Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

6 aydir issizim evde olmaktan bunaldim esime sinir oluyorum kayinvalideme sinir oluyorum maddi sikinti vs. Benim kadar hayata pozitif bakan biri bile depresyona girebiliyomus demekki. Kendimi depresyonun dibinde hissediyorum. Psikolog olmam hic biseyi degistirmiyo. Of bunlari yazarken bile bunaliyorum sizlerinde keyfini kacirmak istemem sabah sabah. Neyse iste kotu bi donemdeyim kafami dagaticak biseyler ariyorum

6 aydir issizim evde olmaktan bunaldim esime sinir oluyorum kayinvalideme sinir oluyorum maddi sikinti vs. Benim kadar hayata pozitif bakan biri bile depresyona girebiliyomus demekki. Kendimi depresyonun dibinde hissediyorum. Psikolog olmam hic biseyi degistirmiyo. Of bunlari yazarken bile bunaliyorum sizlerinde keyfini kacirmak istemem sabah sabah. Neyse iste kotu bi donemdeyim kafami dagaticak biseyler ariyorum

anladım. sende uğraş bul kendine ücretsiz kurslara git evde kendin bişeyler öğrenmeye bak :KK34: iş bulana kadar evde zamanını keyifle geçir..

Evlendikten sonra is hayati ev idaresi derken burayi takip edemedim topige baktimda sadece yeni evlendigim zaman yazabilmisim. Simdi baktim da bebis haberi var. Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin canim. Darisi isteyen herkese...

çookk teşekkür ederim canımm aminn

**
kızlar doktora giittik bugün
bebişimizi gördük minicik çok güzel mutlulukk ya insan bi garip hissediyor kendini
tahlille yaptı herşey normal 2 haftaya yine gidicemm

çookk teşekkür ederim canımm aminn

**
kızlar doktora giittik bugün
bebişimizi gördük minicik çok güzel mutlulukk ya insan bi garip hissediyor kendini
tahlille yaptı herşey normal 2 haftaya yine gidicemm

ÇOK GÜZEL canım artık varlığını tamamen belli etti :KK49:
güzel güzel büyüsün bebiş sende kendine dikkat et

merhabalar kızlar ben düğünden sonra pek yazamadım.nasılsınız?düğünden beri hayatımda güzel değişiklikler oldu,evlendikten sonra eşimle 1yıl ayrı kaldık.benim görevim yüzünden,bu yaz tayinim oldu birlikteyiz artık :KK1:

selam kızlar

selda hayırlı olsun 1 sene ayrılıktan sonra en güzel hediye olmuş.

bende pazar günü işi bıraktım dünde annemlere geldim kuş gibi bakılıyorum çok özlemiştim buraları çok çok iyi oldu bana

X