Evlenme Kararınızdan Ne Kadar Emindiniz?

Çok emin değildim.Ama çok güvenmiştim.Emin olmadığım yerden vurdu zaten.Şu an boşandım.Keşke o gunlere dönsebilsemde eline yuzugu bıraksam diorum.Ama geçti işte.Emin olmadığın şeylerin uzerıne git.O zaman zaten kendını belli edıyor.Çok çok onemlı karar.Kımıne beyaz gelınlık peri masalı kımıne de kefen oluyor.İnsallah çok mutlu olursun.

Şuan nişanlıyım ama bir an bile kişiliğinden dolayı acaba demedim çok eminim tabi ki 9 yıldır bu günleri beklediğim için de soru işareti olmamış olabilir

Bence erkek kadından daha çok sevmeli benim ilk kriterim. Çünkü kadınlar zaten evliliği ve eşliği yapısal olarak hemen sahiplenebiliyorlar uygun ortamda ancak erkekler çoğu durumda olduğu gibi evlilikte de genellikle uzun bir adaptasyon süreci geçiriyor. Eğer erkek daha çok isterse bu evliliği bu aradaki fark tam dengeleniyor gibi geliyor bana

Esimle nisanliyken tartışmalarımız oluyordu. Düğüne 1 ay kala her gece düşündüm durdum. Allahım ben ne yapıyorum ya çok mutsuz olursam diye. Sonucta evlilk hayati yasamamistim. Endisem cok fazlaydi. Allaha şükür 1 yıl olacak evleneli. Çok büyük bir sorun yaşamadım. Tartisma da oluyor güzel zamanlarda.

Ben tanımadan emindim ya. =)) Onu ilk gördüğümde birlikte yaşlanacağım insanı bulduğumu biliyordum. Ne salakça ve saçma ama his işte... Ama bu romantik hislere kapılıp gidecek kadar da hayalperest değildim. İşimi sağlama alayım dedim. Bir süre flört ettik, sonra sevgili olduk. Sonra 4 seneye yakın birlikte yaşadık. 4 senenin ardından, çocuğumuz olsun istedik. İşte o zaman evlendik. 6 yıl oldu. Hala eminim kendisinden.

Eşimle tanışmadan 1-2 hafta önce rüyamda yüzünü görmediğim biri tektaş yüzük taktı. Sonra eşimle tanıştık. Tanıştığımızın 2. günü evlilik teklif etti.
Hayır demek isterken ağzımdan evet çıktı. Ertesi gün istemediğimi söylemek istedim ama istiyorum çıktı.
Nasibin gelince dilin bağlanır durumunu birebir yaşadım :)

ahaha güzelmiş yahu:))
işte böyle bir şey yaşamam mı gerekiyoru düşünüyorum tam da kafamı karıştıran bu işte
neden bunun yerine acabalarla doluyum ki:)
sanki çocuğu bıraktığım an ipler kopacak hissi var bende şu an

Tanısmamızın ücüncü günü ben bunla evlenirim dedim
Nişan ve nikah arası ise kafamda bi dünya tilkiler dolastı yaptıgı herşey gözüme battı

Siz neden yada daha dogrusu nelerden kaynaklı süphe duyuyorsunuz

Neden emin degilsiniz? Hangi konuda supheleriniz var?
huyu suyu güzel, dürüst, akıllı düzgün birisi
zamanında çok da seviyordum
ama şu an sanki soğudum hissi var ve bunun sebepsiz olması? beni ürküten de bu neden sebepsiz olarak kaçma eğilimindeyim şu an bilmiyorum
şu an her şeyine bir bahanem var
ağırkanlı olması mesela en basiti

Şuan nişanlıyım ama bir an bile kişiliğinden dolayı acaba demedim çok eminim tabi ki 9 yıldır bu günleri beklediğim için de soru işareti olmamış olabilir
bizimki de 5 yıllık bir ilişki:) çooook bekledim onu çok
şimdi o beklemelerin tam da sonuna gelirken bendeki bu değişim
çocuğa da yazık zamanını çalmış olacağım kararsız kaldığım süre boyunca....

Seni en iyi ben anlarım :)
Bu aslında adamda her zaman olan bi özellik ancak iş evlilik noktasına gelince evlenmekten kacmak icin birazda bahaneler üretiyoruz
Evlilik gözünü korkutuyor biraz değil mi

Kesinlikle emindim.
Attığım en sağlam adımım ve verdiğim en doğru kararımdır evliliğim.

Seni bilmem ama benim evlenmeden önce rahat bir hayatım vardı
İstedigim gibi yurtici yurtdısı gezer tozar ev sorumlulugu nedir bilmez kafama göre yasardım
İlişkim sırasında eşimlede sıkmadan bunaltmadan hayatıma devam ettim ancak evlilik sorumluluk demek farkındaydım ve o yüzden birazda kactım
İlk iki ay her gün annemin evine geri dönmek istedim agır geldi bana ev işleri
Eşime aglıyordum seni seviyorum ama evliliği sevmiyorum diye :)
Ne oldu eşim herşeyi üstüne aldı tüm sorumlulukları yaklasık bir ay yemeginden temizliğine herşeyi o üstlendi
Baktım gidişat iyi değil birlikte yapalım herşeye ortak olalım dedim ve rahata erdim erdik
Mutfagamı girilecek birlikte camasırmı asılacak birlikte
Suanda gebeyim cok bişey yapamıyorum ama hala o mutfaktaysa bende yanında oturuyor olurum vs
Evlilik gercekten bekarken rahat hayatı olana zor bunu yumusatıcak olan eşinle ortak paydada bulusmak olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…