Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

evet canım gelmiyorlar hiç inş.mutludan vardır güzel haberler

nasıl olmuşş cetvelimm

ne kadar güzel şeyler yazıyor minişim hakkında ya :nazar: :KK17:

evet canım temiz titiz bi bebiş geliyor tahminim

severim başak burçlarını :))

evet ya açıklamaları çok güzell

başak burcunun temizi çok temiz pisi de çok pis oluyor teyzemin kızından biliyorum inanılmaz dağınık daha 10 yaşında teyzemde hiç titiz diye hayal ediyordu inşallah düzelir.

senin minnakta temiz olur inşallah

başak burcunun temizi çok temiz pisi de çok pis oluyor teyzemin kızından biliyorum inanılmaz dağınık daha 10 yaşında teyzemde hiç titiz diye hayal ediyordu inşallah düzelir.

senin minnakta temiz olur inşallah

deme öyle şeylerr :KK1: :KK1:
bakalım ya olabilme ihtimalide var
ailede birilerine çekebilir pis konusunda :KK1:

inş. canımm

evet canım gelmiyorlar hiç inş.mutludan vardır güzel haberler

nasıl olmuşş cetvelimm

ne kadar güzel şeyler yazıyor minişim hakkında ya :nazar: :KK17:

yaşasınnnnnnnnnnn oğluma kardeş geliyorrrrrrrrrrr:emir_bebek:
sağlıkla huzurla doğsun kuzucuk

evet canım temiz titiz bi bebiş geliyor tahminim

severim başak burçlarını :))

evet ya açıklamaları çok güzell

gizimmmmm nasıl sevindimmm bilemezsin yaaaaaa ( başak burcu olması dahada çok sevindirdi bende bir başak burcuyum ):KK16::KK16::KK16::KK16: allahım analı babalı büyütsünnnn :KK16::KK16: eminim dünyalar güzeli bir bebeşimiz olurrrr:KK16::KK16::KK16: bende seneye bu zamanlar düşünüyorum allahm bir aksilik çıkartmazsa 1 yaş büyük olacak senin bebiş :KK16::KK16::KK16:

HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLŞAR.

evreka haftasonu yazdın ama biz film izliyorduk saat 4 te gördüm yazmak istemedim. şimdi seni görünce aklıma geldi ertesi gün yazarım demiştim kendi kendime unutmuşum :KK52:

HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLŞAR.

evreka haftasonu yazdın ama biz film izliyorduk saat 4 te gördüm yazmak istemedim. şimdi seni görünce aklıma geldi ertesi gün yazarım demiştim kendi kendime unutmuşum :KK52:

olsun canım yaa bende cok hastaydım yazdıgın gun doktorlarla uğraşıyordum gecede ateşli halimle yazayım dedim aklıma geldin :KK52::KK52::KK52: napıyonuz :KK16::KK16::KK16: ben pek yazmıyorum artık bakınıyorum kimse olmayınca çıkıyorum :KK31::KK31:

olsun canım yaa bende cok hastaydım yazdıgın gun doktorlarla uğraşıyordum gecede ateşli halimle yazayım dedim aklıma geldin :KK52::KK52::KK52: napıyonuz :KK16::KK16::KK16: ben pek yazmıyorum artık bakınıyorum kimse olmayınca çıkıyorum :KK31::KK31:

geçmiş olsun canım hayırdır :KK34: işte misin ?

seneye çocuk demişsin hadi hayırlısı olsun canım 2014 yılında bebiş gözüküyor demek belli mi olur belki aynı zamana denk getiririzz:KK49:

geçmiş olsun canım hayırdır :KK34: işte misin ?

seneye çocuk demişsin hadi hayırlısı olsun canım 2014 yılında bebiş gözüküyor demek belli mi olur belki aynı zamana denk getiririzz:KK49:

gene aynı canım üşütmüşüm ama bu sefer doktor bademciklerini almamız gerekebilir dedi sık sık tekrarlanması iyi değil dedi. evet denk getirelim topiğimizde hep birlikte olalım

yaşasınnnnnnnnnnn oğluma kardeş geliyorrrrrrrrrrr:emir_bebek:
sağlıkla huzurla doğsun kuzucuk

gizimmmmm nasıl sevindimmm bilemezsin yaaaaaa ( başak burcu olması dahada çok sevindirdi bende bir başak burcuyum ):KK16::KK16::KK16::KK16: allahım analı babalı büyütsünnnn :KK16::KK16: eminim dünyalar güzeli bir bebeşimiz olurrrr:KK16::KK16::KK16: bende seneye bu zamanlar düşünüyorum allahm bir aksilik çıkartmazsa 1 yaş büyük olacak senin bebiş :KK16::KK16::KK16:

canlarım çookkk teşekkür ederimm :KK16:
hejar senin oğluşa kardeş geliyor minicikk :))

evreka sağol canım benim severim başak burçlarını bende

amin canım benimm darısı sizlere inş.:nazar:

benim tiksinmeler başladı hafif hafif kötü kokularda öğürüyorum yarım saat :KK14:
sabahları daha çok tabi...
7.haftada başlarmış bulantılar inş. fena olmaz olsada yapıcak bişey yokk minişim için katlanıcam

canım nasıl sevindim bilemessin:) bu konuyla ilgili sıkıntılarını okuyor, takip ediyordum ama bu güzel haberi alınca cevap vermeden çıkmak istemedimm... Allah analı babalı büyütsün:) Sağlıkla kucağına versin canım...

canımm benimm çokk teşekkür ederimm aminn inş.

Evlendikten sonra is hayati ev idaresi derken burayi takip edemedim topige baktimda sadece yeni evlendigim zaman yazabilmisim. Simdi baktim da bebis haberi var. Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin canim. Darisi isteyen herkese...

X