- 30 Ağustos 2009
- 2.047
- 3.285
- 31
- Konu Sahibi NeuroCathy
Nettim. Şubatta nikahımız oldu 3 hafta sonra düğünümüz olacak. Hep iyi ki diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok emin değildim.Ama çok güvenmiştim.Emin olmadığım yerden vurdu zaten.Şu an boşandım.Keşke o gunlere dönsebilsemde eline yuzugu bıraksam diorum.Ama geçti işte.Emin olmadığın şeylerin uzerıne git.O zaman zaten kendını belli edıyor.Çok çok onemlı karar.Kımıne beyaz gelınlık peri masalı kımıne de kefen oluyor.İnsallah çok mutlu olursun.Arkadaşlar,
Evet sorum bu evlilik kararı aldık, yakında nişanlanacağız ama ben kendisinden hala emin değilim. Anneme sordum babamdan emin miydin zamanında diye çok emindim diye cevap verdi...Herkes böyle miydi gerçekten? Ya da mutlu evlilikler böyle mi başlıyor? Şu konularda kafam hiç çalışmıyor doğrusu...Eş seçimi konusuna ne zaman aşkı bırakıp da mantık çerçevesinden bakmaya başladığımı da bilmiyorum...Acaba yanlış kişiyle mi evlilik planındayım kafam çok karışık.... Siz bu süreçte nasıldınız kafanız karışık mıydı?Yoksa annem gibi çok mu nettiniz?
ahaha güzelmiş yahu:))Eşimle tanışmadan 1-2 hafta önce rüyamda yüzünü görmediğim biri tektaş yüzük taktı. Sonra eşimle tanıştık. Tanıştığımızın 2. günü evlilik teklif etti.
Hayır demek isterken ağzımdan evet çıktı. Ertesi gün istemediğimi söylemek istedim ama istiyorum çıktı.
Nasibin gelince dilin bağlanır durumunu birebir yaşadım :)
biraz soğuduğumu düşünüyorum eski yoğun hislerim yokÇok nettim hiç acaba demedim yanilmadim da şükür Allah'ım yanıltmasın neden acaba dedin buna ne sebep oldu
Neden emin degilsiniz? Hangi konuda supheleriniz var?
huyu suyu güzel, dürüst, akıllı düzgün birisiTanısmamızın ücüncü günü ben bunla evlenirim dedim
Nişan ve nikah arası ise kafamda bi dünya tilkiler dolastı yaptıgı herşey gözüme battı
Siz neden yada daha dogrusu nelerden kaynaklı süphe duyuyorsunuz
bizimki de 5 yıllık bir ilişki:) çooook bekledim onu çokŞuan nişanlıyım ama bir an bile kişiliğinden dolayı acaba demedim çok eminim tabi ki 9 yıldır bu günleri beklediğim için de soru işareti olmamış olabilir
Seni en iyi ben anlarım :)huyu suyu güzel, dürüst, akıllı düzgün birisi
zamanında çok da seviyordum
ama şu an sanki soğudum hissi var ve bunun sebepsiz olması? beni ürküten de bu neden sebepsiz olarak kaçma eğilimindeyim şu an bilmiyorum
şu an her şeyine bir bahanem var
ağırkanlı olması mesela en basiti
Galiba evetSeni en iyi ben anlarım :)
Bu aslında adamda her zaman olan bi özellik ancak iş evlilik noktasına gelince evlenmekten kacmak icin birazda bahaneler üretiyoruz
Evlilik gözünü korkutuyor biraz değil mi
Seni bilmem ama benim evlenmeden önce rahat bir hayatım vardıGaliba evet