra inanılmaz aşık olmuştum . Ona dair kafamda hiç tereddüt yoktu . Ahlaki degerlerimiz ideolojilerimiz uyumluydu empati duygusu her canlıya karşı vicdanlı merhametli anlayışlı ... Şuan bir buçuk yıllık evliyim bir kere beni uzmedi tabi karşılıklı olarak.Arkadaşlar,
Evet sorum bu evlilik kararı aldık, yakında nişanlanacağız ama ben kendisinden hala emin değilim. Anneme sordum babamdan emin miydin zamanında diye çok emindim diye cevap verdi...Herkes böyle miydi gerçekten? Ya da mutlu evlilikler böyle mi başlıyor? Şu konularda kafam hiç çalışmıyor doğrusu...Eş seçimi konusuna ne zaman aşkı bırakıp da mantık çerçevesinden bakmaya başladığımı da bilmiyorum...Acaba yanlış kişiyle mi evlilik planındayım kafam çok karışık.... Siz bu süreçte nasıldınız kafanız karışık mıydı?Yoksa annem gibi çok mu nettiniz?
çok ağırkanlı mesela yavaş (ama her şeyi en düzgün şekilde yapıyor bu hızla)Ne konuda emin değilsin
işte sudan sebepler mi acaba diye düşünüyorumHeyecan yaşla da alakali diye dusunuyorum.
17 yasimdayken birine asik olmustum ama nasil ask deli divane uyku uyumuyorum annem ayrilmamizi istedi severek ayrildim ama vazgecemiyorum o derece. Baya bi mücadele ettim unutmak icin ve unttum. Su an 25 yasindayim ve baska bi insanla evlilik surecindeyim 17 yasimdaki heyecanim yok evet ama çok seviyorum ve kararimdan çok eminim. Yas ilerledikce 17 yastaki kipir kipirlik kalmiyor diye dusunuyorum.
Neden emin degilim diye sorun kendinize eger cozemediginiz bi sorun varsa icinizde onu cozmeden evlenmeyin.
nişanı ertelemek için bahane bulamıyorumBoyle hissediyorsaniz evlenmeyin , nisani erteleyin , kendinize biraz zaman verin
yok o kadar yumuşak mizaçlı birisi ki anlatamamBen de cok nettım. Ama netlıgı karsındakı kısı senı ciddi konularda sahiplenince, ilgilenince ve kaybetmekten korktugunda anloyorsun. Sonuxta sevgılıyken ayrılabılır yolunuza bakabılırsınz henuz arada cıddı bırsey yokken. Tartısmalarda basıl mesela siddete meyilli birimi, sana cok bagırıp çagırırmı, hakaret edermi sen küstüğünde küslüğü uzatmaman için seni alttan almaya arayı toparlamaya calısırmı, ilişkiniz içindeki bir sorundan aileye etrafa bahsedermı. Bu onemlı bazı erkekler ıste aılelerını pek katmazlar aralarına ama evlendıkten sonra esle ne sorun yasasa arayıp anneye anlatır ben bu kadını cekemıyorum bılmem ne dıye. Bu gıbı bırsuru konu var sıtede. Ama ne olursa olsun bırbırnızı her halıyle kabullenmiş, sadakat konusunda ozellıkle emınsenız. Sende ona gore karsr verırsıb
işte sudan sebepler mi acaba diye düşünüyorum
şimdi böyle söyleyince biraz tuhaf kaçacak ama enerjisi yüksek bir insanım hareketliyim hatta tez canlı belki
o bana çok yavaş geliyor bazen içim sıkılıyor hadi artık kıpırda da gidelim şunu yapalım artık bitsin vs
Valla nişan konuşulmaya başlanıncaya dek istiyordumValla panpa evlenmeye can atmıyorsan, ben de buna ölüp bitiyorum demiyorsan içinde çılgınca heves yoksa evlenme. Ayak sürüyerek evlilik olmaz
Evlenmeden once ben de oyleydim, yani bilmiyorum tereddutlerim vardi 4 yildr birlikteydik seviyordum ama is ciddiye binince kafamda acabalar ucusmaya basladi ama ayrilmak icin sebebim de yoktu sonra dedim ki heralde bu tereddut cok onemsemedim cunku ciddi bir problem bulamadim sonra evledim 4 yil oluyor evleneli inan bu kadar mutlu olacagimi, esimi her gecen gun daha cok sevecegimi hic tahmin etmemstim cok sukur kafami karistrmadan evlenmisim....galiba bu kisilikle alakali cunku degisiklikler her zaman beni tedirgin ederayrılmayı bile düşünüyorum şu sıra açıkçası her küçük hareketi batıyor
çok sorunlu olmamasına rağmen
şımarıklık mı yapıyorum((
Artılarıyla eksileriyle detaylı bir şekilde düşünmenizi öneririm.Arkadaşlar,