Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

anladım canım evde film internet keyfi yap ne güzel :KK31::KK31:

evde olsam neler yapacağım belli oldu he :KK12: sürekli dinlenirdim herhalde :KK35:

eee nasıl gidiyor canım maşallah iyi yetişiyrsun ev ve işe çalışma saatin çok zor. :nazar::nazar:

çocuk olunca nasıl çalışacaksın böyle her gün farklı saatte çıkıyorsun yorulacaksın daha fazla :KK49:

valla idare etmeye çalışıyorum caım ama çokk fazla yoruluyorumm
çocuk olunca çıkarım sanırım çünkü bu çalışma saatlerinle çocuggun yüzünü göremicem :KK14:
bide ilk çocuk hevesim kalıcakk bilmiyorum böyle düşününcede yapmasam mı acaba diyorum
her çocuk nasibiyle gelirr inş öyle düşünüyorum

valla idare etmeye çalışıyorum caım ama çokk fazla yoruluyorumm
çocuk olunca çıkarım sanırım çünkü bu çalışma saatlerinle çocuggun yüzünü göremicem :KK14:
bide ilk çocuk hevesim kalıcakk bilmiyorum böyle düşününcede yapmasam mı acaba diyorum
her çocuk nasibiyle gelirr inş öyle düşünüyorum

evet canım zor olabilir bide kim bakacak oda önemli.

hayırlısı olsun dediğin gibi kısmeti ile gelirmiş inşallah öyle de olur .

istemek başarmanın yarısı :KK1:

evet canım zor olabilir bide kim bakacak oda önemli.

hayırlısı olsun dediğin gibi kısmeti ile gelirmiş inşallah öyle de olur .

istemek başarmanın yarısı :KK1:

valla ipin ucunu bıraktım canım şu Ağustostan beri çok sıkıyorum kendimi
herşeyi irdeliyorum kendime zarar vermeye başladım sabahları çarpıntıyla uyanıyorum:18:
artık kendimi nasıl sıktıysam bunca zamandır suç benim ama
en iyisii olduguna bırakmak ne gelirse onu yaşamakk hatta

valla ipin ucunu bıraktım canım şu Ağustostan beri çok sıkıyorum kendimi
herşeyi irdeliyorum kendime zarar vermeye başladım sabahları çarpıntıyla uyanıyorum:18:
artık kendimi nasıl sıktıysam bunca zamandır suç benim ama
en iyisii olduguna bırakmak ne gelirse onu yaşamakk hatta

haklısın canım ama böyle yapan tek değilsin bende öyleyim herşeyim planlı olmalı..
belki bıraksam hiç bişey düşündüğüm gibi olmayacak ama 5 sene sonra mı bile planlamaya çalışıyorum

haklısın canım ama böyle yapan tek değilsin bende öyleyim herşeyim planlı olmalı..
belki bıraksam hiç bişey düşündüğüm gibi olmayacak ama 5 sene sonra mı bile planlamaya çalışıyorum

doğrudur canım kendimize zarar veriyoruz aslında
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsinn

yılbaşında ne yapıcaksınız belli mii??

doğrudur canım kendimize zarar veriyoruz aslında
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsinn

yılbaşında ne yapıcaksınız belli mii??

aynen öyle en güzelini Rabbim bilir bakalım hayat bize neler verecek :KK34:

Yılbaşında daha dün konuştuk kesin planımız yok valla ya anneleri bize toplayacağız yada evimizde tek başımıza gireceğiz henüz plan program yok :KK16::KK16:

hadi canım süper :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3: hadi hayırlısı olsun canım çok sevindim ne zaman öğrendin :KK34:

teşekkür ederim canımm aradığın için çok mutlu oldumm telefonu açışım kötü oldu biraz ama :KK1:

bugün artık kesinleştii sanada anlattığım gibi

sürekli sırıta sırıta geziyorum ortalıkta :KK1:

testimide ekliyimm

$ggg.png

teşekkür ederim canımm aradığın için çok mutlu oldumm telefonu açışım kötü oldu biraz ama :KK1:

bugün artık kesinleştii sanada anlattığım gibi

sürekli sırıta sırıta geziyorum ortalıkta :KK1:

testimide ekliyimm

Eki Görüntüle 609176

rica ederim canım watsuptan da yazdım kaydet iki numra da benim canım :KK34:

testte kesin kez belli ne güzel ya güzel haberler bekliyorum senden dr falan gidersen :KK34:

eşine süpriz yapsaydın keşke gerçi o heycanla aklına bile gelmez ya

rica ederim canım watsuptan da yazdım kaydet iki numra da benim canım :KK34:

testte kesin kez belli ne güzel ya güzel haberler bekliyorum senden dr falan gidersen :KK34:

eşine süpriz yapsaydın keşke gerçi o heycanla aklına bile gelmez ya

tamam canım kaydedeyim

evet bende merakla gitmek istiyorum

kasıklarım çok ağrıyor bide akıntı var hemşire normal dedi yerleşme aşamasında olurmuş böyle

ilk yaptığım teste söyledim o gün geç gidiyordum işe yanına uğradım hiçte gitmem

merak etmiş bişey mi var diye

sana bi haber getirdim dedim testi gösterdim şookk olduu ağladıkk biraz falan çok güzeldii

