- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
ama siz onun davranışına göre düşünmüşsünüzEşimin tüm arızalarıma rağmen bana yapışması ona evet deme nedenimdir sanırım.
Her evli kadın gibi ben de bazen keske diyorum :)) emin değildim dedim cünkü hiç düşünmeden evlendim acaba evlensem mi demedim direkt daldımpeki neden? tereddütleriniz sizi yanılttı mı yoksa doğru muydu? keşke diyor musunuz
çok sevimli anlatım eheheEvlilik biraz şey gibi ya. Şahane Pazarda içine zıplanan kutular vardı ya. Büyük heyecanla zıplarsın ya ayakta durursun ya da cumburlop düşüp etrafı da mahvedersin. Onun gibi bir şeykesin karar verilmez, verdim diyen de aha böyledir —>
Ay ben en büyük keşkeleri ilk evlendiğim ay dedim, eş olmak güzel de bir anda gelin oldum yenge oldum elti oldım noluyoruzzz nedenn kendine bunu yaptınn diye kendime çok kızdımHer evli kadın gibi ben de bazen keske diyorum :)) emin değildim dedim cünkü hiç düşünmeden evlendim acaba evlensem mi demedim direkt daldım
ama siz onun davranışına göre düşünmüşsünüz
peki siz ne hissediyordunuz?
Ben direkt kocaya keske dedim ama zaman geçtikçe düzeldi, ilk Bi yıl gercekten cicim ayları değilmişAy ben en büyük keşkeleri ilk evlendiğim ay dedim, eş olmak güzel de bir anda gelin oldum yenge oldum elti oldım noluyoruzzz nedenn kendine bunu yaptınn diye kendime çok kızdımsonra uzaklaşınca geçti.
Eveet ilk yıl Allahım ben naptım diye bocalama senesiBence acaba evlensem mi diye düşünülüyorsa hiç
Ben direkt kocaya keske dedim ama zaman geçtikçe düzeldi, ilk Bi yıl gercekten cicim ayları değilmiş
Ne konuda emin değilsinArkadaşlar,
Evet sorum bu evlilik kararı aldık, yakında nişanlanacağız ama ben kendisinden hala emin değilim. Anneme sordum babamdan emin miydin zamanında diye çok emindim diye cevap verdi...Herkes böyle miydi gerçekten? Ya da mutlu evlilikler böyle mi başlıyor? Şu konularda kafam hiç çalışmıyor doğrusu...Eş seçimi konusuna ne zaman aşkı bırakıp da mantık çerçevesinden bakmaya başladığımı da bilmiyorum...Acaba yanlış kişiyle mi evlilik planındayım kafam çok karışık.... Siz bu süreçte nasıldınız kafanız karışık mıydı?Yoksa annem gibi çok mu nettiniz?
Heyecan yaşla da alakali diye dusunuyorum.ben ona sevgi anlamında güvenmek anlamında netim
ancak konu aşka gelince eski pırpır kalbim yok ona karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?