- Konu Sahibi ceylin2011
- #11.181
genelde çalışan herkes buna göre planlamak zorunda kalıyor. işkolik değilimdir ama sağlığı bile işten sonrasına atarım ben buna boşvermişlik yada üşengeçlik diyorum..
canım istesin 1 dk kafamı kaldırmam işten hiç kimse ile görüşmem önce işim falan derim. ama canım istesin Allahın kulu çalıştıramaz. işkolik olan 5 dk bile internette takılmaz mesela, mesai onun için herşeydir. haftasonu full çalışır falan filan.(3 yıl önce öyleydim. )
ramazan da sahura kadar çalışır eve gider sahurumu yapar yatardım. sabah yine işe gelirdim.. sonra dankk etti herşey
benec bizimki işkoliklikten ziyade böyle istediğimiz için böyle yaşıyoruz.
ben mesela hep eşimin işini bahane ediyormum çocuk için. aslında istesem şimdi bile rahtlıkla yaparım bakarız da ama işte insanoğlu doyumsuz neden daha iyi şartlarda olmasın dediğim ve hazır olmadığım için sallıyorum.
ya bndeki şöyle bi durum mesela normalde c.tesi gnleri tatil yapabilirm ama yapmıorum yapamıorum boşa geçen gün gbi gelio bana, hep ofisimde elemanlarımn basında olmam lazım yoksa çok huzursuz oluyorum ... atıyorum patronla toplantım var holdingde ordayken bile aklım ofiste sanki o anda iş yapmıorum benm basmda patron yok yönetici yok kuralları tamamen kendi koyp uyguluyorum benm yermde bi başkası olsa eminm en azndan c.tesi gelmez yada akşamları erken çıkıp gder evine yada ne bilim sürekli ofste durmaz ben kaşımı bile yemek saatinde aldırmaya gdiorum ofise mesai saatnden yarm saat geç geliyim vcdan azabı çekiorum kocam da şubede mdr bana bağlı çalışıo kendinden ödün vermio yani erken mi btti işi elemanını çıkarıo kendide eve gdiyo ve bndanda rahatszlık duymuyo, yada halledilmesi gereken özel bi işimi var çıkıp halledio ben rahat olamıorum