o baya alıştı bu fikre bbu kadar istiyeceğini tahmin edemiyordum

gerçekten güzel bi duyguymuş ya :nazar: :KK17:

tamam canım kaydedeyim

evet bende merakla gitmek istiyorum

kasıklarım çok ağrıyor bide akıntı var hemşire normal dedi yerleşme aşamasında olurmuş böyle

ilk yaptığım teste söyledim o gün geç gidiyordum işe yanına uğradım hiçte gitmem

merak etmiş bişey mi var diye

sana bi haber getirdim dedim testi gösterdim şookk olduu ağladıkk biraz falan çok güzeldii

o baya alıştı bu fikre bbu kadar istiyeceğini tahmin edemiyordum

gerçekten güzel bi duyguymuş ya :nazar: :KK17:

daha güzel haberler alırsın herhalde hep böyle haberi süpriz olarak vermek istedim ama bakalım benim nasıl olacak:KK1:

siz bir kaç aydan beri olsun diye bekliyordunuz ya ikiniz içinde rahatlama olmuştur artık :KK1:

daha minicik önünüzde 35 hafta var inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin. :KK34:

arkadaşlarda bile duyunca çok seviniyorum kendime olunca ne yaparım bilmiyorum artık :123:

çin takvimine baktın mı ?

Son düzenleme:
daha güzel haberler alırsın herhalde hep böyle haberi süpriz olarak vermek istedim ama bakalım benim nasıl olacak:KK1:

siz bir kaç aydan beri olsun diye bekliyordunuz ya ikiniz içinde rahatlama olmuştur artık :KK1:

daha minicik önünüzde 35 hafta var inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin. :KK34:

arkadaşlarda bile duyunca çok seviniyorum kendime olunca ne yaparım bilmiyorum artık :123:

çin takvimine baktın mı ?

inş. canım ya zaten görsem ve kalp atışını duysam çok rahatlıycam :KK17:

çok küçük ya gökhan da karnımı seviyor sürekli eve ultrason cihazı mı alsak acaba diyor o da çıldırdı 2 günde :KK1:

bende öyleydim ama kendininki çok şaşkın oluyor insan ya

takvime baktımm kız çıkıyor ama şimdiye kadar herkes oğlun olacak dedii bilemiyorum kii

inş. canım ya zaten görsem ve kalp atışını duysam çok rahatlıycam :KK17:

çok küçük ya gökhan da karnımı seviyor sürekli eve ultrason cihazı mı alsak acaba diyor o da çıldırdı 2 günde :KK1:

bende öyleydim ama kendininki çok şaşkın oluyor insan ya

takvime baktımm kız çıkıyor ama şimdiye kadar herkes oğlun olacak dedii bilemiyorum kii

heycan dorukta sizin için en güzeli alın evde tv izleyeceğinize bebeğinizi izlersiniz :KK1:

hayırlısı olsun canım bzde durum ters eşim kız ben erkek isitiyoruz :KK53: ben çin takvimine göre erkek belirliyorum o kızı :KK14:

bu gidişle karar veremeyip yapamıcaz :KK34::KK34: ceylin doğum yaptı 2011 gelinlerimiz tembel çıktı valla daha yavaş yavaş dökülüyoruz bebek konusunda

heycan dorukta sizin için en güzeli alın evde tv izleyeceğinize bebeğinizi izlersiniz :KK1:

hayırlısı olsun canım bzde durum ters eşim kız ben erkek isitiyoruz :KK53: ben çin takvimine göre erkek belirliyorum o kızı :KK14:

bu gidişle karar veremeyip yapamıcaz :KK34::KK34: ceylin doğum yaptı 2011 gelinlerimiz tembel çıktı valla daha yavaş yavaş dökülüyoruz bebek konusunda

benimde içime hiçbişey doğmuyor gökhanda biraz kız istiyor gibi ya bakalım

2011 gelinleri yavaş çıktı diğer topikler baya ilerlediler

inş.senden de güzel haberleri alırız canım insan bu fikre çok çabuk alışıyor söliyimm :)

benimde içime hiçbişey doğmuyor gökhanda biraz kız istiyor gibi ya bakalım

2011 gelinleri yavaş çıktı diğer topikler baya ilerlediler

inş.senden de güzel haberleri alırız canım insan bu fikre çok çabuk alışıyor söliyimm :)

gönlünüzdeki olsun inşallah sağlıklı olsun tabi en önemlisi de.

inşallah canım ama bizim için en yakın 2013 sonu falan olur gibi geliyor :KK9: yakın zamanda hiç öyle planımız yok :18:

ben 2011 gelinlerinin en tembeli olacağım bu gidişle :KK19:

gönlünüzdeki olsun inşallah sağlıklı olsun tabi en önemlisi de.

inşallah canım ama bizim için en yakın 2013 sonu falan olur gibi geliyor :KK9: yakın zamanda hiç öyle planımız yok :18:

ben 2011 gelinlerinin en tembeli olacağım bu gidişle :KK19:

evet canım sona sen kalıcaksınn olsun hayırlıısı olsun herşeyinn

cetvel yapsam mı ki benn

X